Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Svajone mūsų neblogi šiaip visi portretai. Man įdomiausias tas su fotoaparatu rankose.

Alabama įsižiūrėti reikia į tavo darbą. Šiaip, abi foto kartu man žiūrisi. Perskaičius tavo aprašymą vienaip, neskaičius jo kilo asociacijos tarp paukščių ir statulos. Vistik gerai padirbėjai.

Mamagute, man pirmoji foto graži, išties. Tokia švelni ir tas fokusas nefokusas liuks čia. Ir spalviškai patinka.

Zirzilija, mielas vaikučio portretas. Būčiau mažiau erdvės kairėje ir daugiau dešinėje palikusi. Rankutės nors vienos taip pat stinga.

Dalyja pirmoji foto liuksinė, labai patinka. Antra taip pat patraukia dėmesį. Trečia mažiausiai, net nežinau kodėl. Gal dėl tų juostų fone, gal dėl pačios pozos, kadravimo.

Burka pirmam mergaitės portrete man asm. su PS persistengta, nors šiaip gražus portretukas. Antrame, na mergaitė žavi, bet pati foto neprikausto.

Laukine, visai neblogai žiūrisi. Jokių asociacijų su žvakutėm man nekyla.
Tekstūras flickr susirasti gali. Aš rašau free texture ir išmeta tikrai nemažai. Gali kaip pavienių foto ieškoti, o gali grupes susirasti kur dedamos nemokamos tekstūros.

Ačiū už komentarus pirmam koliažui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 kovo 2011 - 22:44
Labai atsiprašau, kad nepakomentuoju... truputį sirgau... gaivelėjausi doh.gif dabar dar truputį prigriebė jau mano darbai tikri... doh.gif doh.gif

bet va man reikia patarimo- man reikia mažo kompaktiško fotoaparato max iki 800 litų. būtinas filmavimas, kiek įmanoma geresnis... Tiesiog aparačiukas būtų naudojamas eilinėms išvykoms turistinių žygių metu, kada dslr tikrai nesivežčiau... gal kas galėtų patarti, nes visai nežinau ką imti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 16, 23:51)
bet va man reikia patarimo- man reikia mažo kompaktiško fotoaparato max iki 800 litų. būtinas filmavimas, kiek įmanoma geresnis... Tiesiog aparačiukas būtų naudojamas eilinėms išvykoms turistinių žygių metu, kada dslr tikrai nesivežčiau... gal kas galėtų patarti, nes visai nežinau ką imti  doh.gif  doh.gif

panasonic LX5, maniškis žiūrinėja šitą, tik peržengia tavo norimą išleisti pinigų sumą.

sveikatos tau
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 22:55)
panasonic LX5, maniškis žiūrinėja šitą, tik peržengia tavo norimą išleisti pinigų sumą.

sveikatos tau

Dėkui, lendu žiūrėti 4u.gif

O aš nieko, stipri stipri... jau vėl ramiom akim matau thumbup.gif bet vyras kaip gerai mane "patraukė per dantį": "Ogo kokia ligonė... bet va galvoju, jei būtų koks meetas, tai per 5 minutes pasveiktų" lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visiems.
Paprasta, sveik:)Pavasaris juk.
Atsakyti
Ačiū, Yvette. 4u.gif

O čia šiaip- nuotaikos pakėlimui.
Pasityčiojau biškiuką iš katės biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 17, 00:33)
Ačiū, Yvette.  4u.gif

O čia šiaip- nuotaikos pakėlimui.
Pasityčiojau biškiuką iš katės  biggrin.gif

o jergutėliau, vargšė katytė
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 22:26)
Na ką, atnešu antrą koliažą. Green Tea atsiųstai nuotraukai.
banaliu pavadinimu "Rūkymas žudo". Lėtai.
Green Tea + Yvette
user posted image

Gerai.Socialine reklama:)Ir kryzius pirmoj, ir kaukole antroj.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 23:41)
o jergutėliau, vargšė katytė

Na, nebuvo labai laiminga.. Bet užkniso pūkai namie jos... Kur atsigula ten kupstą palieka, tai padarėm liūtą smile.gif
Šiaip, nukirpta ji laimingesnė, nes tada ją glostom. Ba kai su pūku, neįmanoma jos net liest- tuoj skraido po namus visus pūkai.. Tai manau, labai nepyksta kai nukirpta, bet užtat glostoma smile.gif Biškiuką, OT, bet kažkaip pamaniau, pramakaluosiu meno vandenis visišku nemenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 22:42)
Burka pirmam mergaitės portrete man asm. su PS persistengta, nors šiaip gražus portretukas. Antrame, na mergaitė žavi, bet pati foto neprikausto.

Aciu 4u.gif

Mano koliaziukas,kol kas toks,jei bus kitu ideju perdarysiu rolleyes.gif

Burka + ?

Iskepsiu anukams naminio obuoliu pyrago..
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 23:49)
Na, nebuvo labai laiminga.. Bet užkniso pūkai namie jos... Kur atsigula ten kupstą palieka, tai padarėm liūtą smile.gif
Šiaip, nukirpta ji laimingesnė, nes tada ją glostom. Ba kai su pūku, neįmanoma jos net liest- tuoj skraido po namus visus pūkai.. Tai manau, labai nepyksta kai nukirpta, bet užtat glostoma smile.gif Biškiuką, OT, bet kažkaip pamaniau, pramakaluosiu meno vandenis visišku nemenu  biggrin.gif

Bet atrodo,tai labai egzotiskai tongue.gif
Atsakyti
nu mergaitės su koliažais puikiai susitvarkėt thumbup.gif

Yvete , ačiū už komnetarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 23:42)
Dalyja pirmoji foto liuksinė, labai patinka. Antra taip pat patraukia dėmesį. Trečia mažiausiai, net nežinau kodėl. Gal dėl tų juostų fone,  gal dėl pačios pozos, kadravimo.

Ačiū Yvette 4u.gif taip ir atsiranda sparnai fotografijai mirksiukas.gif
Atsakyti