Nufotografavau siandien tobula nuotrauka. Ziuriu visa diena ir atsiziuret negaliu
Koliazui. Bet gana sudetinga. Mastau dabar, ka daryti: siusti ja, ar gaminti kokia kita - lengvesne. Bet visu pirma, man lengvos nuotraukos nesigauna, o visu antra, tai su vykusiu pratesimu nuotrauka taps dvigubai stipresne. Ir ka daryti dabar? Gal siaip kas nori asmeninio issukio?
QUOTE(Yvette @ 2011 03 13, 22:03)
Green Tea, tavosios nenorėjau iškart komentuoti, norėjosi kažkiek palaukti. Toks jausmas, kai turi užduotį, tu stengiesi iki n ir gaunasi visai neblogi darbai. Tavo koliažo pratęsimas man vienas įsimintiniausių. Ir šioji foto, rodos tokia, na paprasta, bet man labai patinka. Gal todėl, kad modelis liuksiškas, ramybe dvelkia. Piršto padėties keisti man nesinori. Jei kažką keisčiau, tai vos mažiau erdvės apačioje ir vos daugiau viršuje. Na, galbūt aprangą vaikinuko. Nors, kai šitokiu paprastumu, ramybe dvelkia nuotrauka, gal tinka ir toks paprastas apsirengimas. O šiaip, geras pratęsimas. Šaunuolė
Gėlyčių foto na tvarkinga ir tiek. Su šunyčiu per tamsi foto. Fone pasimeta jis ,atrodo kaip atskirai būtų įlipdytas, kad ir su ps.
Ale nugi malonu girdet
Tiesa sakant, taip ir yra - uzduotims stengiuosi iki n. Nes yra uz ko uzsikabinti, todel lengviau man ta rezultata isspaust. O kai 'fotografuok ka nori', tai snipstas ir gaunasi... Ruosiuosi dabar vienai fotosesijai, drauge laukuos fotografuosiu. Nusipaisiau eskizus, ale bet vis tiek man ideju truksta, vejai galvoj tik pucia...