Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Alabama, galėtum atskirai kur didesnę savo foto įmest, noriu apžiūrėt, sudomino ax.gif vis gryžtu pažiūrėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 14, 18:07)
atnesu zydejima  smile.gif

eurikaite, na tikrai pavasariu pakvipo bigsmile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:18)
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju

Vanillla, man tai patiko ,ir poza, ir spalvos, nors veidukas lyg geltonuoja g.gif , tik dėl tos pagalvės ar ko ten, gal kažką truputį kitaip pagalvočiau 4u.gif

Erse, vis neatsigrožiu avataru wub.gif
O la la, patiko trečioj vyruko foto parodyta emocija 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 03 15, 18:16)
kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles  ax.gif

dosa, ir aš noriu tokio gėlių ryškumo bigsmile.gif Kokiu objektyvu ir kokia diafragma fotkinai g.gif
QUOTE(rarity @ 2011 03 15, 23:59)
Mano šios dienos greitukas  wub.gif

rarity, foto matau tik akytes ir fainuolę kepurę wub.gif
Ech, Yvette gražiai koliažiuką užbaigė bigsmile.gif
Airv, kaip visada nuostabi, o man akyse vis stovi auto su balta skarele (prie lango...) wub.gif wub.gif wub.gif
Alabama, tik žvilgterėjus pirma mintis"įdomiai", bet reik daugiau panagrinėt...

Kadangi pradėjau su gėlėm, tai ir užbaigsiu biggrin.gif Daugiau jau nebesivaidensiu čia su jomis rolleyes.gif
Jei rimtai, tai dar padariau frezijų foto baltam fone, bandžiau nuo kažko stabilaus fotkint( nors nežinau, ar tą 'konstrukciją' galim pavadint stabilia biggrin.gif ) Bet vis tiek lyg ryškumo nėr...Kontrasto nedėjau auto, lb negražiai padaro, o su Capture NX dirbt negaliu, kompas nepaveža... Vis tiek labai laukiu komentarų 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
As jau vakar galvojau frezijas pirkt, jau taip grazu pas jus nuotraukose geles wub.gif

user posted image
Almost :***
Norejau sukurti pratesima ne pagal spalvas, panasuma, o istorija.Man labai smagu skaityti jusu atsiliepimus-kaip Zirzilja pamate statulos ir pauksciu panasuma, Almost-kad antra nuotrauka-tai pasaulis statulos akimis.
Ech wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 03 16, 12:47)

manau reiktų pašviesinti, truputį šarpo uždėt (nes ryškumo trūksta) ir visai neblogai manyčiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 12:56)
manau reiktų pašviesinti, truputį šarpo uždėt (nes ryškumo trūksta) ir visai neblogai manyčiau būtų smile.gif

O man grazu butent tas svelnumas ir soft fokusas.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:56)

nu nerealiai wub.gif puikus darbas.... svetainėje ant sienos kabint galima, prabangiame rėme cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 12:58)
nu nerealiai  wub.gif  puikus darbas.... svetainėje ant sienos kabint galima, prabangiame rėme  cool.gif

biggrin.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:56)

na zinok kazkas nezemisko man si tavo foto smile.gif

o as turiu buitiako foto, ir nezinau det ar ne
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 13:08)
na zinok kazkas nezemisko man si tavo foto smile.gif

o as turiu buitiako foto, ir nezinau det ar ne

aij gal nedėk irnesakyk.gif hihihi.gif
aišku dėk ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 14:11)
aij gal nedėk  irnesakyk.gif  hihihi.gif
aišku dėk !  thumbup.gif

labai bijau kritikos lotuliukas.gif

del triuksmu tai is karto pasisakau, mus vonioj labai tamsu, teko labai sukelti ISO

Musu visciukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 16 kovo 2011 - 13:16
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 13:15)
labai bijau kritikos lotuliukas.gif

del triuksmu tai is karto pasisakau, mus vonioj labai tamsu, teko labai sukelti ISO

Musu visciukas ax.gif

aij, koks gražus viščiukas wub.gif aišku gaila, kad kokybės LABAI trūksta unsure.gif ir ta kojytė kliudo, na bet puikiai suprantu, kaip sunku vaikus fotkint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 14:20)
aij, koks gražus viščiukas  wub.gif  aišku gaila, kad kokybės LABAI trūksta  unsure.gif  ir ta kojytė kliudo, na bet puikiai suprantu, kaip sunku vaikus fotkint  4u.gif

yra ir su abejom kojytem bet ten skiauteryte netelpa, ir sita man tokia pati paciausia, vien del mimikos ax.gif
Atsakyti