Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:28)
"Backstage"

Ech, kaip grazu:)Abi nuotraukos.
Kada nors daaugsiu iki vidutinio formato wub.gif

Gavau foto, teks pasukti galva:)
Atsakyti
Yvette - taikliai antra nuotrauka. Ne neisivaizduoju, kad galetu buti kokia nors kita.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 23:40)
Tai gerai, labai gerai nusprendžiau  biggrin.gif  Kiek laiko pas tave šitas komplektukas?
Tokį pat derinuką radau ybėjuje, ir tikrai mažai dėvėtas, bet į LT nesiunčia, per švogerką nenoriu, taip jau aš ją kamuoju, o jau dabar kaina apie 400. Dra kils aišku, nes 5 dienos liko. Tai tikrai neapsimoka  žaisti, paimsiu iš fotofabriko kokio. Tik teks dar pakentėti mėnesiuką, po vieno darbelio ir paimsiu  wub.gif  Jau laukiu.
Papildyta:

Ot tai tau, maniau tu man atitekai biggrin.gif
Ir išvis susimaišiau kuri kurios čia, Svajonės kur pozuoja?

Nuo birzelio turiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 00:28)
"Backstage"

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif puikiai! vat cia tai pratesimas! ir uz operatyvuma medalis!
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 03 16, 00:49)
ir uz operatyvuma medalis!

už operatyvumą medalį mielai paimsiu smile.gif Nes turiu Green Tea saldainuką, pratęsimui smile.gif Tai atsiskaičiusi vieną, galiu sau toliau rutulioti kitą mintį.
Šiaip žinau, kad foto ne super, tad kritikuokit.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:45)
Rarity greitai tu čia vaikutį suorganizavai  tongue.gif Nėra reikalo kabinėtis. miela.

4u.gif Ačiū. Žinai, kai primezgiau drabužėlių, tai teko suktis greit, kol vaikai neužaugo smile.gif

Puikus pratęsimas tavo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:28)
"Backstage"

O čia, Yvette, tam fotoaparate tas 'ekranelis' višuj ar kas ten? Kodėl Tu į jį žiūri? Esu mačius ir daugiau foto su tokiais aparatais ir į juos būtent taip pat iš viršaus žiūrima...

Vanilla- labai. bigsmile.gif

Ir pritariu kas rašėta epi Zirziliją, kad forume vienokia, foto- kitokia. Man atrodo, dažniau Tave reik fotkint- gražiai išeini nuotraukose. Aišku, ne be fotografo pagalbos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 15, 23:56)
O čia,  Yvette, tam fotoaparate tas 'ekranelis' višuj ar kas ten? Kodėl Tu į jį žiūri? Esu mačius ir daugiau foto su tokiais aparatais ir į juos būtent taip pat iš viršaus žiūrima...

Ten sachta vadinamoji, ziureti reik pro ten.
Atsakyti
retai dedu kritikai, tai dabar tekštelsiu fotkių smile.gif su vyryškais portretais man sudėtinga, moteris paprasčiau fotkint doh.gif

nenoriu užkraut puslapio, didesnio formato čia galit apžiūrėt portretai

user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 23:57)
Ten sachta vadinamoji, ziureti reik pro ten.

aa. O ten gi senobinis aparatas? Tai ten ne LCD? bigsmile.gif biggrin.gif Žinau, kad kvailai klausiu, ir NET GIRDŽIU kaip juokiatės. O bet tačiau... O tai kaip ten matosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 03 16, 01:00)
O tai kaip ten matosi?  g.gif

štai taip
arba taip
ir taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 kovo 2011 - 00:06
QUOTE(Yvette @ 2011 03 16, 00:05)
štai taip

Niekad gyvai nesu tokių dyvų mačiusi. bigsmile.gif Tikiusi kada pačiupinėsiu ir pati, nugis labai įdomu bigsmile.gif
Ačiū labai, Yvette, kad nepasivarginai, radai, sudėjei... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 03 15, 22:59)
Tikrai ne blogai smile.gif Net labai gerai  4u.gif

Mano šios dienos greitukas  wub.gif

Dar del sitos nuotraukos pasisakyt norejau: spalvingai uzburia, ir akytes nuostabios, nu bet tas burbulas... taip ir norisi ji kiek toliau pastumt: sustoja pirma zvigsnis ties vaiko akim, tada savo akim pabandau nustumti burbula tolyn, ir vel prie akiu griztu. Nu bet gal cia tik man taip blush2.gif
Atsakyti