Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o la la la, malonu, kad pastebejai mane. 4u.gif Tavo patarimai mane siek tiek padrasino, bet visviena jauciu nerima. Nepasitikiu savimi. Dar mano turimos zinios tik lasas juroj. Modeliukas zino kokiam as lygyje. Zino, kad dar tik mokslo pradzia. Bet manes tai neguodzia. Tavo nuotraukos paskutines ikeltos tiesiog nuostabios. Tiek blynai, tiek geles, tiek portretukai. Esu apzaveta. wub.gif Jau besusirasinejant su ta nestuke, pajauciau rysi, draugiskuma, paprastuma, bet kai reikes su kamera atsistoti pries ja, nezinau kaip bus. Dar neturiu patirties del bendravimo fotografuojant. Bijau, jog kvailai labai atrodys, jeigu kiekviena poza reikes "sustatinet". Kaip jus elgetes siuo atveju? Kaip paprasot pozuot vienaip ar kitaip? kaip veido israiskas nuteikinet ir pan. ? Ruostis jau ruosiuos visa savaite. Vartau fotografu darbus, stebiu sviesa, bandau net ir apdirbima nuspet, dekoraciju isigijau. Nenoriu nuvilt zmogaus. Noriu, jog pamaciusi nuotraukas ji istiesu labai dziaugtusi. Tiesiog bijau... unsure.gif

Vanilla, eina sau koks portretas. Spalvingas koks ir seksualus. bigsmile.gif wub.gif

Ir geliu nei vienos isskirti negaliu. Gal del to, kad pas mus dar net nekvepia pavasariu. Dar vis ziemos nuotaikom gyvenam. Visur balta balta...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:24)
nusivils tas, kieno foto porininkę ruošiau  smile.gif Bet kitaip tikrai nesumąstysiu. Dar pamedituosiu ir gal įkelsiu.

O gal tas žmogus net neprisijungęs tongue.gif

O šiaip įdomu ir tai ar darydami nuotraukas galvojat apie nuotraukos savininką? Aš pvz įsivaizduoju vieną iš Jūsų, nes atrodo kad tik jai ta nuotrauka tinka biggrin.gif Bet kas ten žino kieno, tai taip dvigubai smalsiau smile.gif
Atsakyti
"Backstage"
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 kovo 2011 - 23:46
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:28)
"Backstage"

he he thumbup.gif geras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 22:28)
"Backstage"

nu tu ir greita blink.gif biggrin.gif a kokios rusies aparatas?? smile.gif nematytas dar man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 15 kovo 2011 - 23:32
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 23:23)
Yvete, kelk  bigsmile.gif
Rarity Gražuolis  wub.gif Labai labai...
Kaip man reikėjo šito komentaro  bigsmile.gif

O tas patogusis, kur jo kaina?  g.gif  Nors įtariu, kad toli toli, gal tiek jau to biggrin.gif

nuo 500$ radau nete.

As prie saviskio akyviai naudojant pripratau per koki menesi ir labai juo dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Rarity koks grazus leliukas tik man kazkaip aplink akytes linijos raudonuoja
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 23:28)

Vienintele, ar ne tavo foto? Lig ir veidas  iš tavo auto pažįstamas. Atsiprašau jei klystu.

čia mano foto smile.gif

bet tu kaip pirštu į akį pataikei žinok smile.gif būtent toj vietoj kur tu stovi, mano kolega iš ten tą merginą fotkino, ji jam pozavo , o aš ten iš šono užlindau ir ją iš šono nufotkinau kol ji jam pozavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 03 15, 23:33)
nuo 500$ radau nete.

As prie saviskio akyviai naudojant pripratau per koki menesi ir labai juo dziaugiuosi  smile.gif

Tai gerai, labai gerai nusprendžiau biggrin.gif Kiek laiko pas tave šitas komplektukas?
Tokį pat derinuką radau ybėjuje, ir tikrai mažai dėvėtas, bet į LT nesiunčia, per švogerką nenoriu, taip jau aš ją kamuoju, o jau dabar kaina apie 400. Dra kils aišku, nes 5 dienos liko. Tai tikrai neapsimoka žaisti, paimsiu iš fotofabriko kokio. Tik teks dar pakentėti mėnesiuką, po vieno darbelio ir paimsiu wub.gif Jau laukiu.
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 15, 23:38)
čia mano foto  smile.gif

bet tu kaip pirštu į akį pataikei žinok  smile.gif  būtent toj vietoj kur tu stovi, mano kolega iš ten tą merginą fotkino, ji jam pozavo , o aš ten iš šono užlindau ir ją iš šono nufotkinau kol ji jam pozavo  lotuliukas.gif

Ot tai tau, maniau tu man atitekai biggrin.gif
Ir išvis susimaišiau kuri kurios čia, Svajonės kur pozuoja?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 23:40)

Ot tai tau, maniau tu man atitekai biggrin.gif
Ir išvis susimaišiau kuri kurios čia, Svajonės kur pozuoja?

nu jo, mano ta blondinė smile.gif
Atsakyti
Rita Gude, kurpaitei būtų sunkoka porininkę suruošti. Įsivaizduoju kairėje foto su mažučiais pirštukais, tempiančiais grandinėlę. Daugiau tikriausiai niekas į galvą neateitų.

Olala, du viename man nepatinka. Perdaug skirtingos foto ir kartu tiesiog nesižiūri. Bet užtat faina ta trečia, kurią įkėlei. Nuotaikinga. Liuks.
Blynų foto, paprasta, bet na skaniai atrodo. Paragaučiau.
Frezijoms viršaus stinga. O šiaip spalviškai labai faina, ir išsiraitė gražiai.

Dosa tavo gėlytes vos į kurį nors šoną stumtelčiau

Zirzilija ir Airv , gražus jūsų modelio fotografo duetas. Man patinka. Žvilgsnis eina į akis, o paskui lengvai slenka plaukais žemyn, tarsi glostydamas. Gražu ir tiek.

Rarity greitai tu čia vaikutį suorganizavai tongue.gif Nėra reikalo kabinėtis. miela.

Svajone mūsų, šiaip sunkoka foto smile.gif (nors kai kam ir mano gali pasirodyti ne saldainukas). Įdomu kaip pati pratęsimą įsivaizduoji, nes pati apart šito varianto nieko nesumąsčiau, nors aišku ir nemąsčiau ilgai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 15 kovo 2011 - 23:50