Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 03 13, 21:40)

Labiausiai seilė nutyso ties trečia rolleyes.gif

Rarity, duonutė, mmmmmmm..... Tikrai apetitnai atrodo.

Yvette, aš jau spėjau pasidžiaugti kad kažką gero nutraukiau photo.gif
Bet pasirodo išvis nieko ten gero.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 03 13, 21:40)

J is for Jelly

man 1 arba paskutinioji, bet spalvos visų thumbup.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 13, 22:03)

Joreta turgelyje matyt kokiam fotografavai. Visų pirma per šviesu. Toks gražus kompozicinis bardakėlis.

jo turgiukas buvo thumbup.gif ten visą dieną galėjai lindėt, tokių superinių daikčiukų ir kompozicijų, bet apšvietimas tai klaikus jame doh.gif vargau, vargau su PS, matyt persistengiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 13, 23:14)
Labiausiai seilė nutyso ties trečia  rolleyes.gif

Rarity, duonutė, mmmmmmm..... Tikrai apetitnai atrodo.

Yvette, aš jau spėjau pasidžiaugti kad kažką gero nutraukiau  photo.gif
Bet pasirodo išvis nieko ten gero....  biggrin.gif

aš kitų foto flickr nežiūrėjau.
Pirmoji foto iš dviejų įkeltų kodėl, nėra bloga. Sukomentavau pagal save, paprasčiausiu principu patinka nepatinka ir kas bei kodėl nepatinka.
Tad džiaugtis vistik yra kuo.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 13, 22:21)
aš kitų foto flickr nežiūrėjau.
Pirmoji foto iš dviejų įkeltų kodėl, nėra bloga. Sukomentavau pagal save, paprasčiausiu principu patinka nepatinka ir kas bei kodėl nepatinka.
Tad džiaugtis vistik yra kuo.

Viskas gerai, neverkiu kamputyje susigūžus :]
Visgi buvo kam patinka, kam nelabai patinka ir t.t. Tai juk normalu, taip ir turi būti. Negali visiems iš eilės patikti, juk skirtingi žmogiukai esam. Dėkinga labai už komentarus, tikrai. wub.gif
Atsakyti

Rita Gude tau atiteko mano daina, tikiuosi nereikėjo daug vargti. Kaip dainai foto, man žinok vien tik kairės pusės užtektų, liuks atrodo.

Vieną ir galvojau, bet ji man buvo tokią tuščia... Kažko lyg trūko... o toji dešininė man patiko atsipalaidavimo nuotaika, tai kažkaip ir užkabino g.gif Na, šiaip nelengva buvo sugalvot ką nors, ką sugebėčiau biggrin.gif 4u.gif

Autoportretų prisidariau biggrin.gif Keliu dabar žiūrinėju kas gero smile.gif
Atsakyti
rašiau rašiau ir dingo mano komentarai doh.gif doh.gif doh.gif , baisiausiai susinervinau, bet nebeturiu jėgų komentuoti per naujo(kas turi mažus vaikus ri dar pametinukus supras kad vakare jaučiuosi kaip išspauta citrina), tai trumpari brūkštelsiu kad patko frezijos, patiko duoda su rukyta mėsyte, o žele gabaliukai nesugundė.

į koliaza užsirašiau o kokia tema yra? kokios pirmos foto reikia smile.gif))

Ir kaip visad ačiū pakomentavusiom mano maista, viska kraunuosi galvon
Atsakyti
Merginos, 2ieni arba savaitgali fotografuoju nestuke. Nepazistu to zmogaus. Matysiu pirma karta. Fotkinsiu nesciaja taip pat pirmaji karta. Gal galit apsviest, kokiu klaidu vengt. Zinau, kad nerisliai as cia, bet jaudinuos nezmoniskai. Paprase. Negaliu atsisakyti, o ir nenoriu. unsure.gif Kokiam formate ir kokio dydzio nuotraukas saugoti, kad atspausdinus kokybiskos isliktu, labai nesuprastetu. Zinau, kad simtus jau kartu viskas aptarta, bet pamirsusi esu. help.gif fear.gif
Atsakyti
Vnz arba juoda balta, arba bjauri oda, nes apšvietimo nesusireguliavau...

user posted image
Atsakyti
Nufotografavau siandien tobula nuotrauka. Ziuriu visa diena ir atsiziuret negaliu bigsmile.gif Koliazui. Bet gana sudetinga. Mastau dabar, ka daryti: siusti ja, ar gaminti kokia kita - lengvesne. Bet visu pirma, man lengvos nuotraukos nesigauna, o visu antra, tai su vykusiu pratesimu nuotrauka taps dvigubai stipresne. Ir ka daryti dabar? Gal siaip kas nori asmeninio issukio?

Green Tea, tavosios nenorėjau iškart komentuoti, norėjosi kažkiek palaukti. Toks jausmas, kai turi užduotį, tu stengiesi iki n ir gaunasi visai neblogi darbai. Tavo koliažo pratęsimas man vienas įsimintiniausių. Ir šioji foto, rodos tokia, na paprasta, bet man labai patinka. Gal todėl, kad modelis liuksiškas, ramybe dvelkia. Piršto padėties keisti man nesinori. Jei kažką keisčiau, tai vos mažiau erdvės apačioje ir vos daugiau viršuje.  Na, galbūt aprangą vaikinuko. Nors, kai šitokiu paprastumu, ramybe dvelkia nuotrauka, gal tinka ir toks paprastas apsirengimas.  O šiaip, geras pratęsimas. Šaunuolė
Gėlyčių foto na tvarkinga ir tiek. Su šunyčiu per tamsi foto. Fone pasimeta jis ,atrodo kaip atskirai būtų įlipdytas, kad ir su ps.

Ale nugi malonu girdet cool.gif Tiesa sakant, taip ir yra - uzduotims stengiuosi iki n. Nes yra uz ko uzsikabinti, todel lengviau man ta rezultata isspaust. O kai 'fotografuok ka nori', tai snipstas ir gaunasi... Ruosiuosi dabar vienai fotosesijai, drauge laukuos fotografuosiu. Nusipaisiau eskizus, ale bet vis tiek man ideju truksta, vejai galvoj tik pucia... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 03 13, 23:49)
Nufotografavau siandien tobula nuotrauka. Ziuriu visa diena ir atsiziuret negaliu  bigsmile.gif Koliazui. Bet gana sudetinga. Mastau dabar, ka daryti: siusti ja, ar gaminti kokia kita - lengvesne. Bet visu pirma, man lengvos nuotraukos nesigauna, o visu antra, tai su vykusiu pratesimu nuotrauka taps dvigubai stipresne. Ir ka daryti dabar? Gal siaip kas nori asmeninio issukio?

man iššūkiai visada patinka smile.gif
Bet gali ir žaidimui laikyti
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 13, 21:06)
Į maisto temą smile.gif

Ech, naminė duona... thumbup.gif Gaila, dar neišmokau tokios kepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija.a @ 2011 03 13, 23:02)
Ech, naminė duona...  thumbup.gif  Gaila, dar neišmokau tokios kepti smile.gif

tai kad ten laaaabai lengva smile.gif lengviau nei pyraga smile.gif
Atsakyti