Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 13:15)

Labai zavus visciukas smile.gif
Truksta kokybes, bet israiska paperka:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:16)
Pirma nuotrauka-Joretos.Joje as matau pavasario ziedus ir statulele, kuri tarsi soka, tarsi glosto ziedus.Pavasaris, sokis.Man tai primine dieva Shiva-sokantis dievas, pasaulio ir gyvybes ritmo sergetojas.Sakoma-kol Siva soka-pasaulis gyvas, ir pavasaris ateis vel ir vel ir vel ir ritmas kartosis kai musu jau nebebus.Taigi mano nuotraukoj norejau irgi parodyti ta pasaulio ritma, kuris yra amzinas, kaip ir dievybe, kuri visa tai sukure ir stebi-tik mano nuotraukoje ruduo, pauksciai, kurie sugrizta, visada sugrizta ir geros akys, kurios visada yra ir visada tai stebes.
P.S. as 100% ateiste smile.gif
P.P.S jei bus ilga nejauki tyla-as viska suprasiu:D

Nu Alabama, nesitikėjau, kad tai 100 proc.į mano mintis pataikysi. Čia Paryžiuj Defence rajone fotkinau, nes ir fotografuojant ten, ir peržiūrint namie man asocijavos su šokiu, skrydžiu, laisve ar paukščiais. Buvo ten daugybė įvairių skulptūrų, bet užkabino tik ši. Tai šalia įsivaizuoju būtent arba lengvą, plazdantį šokį arba paukščius skrydyje. wub.gif
O kad mano, tai iš exif? Neištryniau doh.gif
O dėl spalvų tai namie pažiūrėsiu, nes matau darbiniam kompe visokias nesąmones, tada ir kitas foto dar peržvelgsiu smile.gif
Atsakyti
man tai ant tiek nešauna niekas į galva dar su kokiažu, šakės doh.gif dar nelabai net suprantu kas ten per pagrindinis objektas pavizduotas, nesuprantu, kas ten per daiktas doh.gif tai vapšė sunku pratesinėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:56)

Kaip atskiras darbas, labai super žiūrisi thumbup.gif
Kaip koliažas neįtikina, nors filosofija labai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 11:44)
kad jus pasukioje pirstu prie smilkinio mane is cia ismesit.

Maukis kelnes, gausi diržo. (už nepasitikėjimą savim smile.gif )

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 11:45)
ivesk taip pat tik be PS rolleyes.gif

Ačiū.

QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:16)

P.P.S jei bus ilga nejauki tyla-as viska suprasiu:D

Man ši Tavo nuotrauka žiūrisi viena. Ji per stipri kad būtų pratęsimas ir per sunki joretos žiedų ir padangės foto... Man labai patiko. Mintis, kokią matau: gyvenimas eina savai vaga, paukščiai išsskrenda ir parskrenda atgal. O Dievas visa tai stebi ir sergi. Visada, visais metų laikais- ar paukščiai gryžta ar išsskrenda- Dievas vistiek šalia.

P.S. Aš- bedievė. Bet foto man labai patiko. Verčia žiūrėti ir galvoti. Ir ačiū už tokį aprašymą įdomų. Ir švietėjiška ir įdomu. Esu tikra, ne visi žino apie ką Tu čia kalbėjėi..

Beje, Joretos foto man irgi labai įdomi. Ta statulėlė ar statula man labai patiko- nuostabus darbas..

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:44)
As turiu jau padarius pratesima, bet jis gavosi toks filosofinis, kad jus pasukioje pirstu prie smilkinio mane is cia ismesit.Labai nedrasu rodyt. unsure.gif

lotuliukas.gif kokios jūs kuklios mirksiukas.gif nagi rodyk, rodyk!

Atsakyti
Alabama.. kaip vienas..darbas labai liuks wub.gif ..bet koliaže man ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 03 16, 13:31)
Nu Alabama, nesitikėjau, kad tai 100 proc.į mano mintis pataikysi. Čia Paryžiuj Defence rajone fotkinau, nes ir fotografuojant ten, ir peržiūrint namie man asocijavos su šokiu, skrydžiu, laisve ar paukščiais. Buvo ten daugybė įvairių skulptūrų, bet užkabino  tik ši. Tai šalia įsivaizuoju būtent arba  lengvą, plazdantį šokį arba paukščius skrydyje. wub.gif
O kad mano, tai iš exif? Neištryniau  doh.gif
O dėl spalvų tai namie pažiūrėsiu, nes  matau darbiniam kompe visokias nesąmones, tada ir kitas foto dar peržvelgsiu  smile.gif

Aaa, Defence, kazka panasaus ir itarinejau:)
Man labai patiko tavo nuotrauka.Buvo tikras issukis galvoti jai pratesima.Aciu:)

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 13:47)

Man ši Tavo nuotrauka žiūrisi viena. Ji per stipri kad būtų pratęsimas ir per sunki joretos žiedų ir padangės foto... Man labai patiko. Mintis, kokią matau: gyvenimas eina savai vaga, paukščiai išsskrenda ir parskrenda atgal. O Dievas visa tai stebi ir sergi. Visada, visais metų laikais- ar paukščiai gryžta ar išsskrenda- Dievas vistiek šalia.

P.S. Aš- bedievė. Bet foto man labai patiko. Verčia žiūrėti ir galvoti. Ir ačiū už tokį aprašymą įdomų. Ir švietėjiška ir įdomu. Esu tikra, ne visi žino apie ką Tu čia kalbėjėi..

Beje, Joretos foto man irgi labai įdomi. Ta statulėlė ar statula man labai patiko- nuostabus darbas..

Nemanau, kad per stipri.Pasaulis turi daug pusiu ir jos visos sueina i viena mozaika-Joretos zaismingas sokantis jaunas pavasaris ir mano liudnas senas ruduo-jie abu sukasi ratu ir abu turi savo zavesio.
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 16, 13:49)
lotuliukas.gif kokios jūs kuklios  mirksiukas.gif nagi rodyk, rodyk!

Parodziau:)
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2011 03 16, 13:53)
Alabama..  kaip vienas..darbas labai liuks  wub.gif ..bet koliaže man ne  4u.gif

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 12:39)
Buvau šitą siuntusi, bet pakeičiau nuomonę biggrin.gif
Gal kas nori pratęst hihihi.gif

Rita Gude, aš norėčiau ax.gif tiesiog gimė viena mintis pamačius šią foto smile.gif Šiaip koliažų žaidimuke nedalyvauju, nes dar man portretukai laukia... O jei nepadarysiu tęsinio, irgi per galvą nieks neduos biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:16)
Na, galit mane jau kaip ir isbraukti:D

Alabama, žiūrint kilo tokia mintis- kad ir žmogus norėtų skrist su paukščiais kartu, bet deja... jis gali tik stebėt...Man patiko pagal mintį koliažiukas, matau pratęsimą thumbup.gif O Tu čia tuos vadinamuosius sluoksnius dėjai ar kaip kitaip 'pagaminai' savąją foto g.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:57)
O man grazu butent tas svelnumas ir soft fokusas.

man irgi taip patinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 14:55)
Parodziau:)

mačiau. Mintis gili...ne kiekvienas gali suprast mirksiukas.gif
Turiu aš Brum nuotraukytę. Mėginau šiandien įgyvendint vieną mintį, bet... verysad.gif

Tad išbandžiau savo pultelį. ax.gif Nors ji jau turiu gan seniai... ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
autoportretai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 16 kovo 2011 - 14:32
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 16, 14:30)
Tad išbandžiau savo pultelį.  ax.gif Nors ji jau turiu gan seniai... ax.gif

man labai patinka tokio tipo foto, kaip pirma smile.gif kažkaip vat mėgstu tokias ir tiek. jeigu iki galo daryčiau būtent šitokias foto, tai norėtųsi gal papuošalų, gal blizgio lūpoms, gal pažaist su plaukais kaip nors. bet atskirai ji irgi mane užkabino (turbūt vėlgi dėl to pomėgio keisto mano hihihi.gif )
o antra foto irgi labai labai patiktų, jeigu matytųsi akies daugiau iš po plaukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 03 16, 11:47)

man ryskumo truksta i ziedeli smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 11:56)

man kazkaip i koliaza jis netinka , vienas geriau ziurisi ir idomiai 4u.gif cia foto skaitosi manipuliacija ar ne g.gif

o la la blynais manes nesugundei , nes nemegstu biggrin.gif , nebent jei butu bulviniai blynai ,tai seile varvinciau , ir patiko vyriskio portreto , trecioj i akis fokuso truksta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 11:58)
nu nerealiai  wub.gif  puikus darbas.... svetainėje ant sienos kabint galima, prabangiame rėme  cool.gif

drinks_cheers.gif gold spalvos reme tikrai tiktu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 16 kovo 2011 - 14:54