Labai labai patiko Vanillos foto
ir frezijų fotografijos, mano mylimiausios gėlės, dėl kvapo... bet nelabai spėju su jumis
neatsiunte nuotrauku dar galite speti dalinsiu velai siandien...
QUOTE(Cheles @ 2011 03 15, 21:40)
neatsiunte nuotrauku dar galite speti dalinsiu velai siandien...
o as vis ziurineju i pasta
QUOTE(Cheles @ 2011 03 15, 16:22)
Koliazu nuotrauku laukiu iki kokios 20 val. po to jau noresiu siusti atgal! Ar visi turite el.p.adresa? nieko nepraleidau?
Deja, nespėjau šiandien nufotografuoti turiu mintį, gal ryt įgyvendinsiu, bet garantijos nėra. Jei dar bus tokių perestukinių kaip aš, tai pasimainysim
QUOTE(rarity @ 2011 03 15, 21:29)
Deja, nespėjau šiandien nufotografuoti turiu mintį, gal ryt įgyvendinsiu, bet garantijos nėra. Jei dar bus tokių perestukinių kaip aš, tai pasimainysim
o čia reikėjo naujas išsiųst? blyn, aš iš archyvo išsiunčiau
Na, šiaip tos dvi ar trys dienos mažokai, kai labai įtemptai gyveni, bet va kita vertus, kiek bus to laiko tiek ir tempsi, dažnai ir taip būna.
Svajone, na, taip, tam, kad būtų poreikis dirbti, bet jei išsiuntei tai išsiuntei, ką dabar darysi.
Svajone, na, taip, tam, kad būtų poreikis dirbti, bet jei išsiuntei tai išsiuntei, ką dabar darysi.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 21:40)
Na, šiaip tos dvi ar trys dienos mažokai, kai labai įtemptai gyveni, bet va kita vertus, kiek bus to laiko tiek ir tempsi, dažnai ir taip būna.
nu va, aš galvojau, kad pirmą belekokią, o po to jau kai gausim, tada fotografuosim.. nu žodžiu
Brumbrumbai. Žinok aš tavo pasekėja jau sakiau, kad isteriškai juokiausi pamačius kainą tavojo trikojo, bet pradėjau domėtis, o ir patyrusi savojo nepatogumus (kol nereikėjo va šitai užduočiai lygiai kai ko nufotografuot, ir kol portretams negalėjau vertikaliai pasukt, tai net nepagalvojau).
Tai va, išsirinkau irgi neblogą, apie tokį net nesvajojau Nu brangu , gaunasi 600, bet o ką dabar . Užtat daiktas. Ką manai apie šį variantą:
Stovas + Galvutė Tik numeris 496, čia kitokia šiek tiek.
Ką manai? Na, perku tam, kad laikytų, kad kartą nusipirkus nereikėtų apie tai mąstyti. garbės žodis, užknisa mane nepatogumai, aš viską mėgstu labai patogiai
Svajone, nesinervuok, čia ne universitetas, relax, viskas normaliai, mažiau streso
Tai va, išsirinkau irgi neblogą, apie tokį net nesvajojau Nu brangu , gaunasi 600, bet o ką dabar . Užtat daiktas. Ką manai apie šį variantą:
Stovas + Galvutė Tik numeris 496, čia kitokia šiek tiek.
Ką manai? Na, perku tam, kad laikytų, kad kartą nusipirkus nereikėtų apie tai mąstyti. garbės žodis, užknisa mane nepatogumai, aš viską mėgstu labai patogiai
Svajone, nesinervuok, čia ne universitetas, relax, viskas normaliai, mažiau streso
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 21:49)
dėl stovo, tai blyn, nu aš nepasirengus dar investuot tiek, pokolkas pakanka man mano papigiaisko vartosi kaip nori, tik kai vėjas papūčia, visas maskatuoja, blogiau už drebančias rankas bet namuose autoportretams labai tinkamas
aš irgi išsiunčiau iš archyvų, nes nesigavo nieko sukurti per kelias dienas, man mažoka laiko
kas gaus mano foto tikiuosi neprakeiks manes, bet laikui spaudžiant reikėjo kažką išrinkti
Zirzilja patiko nuotrauka kuria darė Airv,(esant norui kaip visad galima kabinėtis, bet nesikabinesiuos) šiaip pagalvojau jei nebūtum parašiusi kas fotkino atspėčiau, jaučiasi Airv stilius, baltai pavydžiu to...
kas gaus mano foto tikiuosi neprakeiks manes, bet laikui spaudžiant reikėjo kažką išrinkti
Zirzilja patiko nuotrauka kuria darė Airv,(esant norui kaip visad galima kabinėtis, bet nesikabinesiuos) šiaip pagalvojau jei nebūtum parašiusi kas fotkino atspėčiau, jaučiasi Airv stilius, baltai pavydžiu to...
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 22:49)
Na aš va tokį turiu, tai visai esu patenkinta.
Ir galvutė kartu yra. Šį stovą galima naudot ir filmuojant kamera
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 21:49)
Brumbrumbai. Žinok aš tavo pasekėja jau sakiau, kad isteriškai juokiausi pamačius kainą tavojo trikojo, bet pradėjau domėtis, o ir patyrusi savojo nepatogumus (kol nereikėjo va šitai užduočiai lygiai kai ko nufotografuot, ir kol portretams negalėjau vertikaliai pasukt, tai net nepagalvojau).
nu ta va, as ir norejau pigaus bet paskui kai pradejau skaityt, o galiausiai kai paciupinejau, pasiemiau kas atrode stabiliausia. o siaip yra zyyyyymiai brangesniu, mano tik vidutinis. ir galva mano paprasta, gal 80 lt. svirtele viena ir tiek. tavo issirinkta sustresne. siaip patarimu tai neturiu, as tai rinkausi tik paciupinejus ir plius ziurejau i auksti ir kiek kg gali islaikyt. ir viskas