Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

laba,
Visus koliažiukus stengiuosi pakomentuoti flickr'e. Alabama, ties tavo nieko neparašiau ax.gif Man kažkaip nepasigauna ta mintis. Nors aprašei ją, paaiškinai, bet kažkaip nepagaunu jos.
Savajam įdėjų vis neturiu doh.gif
Atsakyti
Truputi atsilikau, tai dabar nebezinau kieno fotkes buvo su tokiu soft fokusu geles,man nerealiai grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Patiko ir tas kitas koliazas kur vaikai ir mociute kitoj nuotraukoj. Man netiketas sprendimas, nes buciau kitaip darius smile.gif

Alabama, tavo atskirai nuotrauka ziurint - grazu, kartu koliaze - nesiziuri smile.gif

Yvete, tavo koliazas man panasus i pirmaji kur darei su nestuke.gif smile.gif Juos lyginant man pirmasis zyyyymiai grazesnis wub.gif

Rita Gude, gali geriau vaika nufotkint 4u.gif Nepatinka man abi blush2.gif Pirmoj rakursas ir kadravimas. O antra i seimos albuma ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 17 kovo 2011 - 12:37
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 12:36)

Rita Gude, gali geriau vaika nufotkint  4u.gif Nepatinka man abi blush2.gif  Pirmoj rakursas ir kadravimas. O antra i seimos albuma ir tiek smile.gif

drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu supratau, išimu, bet iš tikrųjų negaliu visom prasmėm biggrin.gif Tai kol negaliu ir nerodysiu. O ir nenusėdi, nepasėdi, erzina mane ir visaip tyčiojas - nusisuka arba šokinėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 12:36)
Patiko ir tas kitas koliazas kur vaikai ir mociute kitoj nuotraukoj. Man netiketas sprendimas, nes buciau kitaip darius smile.gif

O kaip butum darius? idomu kokios mintys kitiem kyla rolleyes.gif kazkas pamenu siule toki koliazu zaidimuka,kad vienai foto visi daro ir sutarta diena sukelia,idomu butu pamatyt kaip ta pacia nuotrauka interpretuoja daugiau zmoniu ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 17, 12:37)

Ir as kazkaip is Ritos Gudes daugiau laukiu,pagal jos postus,tai fotografijoj ziniu turi pasisemus,tai ir foto atitinkamu noris ax.gif
Atsakyti
user posted image

Pati ja esu patenkinta, pavadinau "Aš užsiėmus", nes savo mažuose, bet rimtuose užsiėmimuose ji visada iškiša liežuviuką wub.gif
O ką jūs galvojat? Ar vis dar labai aš grybauju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 12:22)
Tai jei nieko gero, tai ir išimu smile.gif

Ei, nu, taip negalima schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 23:26)
Na ką, atnešu antrą koliažą. Green Tea atsiųstai nuotraukai.
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
user posted image

Patiko thumbup.gif Aiškus, dera ir nuotraukų kompozicijos, ir spalvos, ir idėjinė linija; sakytum to paties žmogaus fotografuota. Gal tiesiog nebestebina, nes nuotraukos sukūrimo technika kartojasi. Vienok, puikus koliažas gavosi.
Atsakyti
Nereaguosiu aš į šitas patyčias biggrin.gif

QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 12:54)
Ei, nu, taip negalima  schmoll.gif
Tai flickrej yra, čia nešiukšlinsiu blush2.gif

Vienas iš variantų... Žinau, kad nevykusiai, alia gal kils daugiau minčių.

user posted image
Rita Gude + ?

user posted image
? + Rita Gude

Noriu pasiaiškint dėl paskutinės, kažkaip jei apkeičiu puses, na, pagrindinė nuotrauka arčiau fotoaparato, tai nesižiūri, susilieja kažkaip. Bet va nukirpt galų nereikėjo arba juos labiau pakirpti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 13:03
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 17, 00:33)
O čia šiaip- nuotaikos pakėlimui.
Pasityčiojau biškiuką iš katės  biggrin.gif

biggrin.gif
Bet kaip kietai dabar atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 17, 13:53)
Pati ja esu patenkinta, pavadinau "Aš užsiėmus", nes savo mažuose, bet rimtuose užsiėmimuose ji visada iškiša liežuviuką wub.gif
O ką jūs galvojat? Ar vis dar labai aš grybauju unsure.gif

Gražus momentas pagautas, Žydraake mirksiukas.gif Man labai blaško dėmesį lovos galas; kirpčiau, kad sienos nesimatytų, o lovos atkaltė tiesiog būtų kaip fonas.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 17, 12:46)
Nu supratau, išimu, bet iš  tikrųjų negaliu visom prasmėm  biggrin.gif  Tai kol negaliu ir nerodysiu. O ir nenusėdi, nepasėdi, erzina mane ir visaip tyčiojas - nusisuka arba šokinėja  biggrin.gif

tai gaudyk tuos momentus kai siunta smile.gif Arba duok ka nors veikti smile.gif Maniskis gi paskutiniu metu pamates fotika spjaudydavo i mane lotuliukas.gif Tada arba duodi ka veikti, arba idarbini kad siustu su vyru tada gali kazka nufotkint biggrin.gif

Pvz biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 12:48)
O kaip butum darius? idomu kokios mintys kitiem kyla rolleyes.gif kazkas pamenu siule toki koliazu zaidimuka,kad vienai foto visi daro ir sutarta diena sukelia,idomu butu pamatyt kaip ta pacia nuotrauka interpretuoja daugiau zmoniu ax.gif

as tik dabar suabejojau kuri tavo daryta, bet jei buciau gavus vaiku foto, tai mano nuotrauka butu kas nors is arti is tu geliu ar pyrago. O jei buciau gavus ta "mociute tai buciau fotkinus virtuvej orkaite ar ka nors kad verda kepa, o ji laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 17, 13:03)
tai gaudyk tuos momentus kai siunta smile.gif Arba duok ka nors veikti smile.gif   Maniskis gi paskutiniu metu pamates fotika spjaudydavo i mane  lotuliukas.gif  Tada arba duodi ka veikti, arba idarbini kad siustu su vyru tada gali kazka nufotkint  biggrin.gif

Tada fonai labai bjaurūs, pas mane labai daug daiktų ryškių. Na, ištikrųjų nelabai ir telpu, fotografuoju su 70 mm smile.gif Reiks kada aš gi dabar bent fokusą mokausi pagauti, su šviesom susidraugauti. Dar iki fonų nepribrendau... O šiandien bent veidukas normaliau apšviestas buvo, kas man nelabai pavyko, nes visad per tamsiai smile.gif

Gražios nuotraukytės 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 13:05