laba,
Visus koliažiukus stengiuosi pakomentuoti flickr'e. Alabama, ties tavo nieko neparašiau Man kažkaip nepasigauna ta mintis. Nors aprašei ją, paaiškinai, bet kažkaip nepagaunu jos.
Savajam įdėjų vis neturiu
Truputi atsilikau, tai dabar nebezinau kieno fotkes buvo su tokiu soft fokusu geles,man nerealiai grazu
Patiko ir tas kitas koliazas kur vaikai ir mociute kitoj nuotraukoj. Man netiketas sprendimas, nes buciau kitaip darius
Alabama, tavo atskirai nuotrauka ziurint - grazu, kartu koliaze - nesiziuri
Yvete, tavo koliazas man panasus i pirmaji kur darei su Juos lyginant man pirmasis zyyyymiai grazesnis
Rita Gude, gali geriau vaika nufotkint Nepatinka man abi Pirmoj rakursas ir kadravimas. O antra i seimos albuma ir tiek
Patiko ir tas kitas koliazas kur vaikai ir mociute kitoj nuotraukoj. Man netiketas sprendimas, nes buciau kitaip darius
Alabama, tavo atskirai nuotrauka ziurint - grazu, kartu koliaze - nesiziuri
Yvete, tavo koliazas man panasus i pirmaji kur darei su Juos lyginant man pirmasis zyyyymiai grazesnis
Rita Gude, gali geriau vaika nufotkint Nepatinka man abi Pirmoj rakursas ir kadravimas. O antra i seimos albuma ir tiek
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 12:36)
Nu supratau, išimu, bet iš tikrųjų negaliu visom prasmėm Tai kol negaliu ir nerodysiu. O ir nenusėdi, nepasėdi, erzina mane ir visaip tyčiojas - nusisuka arba šokinėja
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 12:36)
O kaip butum darius? idomu kokios mintys kitiem kyla kazkas pamenu siule toki koliazu zaidimuka,kad vienai foto visi daro ir sutarta diena sukelia,idomu butu pamatyt kaip ta pacia nuotrauka interpretuoja daugiau zmoniu
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 12:37)
Ir as kazkaip is Ritos Gudes daugiau laukiu,pagal jos postus,tai fotografijoj ziniu turi pasisemus,tai ir foto atitinkamu noris
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 12:22)
Tai jei nieko gero, tai ir išimu
Ei, nu, taip negalima
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 23:26)
Na ką, atnešu antrą koliažą. Green Tea atsiųstai nuotraukai.
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
Patiko Aiškus, dera ir nuotraukų kompozicijos, ir spalvos, ir idėjinė linija; sakytum to paties žmogaus fotografuota. Gal tiesiog nebestebina, nes nuotraukos sukūrimo technika kartojasi. Vienok, puikus koliažas gavosi.
Nereaguosiu aš į šitas patyčias
Vienas iš variantų... Žinau, kad nevykusiai, alia gal kils daugiau minčių.
Rita Gude + ?
? + Rita Gude
Noriu pasiaiškint dėl paskutinės, kažkaip jei apkeičiu puses, na, pagrindinė nuotrauka arčiau fotoaparato, tai nesižiūri, susilieja kažkaip. Bet va nukirpt galų nereikėjo arba juos labiau pakirpti.
QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 12:54)
Ei, nu, taip negalima
Tai flickrej yra, čia nešiukšlinsiu Vienas iš variantų... Žinau, kad nevykusiai, alia gal kils daugiau minčių.
Rita Gude + ?
? + Rita Gude
Noriu pasiaiškint dėl paskutinės, kažkaip jei apkeičiu puses, na, pagrindinė nuotrauka arčiau fotoaparato, tai nesižiūri, susilieja kažkaip. Bet va nukirpt galų nereikėjo arba juos labiau pakirpti.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 17, 00:33)
Bet kaip kietai dabar atrodo
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 17, 13:53)
Pati ja esu patenkinta, pavadinau "Aš užsiėmus", nes savo mažuose, bet rimtuose užsiėmimuose ji visada iškiša liežuviuką
O ką jūs galvojat? Ar vis dar labai aš grybauju
O ką jūs galvojat? Ar vis dar labai aš grybauju
Gražus momentas pagautas, Žydraake Man labai blaško dėmesį lovos galas; kirpčiau, kad sienos nesimatytų, o lovos atkaltė tiesiog būtų kaip fonas.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 12:46)
Nu supratau, išimu, bet iš tikrųjų negaliu visom prasmėm Tai kol negaliu ir nerodysiu. O ir nenusėdi, nepasėdi, erzina mane ir visaip tyčiojas - nusisuka arba šokinėja
tai gaudyk tuos momentus kai siunta Arba duok ka nors veikti Maniskis gi paskutiniu metu pamates fotika spjaudydavo i mane Tada arba duodi ka veikti, arba idarbini kad siustu su vyru tada gali kazka nufotkint
Pvz
QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 12:48)
O kaip butum darius? idomu kokios mintys kitiem kyla kazkas pamenu siule toki koliazu zaidimuka,kad vienai foto visi daro ir sutarta diena sukelia,idomu butu pamatyt kaip ta pacia nuotrauka interpretuoja daugiau zmoniu
as tik dabar suabejojau kuri tavo daryta, bet jei buciau gavus vaiku foto, tai mano nuotrauka butu kas nors is arti is tu geliu ar pyrago. O jei buciau gavus ta "mociute tai buciau fotkinus virtuvej orkaite ar ka nors kad verda kepa, o ji laukia
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 13:03)
tai gaudyk tuos momentus kai siunta Arba duok ka nors veikti Maniskis gi paskutiniu metu pamates fotika spjaudydavo i mane Tada arba duodi ka veikti, arba idarbini kad siustu su vyru tada gali kazka nufotkint
Tada fonai labai bjaurūs, pas mane labai daug daiktų ryškių. Na, ištikrųjų nelabai ir telpu, fotografuoju su 70 mm Reiks kada aš gi dabar bent fokusą mokausi pagauti, su šviesom susidraugauti. Dar iki fonų nepribrendau... O šiandien bent veidukas normaliau apšviestas buvo, kas man nelabai pavyko, nes visad per tamsiai
Gražios nuotraukytės .