Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 12:25)
Sveikos, gal kas turite užsisaugojusios Yvettes nurodytą texturų puslapiuką? Aš pasirodo išsisaugojau tik vieno iš asmenų, ne bendrą, ir dabar vėl nemoku susirast pati.
Yvette, jei nesunku bus, brūkštelėk kaip konkrečiai ieškojei per paiešką, kokius žodžius vedei? Nes man išmeta visai ką kitą kai suvedu flikre free PS textures. g.gif Ar čia vėl mano šviesiaplaukės prigimtis koją kišą? bigsmile.gif

ivesk taip pat tik be PS rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:44)
As turiu jau padarius pratesima, bet jis gavosi toks filosofinis, kad jus pasukioje pirstu prie smilkinio mane is cia ismesit.Labai nedrasu rodyt. unsure.gif

na kad labai jau smalsu, rodyk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 16, 11:45)
ivesk taip pat tik be PS rolleyes.gif
Papildyta:
na kad labai jau smalsu, rodyk ax.gif

Pala, surinksiu drasa.Einu parukysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:46)

Tu rukai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 16, 11:48)

Ne biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 11:46)

dėk greičiau ax.gif

Yvettes pratęsimas labai fainas ir operatyvus, aš tikriausiai su tokia foto būčiau ilgai galvojus biggrin.gif

dar noriu pagirti Vanilla, labai vykęs portretas ir modelis aišku žavus ax.gif aš prie tų, kurioms pagalvė ten trukdo, o grandinėlė labai nekrito į akis ax.gif

Rarity leliukas liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 03 13, 23:43)
Merginos, 2ieni arba savaitgali fotografuoju nestuke. Nepazistu to zmogaus. Matysiu pirma karta. Fotkinsiu nesciaja taip pat pirmaji karta. Gal galit apsviest, kokiu klaidu vengt. Zinau, kad nerisliai as cia, bet jaudinuos nezmoniskai. Paprase. Negaliu atsisakyti, o ir nenoriu.  unsure.gif  Kokiam formate ir kokio dydzio nuotraukas saugoti, kad atspausdinus kokybiskos isliktu, labai nesuprastetu. Zinau, kad simtus jau kartu viskas aptarta, bet pamirsusi esu.  help.gif  fear.gif

Dar karta laime bandau. Jei galit nukreipkit nors kur nors pasiskaitineti. blush2.gif
Atsakyti
Na, galit mane jau kaip ir isbraukti:D
user posted image

Pirma nuotrauka-Joretos.Joje as matau pavasario ziedus ir statulele, kuri tarsi soka, tarsi glosto ziedus.Pavasaris, sokis.Man tai primine dieva Shiva-sokantis dievas, pasaulio ir gyvybes ritmo sergetojas.Sakoma-kol Siva soka-pasaulis gyvas, ir pavasaris ateis vel ir vel ir vel ir ritmas kartosis kai musu jau nebebus.Taigi mano nuotraukoj norejau irgi parodyti ta pasaulio ritma, kuris yra amzinas, kaip ir dievybe, kuri visa tai sukure ir stebi-tik mano nuotraukoje ruduo, pauksciai, kurie sugrizta, visada sugrizta ir geros akys, kurios visada yra ir visada tai stebes.

P.S. as 100% ateiste smile.gif
P.P.S jei bus ilga nejauki tyla-as viska suprasiu:D

Atsakyti
Laba.
Yvette foto koliazui ir pats koliazo pratesimas nuostabus.., nu niekaip nebuc taip ismascius...butent mane ir pakerejo tai,kad ismastyta,isbaigta...

Alabama, koliazui sakau ne...jei tai butu paukstukai zydram fone, dangaus platybese, valio...bet velgi, tu sakai, ziuri grynai is kitos puses...tai vel kitas aspektas...Viena tavo foto man graziai ziurisi, nors akys-gyvybes nelabai as matau...oi, sorry,issakiau tik savo nuomone... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 13:16)
Na, galit mane jau kaip ir isbraukti:D

kad nera uz ka braukt mirksiukas.gif man tavo koliazas nezinau kuo, bet patinka, uzkabino jis mane, ilgai ziurejau ir tyrinejau. gal ir nedera nei spalvom, nei kazkokiom konkreciom priemonem, bet va man tos statulos rankos, kaip tu pauksciu sparnai, tai tik buciau paukscius i kita puse "skraidinus" kad rankos butu lyg atkartojimas pauksciu skrydzio smile.gif tikrai geras i gilus darbas smile.gif saunuole rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 12:16)

na žiūrint TIK iš filosofinio aspekto, tai liuks smile.gif bet va vizualiai tai pjaunasi nuotraukos dėl spalvų nesuderinamumo g.gif
Papildyta:
ale mano portretai jaučiu niekam neužkliuvo blush2.gif antrą kart jau dedu , ir mirtina tyla blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
o man kaip tik padarė įspūdį tas nebijojimas kitaip, ne su žydrom spalvom padangės ir pan, o su visiškai kitokia spalva pateikti pratęsimą smile.gif ir turbūt ne tiek pratęsimą, kiek suvokimą...
mane LABAI užkabino Alabamos foto. ir tiek foto, tiek jos aprašymas. grynai pasižiūrėjus į abi nuotraukas norėtųsi lyg atskirų ilgų istorijų apie abi ir kodėl jos taip suderintos. nes žiūriu ir tikiu, kad būtų įdomu skaityt (o aš istorijos totaliai nemėgstu, tai čia va Alabamos foto man tokia istorinė susišvietė) smile.gif
kita mintis - žiūriu pvz į kairę foto, į dešinę foto ir atrodo lyg norėta parodyti ne taip, kaip pati Alabama supranta visus dėsnius gyvenimo, bet tai, kaip tas žmogus-statula, mato pasaulį iš savo taško: kokiom spalvom, kokiais rakursais, kokiu požiūriu... žodžiu patiko tikrai koliažas dėl to, kad leido galvot, o ne tik grožėtis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 16 kovo 2011 - 12:46
QUOTE(Almost @ 2011 03 16, 13:40)
žodžiu patiko tikrai koliažas dėl to, kad leido galvot, o ne tik grožėtis  4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu
Atsakyti