QUOTE(joreta @ 2011 03 16, 13:31)
Nu Alabama, nesitikėjau, kad tai 100 proc.į mano mintis pataikysi. Čia Paryžiuj Defence rajone fotkinau, nes ir fotografuojant ten, ir peržiūrint namie man asocijavos su šokiu, skrydžiu, laisve ar paukščiais. Buvo ten daugybė įvairių skulptūrų, bet užkabino tik ši. Tai šalia įsivaizuoju būtent arba lengvą, plazdantį šokį arba paukščius skrydyje.
O kad mano, tai iš exif? Neištryniau
O dėl spalvų tai namie pažiūrėsiu, nes matau darbiniam kompe visokias nesąmones, tada ir kitas foto dar peržvelgsiu
Aaa, Defence, kazka panasaus ir itarinejau:)
Man
labai patiko tavo nuotrauka.Buvo tikras issukis galvoti jai pratesima.Aciu:)
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 13:47)
Man ši Tavo nuotrauka žiūrisi viena. Ji per stipri kad būtų pratęsimas ir per sunki joretos žiedų ir padangės foto... Man labai patiko. Mintis, kokią matau: gyvenimas eina savai vaga, paukščiai išsskrenda ir parskrenda atgal. O Dievas visa tai stebi ir sergi. Visada, visais metų laikais- ar paukščiai gryžta ar išsskrenda- Dievas vistiek šalia.
P.S. Aš- bedievė. Bet foto man labai patiko. Verčia žiūrėti ir galvoti. Ir ačiū už tokį aprašymą įdomų. Ir švietėjiška ir įdomu. Esu tikra, ne visi žino apie ką Tu čia kalbėjėi..
Beje, Joretos foto man irgi labai įdomi. Ta statulėlė ar statula man labai patiko- nuostabus darbas..
Nemanau, kad per stipri.Pasaulis turi daug pusiu ir jos visos sueina i viena mozaika-Joretos zaismingas sokantis jaunas pavasaris ir mano liudnas senas ruduo-jie abu sukasi ratu ir abu turi savo zavesio.
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 03 16, 13:49)
kokios jūs kuklios
nagi rodyk, rodyk!
Parodziau:)
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2011 03 16, 13:53)
Alabama.. kaip vienas..darbas labai liuks
..bet koliaže man ne
Aciu:)