Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytukas,foto gavau,minti jau turiu,bandysiu sian igyvendint,jei vaikai leis,nes sedi viruso apipulti namie...

Zirzilja,labai grazi tavo foto,ir tu labai grazi ir akys taip spindi,labai jau,tik mn ranka nelabai,kaip ne tavo atrodo.

Yvette,nu ir greiciai bigsmile.gif labai liuks pratesimas 4u.gif

Rarity,labai grazus leliukas ir kepuryte tokia smagi thumbup.gif priminei man ,kad jau reik saviskem kepures vasarai nunarpliot ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 03 15, 22:30)
Gavau foto.

Pasakysiu koks pirmas įspūdis -  fool.gif  fool.gif  fool.gif  fool.gif  fool.gif

lotuliukas.gif baik baik,juoksiuos ,jei mno gavai,smegeneliu manksta bus gera tongue.gif

Atsakyti
gavau ir aš foto blink.gif Na graži foto, bet toookiu metų laiku nežinua ką darysiu doh.gif doh.gif doh.gif Bandyt kažką teks.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(rarity @ 2011 03 15, 23:59)
Tikrai ne blogai smile.gif Net labai gerai  4u.gif

Mano šios dienos greitukas  wub.gif

user posted image

wow labai labai labai gražu
thumbup.gif 4u.gif wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 00:28)
"Backstage"
user posted image

Super 4u.gif thumbup.gif o greita tu kokia 4u.gif Aš neįsivaizduoju kaip su tokia foto susidorojusi būčiau, nors ir su sava sunkiai įsivaizduoju.. Nors gal įsivaizduoju, bet per dvi savaites tos minties neįgyvendinčiau.. ax.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Burka, jeigu tai būtų tavo foto labai nustebčiau. smile.gif

Ir išvis, jei ką įžeidė mano komentaras, atsiprašau. Ne jums taikiau.
Tiesiog labai sudėtinga (mano akimis) foto pasirodė MANNN..... Bet nepatikėsit.... Naktį pabudau ir toptelėjo mintis kaip pratęsiu. :]
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 15, 23:11)
Niekad gyvai nesu tokių dyvų mačiusi.  bigsmile.gif Tikiusi kada pačiupinėsiu ir pati, nugis labai įdomu  bigsmile.gif
Ačiū labai, Yvette, kad nepasivarginai, radai, sudėjei...  4u.gif

drinks_cheers.gif bigsmile.gif idomu ir man , kur ten juosta dedas , man labai patiko tam filme fotikas ,ispakuoja , islenda kaklas ir idomiai fotkina , net noereciau isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Dar karta dekui visoms pakomentavusioms smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Del to laiptelio aukstyn, tai taip nesakyciau. Tiesiog modelis isskirtinis pasitaike. bigsmile.gif Viena foto manau dar nieko nesako, kai geru bus daugiau, nei prastu, tada manau bus galima kalbet apie augima smile.gif o db einu mokytis ir darbuotis toliau wink.gif
Papildyta:
Ir dar, negalejau nepakomentuot rarity leliuko bigsmile.gif nu nuostabu smile.gif net MB pasikvieciau prie kompo, kad paziuretu kokiu groziu buna wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Rarity, na tas greitukas tai labai fainas, o kepuryte is viso - fantastiska wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 00:28)
"Backstage"

na bet ir greitumas tavo smile.gif o kritikuoti kad nera ka ten, niekas nei kliuna nei maiso, patinka pati ideja smile.gif))

aciu visoms uz pagyras, bet ten reiktu tik Airv girti, cia jos darbas ax.gif

mano gauta koliazui foto irgi tokia is sudetingesniu, bet man ji patinka smile.gif ideja turiu viena, kolkas tik viena, ziuresiu kaip gausis igyvendinti smile.gif
Atsakyti
Labai patiko Yvettes koliažas. Pas mane lentynoje irgi dulka kažkas panašaus į tokį fotoaparatą. Dar nepriaugau iki jo. Gal kada.......
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 03 16, 09:31)
Labai patiko Yvettes koliažas. Pas mane lentynoje irgi dulka kažkas panašaus į tokį fotoaparatą. Dar nepriaugau iki jo. Gal kada.......

Mielai priglausciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 16, 09:34)
Mielai priglausciau blush2.gif  rolleyes.gif

Senelio palikimas. smile.gif Niekam neperleidinėsiu..... blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Gavau ir aš koliažo foto. Ačiū 4u.gif Pirma mintis šovusi galvon buvo kvaila labai (nors gal ir ją bandysiu įgyvendinti), bet jau sukasi ir kitos idėja, mažu, ką ir sumąstysiu g.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:28)
"Backstage"

nu čia tai neraliai blink.gif Aš va tik foto apžiūrėjau, o va, prašom, jau iš mintis išgliaudyta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite užsisaugojusios Yvettes nurodytą texturų puslapiuką? Aš pasirodo išsisaugojau tik vieno iš asmenų, ne bendrą, ir dabar vėl nemoku susirast pati.
Yvette, jei nesunku bus, brūkštelėk kaip konkrečiai ieškojei per paiešką, kokius žodžius vedei? Nes man išmeta visai ką kitą kai suvedu flikre free PS textures. g.gif Ar čia vėl mano šviesiaplaukės prigimtis koją kišą? bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu jau padarius pratesima, bet jis gavosi toks filosofinis, kad jus pasukioje pirstu prie smilkinio mane is cia ismesit.Labai nedrasu rodyt. unsure.gif
Atsakyti