QUOTE(eurikaite @ 2011 03 14, 18:07)
atnesu zydejima
eurikaite, na tikrai pavasariu pakvipo
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:18)
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju
Vanillla, man tai patiko ,ir poza, ir spalvos, nors veidukas lyg geltonuoja , tik dėl tos pagalvės ar ko ten, gal kažką truputį kitaip pagalvočiau
Erse, vis neatsigrožiu avataru
O la la, patiko trečioj vyruko foto parodyta emocija
QUOTE(dosa @ 2011 03 15, 18:16)
kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles
dosa, ir aš noriu tokio gėlių ryškumo Kokiu objektyvu ir kokia diafragma fotkinai
QUOTE(rarity @ 2011 03 15, 23:59)
Mano šios dienos greitukas
rarity, foto matau tik akytes ir fainuolę kepurę
Ech, Yvette gražiai koliažiuką užbaigė
Airv, kaip visada nuostabi, o man akyse vis stovi auto su balta skarele (prie lango...)
Alabama, tik žvilgterėjus pirma mintis"įdomiai", bet reik daugiau panagrinėt...
Kadangi pradėjau su gėlėm, tai ir užbaigsiu Daugiau jau nebesivaidensiu čia su jomis
Jei rimtai, tai dar padariau frezijų foto baltam fone, bandžiau nuo kažko stabilaus fotkint( nors nežinau, ar tą 'konstrukciją' galim pavadint stabilia ) Bet vis tiek lyg ryškumo nėr...Kontrasto nedėjau auto, lb negražiai padaro, o su Capture NX dirbt negaliu, kompas nepaveža... Vis tiek labai laukiu komentarų
As jau vakar galvojau frezijas pirkt, jau taip grazu pas jus nuotraukose geles
Almost :***
Norejau sukurti pratesima ne pagal spalvas, panasuma, o istorija.Man labai smagu skaityti jusu atsiliepimus-kaip Zirzilja pamate statulos ir pauksciu panasuma, Almost-kad antra nuotrauka-tai pasaulis statulos akimis.
Ech
Almost :***
Norejau sukurti pratesima ne pagal spalvas, panasuma, o istorija.Man labai smagu skaityti jusu atsiliepimus-kaip Zirzilja pamate statulos ir pauksciu panasuma, Almost-kad antra nuotrauka-tai pasaulis statulos akimis.
Ech
QUOTE(mamagute @ 2011 03 16, 12:47)
manau reiktų pašviesinti, truputį šarpo uždėt (nes ryškumo trūksta) ir visai neblogai manyčiau būtų
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 12:56)
manau reiktų pašviesinti, truputį šarpo uždėt (nes ryškumo trūksta) ir visai neblogai manyčiau būtų
O man grazu butent tas svelnumas ir soft fokusas.
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:56)
nu nerealiai puikus darbas.... svetainėje ant sienos kabint galima, prabangiame rėme
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 12:58)
nu nerealiai puikus darbas.... svetainėje ant sienos kabint galima, prabangiame rėme
Aciu
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:56)
na zinok kazkas nezemisko man si tavo foto
o as turiu buitiako foto, ir nezinau det ar ne
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 13:08)
na zinok kazkas nezemisko man si tavo foto
aij gal nedėk
aišku dėk !
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 14:11)
labai bijau kritikos
del triuksmu tai is karto pasisakau, mus vonioj labai tamsu, teko labai sukelti ISO
Musu visciukas
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 13:15)
labai bijau kritikos
del triuksmu tai is karto pasisakau, mus vonioj labai tamsu, teko labai sukelti ISO
Musu visciukas
Musu visciukas
aij, koks gražus viščiukas aišku gaila, kad kokybės LABAI trūksta ir ta kojytė kliudo, na bet puikiai suprantu, kaip sunku vaikus fotkint
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 16, 14:20)
aij, koks gražus viščiukas aišku gaila, kad kokybės LABAI trūksta ir ta kojytė kliudo, na bet puikiai suprantu, kaip sunku vaikus fotkint
yra ir su abejom kojytem bet ten skiauteryte netelpa, ir sita man tokia pati paciausia, vien del mimikos