Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 08:20)
Burka + ?

Iskepsiu anukams naminio obuoliu pyrago..

nu šaunuolė. Sunkią foto turėjai, ogi puikiai išsisukai. Tavo foto gal kiek suspausta, erdvės aplink būčiau palikusi, bet šiaip gražiai.

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 17, 09:31)
nu šaunuolė. Sunkią foto turėjai, ogi puikiai išsisukai. Tavo foto gal kiek suspausta, erdvės aplink būčiau palikusi, bet šiaip gražiai.

Aciu,jau maniau komentaru ner,vel prigrybavau blush2.gif foto biski didesne yra is tikro,bet nemokejau gerai idet i koliaza,biski sonus apkapojo...
Atsakyti

labas rytas 4u.gif

tiek Burkos tiek Yvetes koliazai man patiko smile.gif ir vis stebiuosi, ir kur tiek ideju pas Yvete smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 23:33)
Ačiū, Yvette.  4u.gif

O čia šiaip- nuotaikos pakėlimui.
Pasityčiojau biškiuką iš katės  biggrin.gif
user posted image

Vajergau, vargse katyte. Bet spaustanosiams tinka thumbup.gif Iskart gali suprast, ko ta ju ruoza amzinai nepatenkinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Yvettes pirmas koliazas patiko, o va antras nelabai. Tiesą sakant, net nežinau kuo tai argumentuoti, bet va, kažkaip man nesižiūri unsure.gif Manau gali ir geriau mirksiukas.gif

Burkos patiko. Tik trūksta kokio ąsotėlio su pienu. Nu, kad taip kaimiškai būtų biggrin.gif

Laukinės katytės labai pagailo. verysad.gif

O ką aš daugiau fotkinsiu jei ne vaikus doh.gif Dedu bandymą kritikai. Vakar buvau šapelių, žolyčių ir pan pafotkint ir supratau, kad pas mane kompozicijos žinių absoliutus nulis doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ellos @ 2011 03 17, 10:04)
Dedu bandymą kritikai.

Labai gaila, kad galvytės viršus netilpo. Mano nuomone tuomet būtų išėjęs labai mielas ir gražus kadras. O dabar taip ir norisi vaikutį į kairę paslinkti, kad galvytė tilptų.... Ir nežinau, ar čia mano akys dar vis neteisingai rodo, bet lyg atrodo kad vaikučio galva žemiau už kūną. Bet į mano komentarus labai daug dėmesio nekreipk, labiau nusimanančios daugiau pasakys gal.
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 07:20)
Burka + ?

user posted image
Papildyta:

o tavo pirma foto, ane? antroj tai labai norisi erdves..
Atsakyti
paprasta, sveikatos

Laukine25 pažiūrėjau tavo nuotrauka ir liudesėlis užslinko, aš irgi panašų grožį turėjau, plaukų milijonas, dėl vaikų teko su juo atsisveikinti verysad.gif

Burka patiko tavo varinatas, gal kiek kitokio rakurso norėtusi, kad visi vaikučiai tilptu, bet pati minti patiko

Yvete patiko man tavo koliažas, labai operatyviai susisukai, bet labai gerai žiūrisi thumbup.gif

Ellos nepatiko tavo bandymas, kaikutis atrodo nepatogiai, lyg kristu, reiktu kitu kampu pafotkinti, man dar nepatka tokie pablurinimai, bet čia jau mano skonio bėdos smile.gif, dėl kompozicijos tada pastudijuok, pažiūrėk pvz, knyga kokia paskaityk gal keik lengviau bus

Alabama man žinok nepatiko, man ta manipuliacija nepatiko, bet tik dėl to kad man tokie atvaizdai nepatinka ale dievas ar kažkas, bet paukščiai tai super

savo koliažui minty jau turiu, tik reikia isigyti veiną daikta jos išpildymui smile.gif)) Tikiuois rytoj gausiu

taip pat dedu viena foto, nes labai ydomi jūsų nuomonė, man ji patinka, man graži šviesa, net emocija jaučiais, bet gal tik dėl to kad žinau visa sergančios istorija, tai smalsu ka jus galit paskyt apie ją
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 17 kovo 2011 - 10:21
QUOTE(paprasta @ 2011 03 16, 22:51)
bet va man reikia patarimo- man reikia mažo kompaktiško fotoaparato max iki 800 litų. būtinas filmavimas, kiek įmanoma geresnis... Tiesiog aparačiukas būtų naudojamas eilinėms išvykoms turistinių žygių metu, kada dslr tikrai nesivežčiau... gal kas galėtų patarti, nes visai nežinau ką imti  doh.gif  doh.gif
Sveik.
Aš paėmiau iš šios serijos, tik mano 72. Pirkau iš ebay, tai dvigubai pigiau veik naują gavau biggrin.gif Kažkaip visai geras daiktas, ypač nepamainomas man bibliotekoje.
http://www.steves-di..._f70exr_450.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 10:20
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 17, 10:18)
taip pat dedu viena foto, nes labai ydomi jūsų nuomonė, man ji patinka, man graži šviesa, net emocija jaučiais, bet gal tik dėl to kad žinau visa sergančios istorija, tai smalsu ka jus galit paskyt apie ją

Man šioje nuotraukoje emocijos nesijaučia. Matau ranką, prijungtą prie lašelinės. Ir kažkaip nieko ji man nesako..... unsure.gif
Bet gal aš klystu... Tai tik mano nuomonė.
Atsakyti
Vienintele, tokia nuotrauka iš esmės gali būti, gal tik melsvumo mažiau.
Bet, kad kaži kas būtų, man ne, na, po straipsniu kokiu apie kažką sergančio 4u.gif

Burka, puikiai susitvarkei! Pritariu dėl ąsočio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 17 kovo 2011 - 10:24
QUOTE(Burka @ 2011 03 17, 07:20)
Aciu 4u.gif

Mano koliaziukas,kol kas toks,jei bus kitu ideju perdarysiu rolleyes.gif

Burka + ?

user posted image
Papildyta:

Bet atrodo,tai labai egzotiskai tongue.gif

Burka, šauniai smile.gif Antra nuotrauka mano.
Atsakyti