Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif Lendu į dienos šviesą. Vienas vaikas keliasi 6 ryto, kitas eina miegoti 11 vakaro, dar naktį keltis reikia, tai jaučiuosi suzombėjusi. Bet vis padarau kokią vaikų nuotraukytę, bandau visai neapsileisti.

Vanilla, labai labai patiko nuotrauka, ir kaldra visai netrugdo bigsmile.gif

O la la, tavo gėlytės, tai mano akimis žiūrint aukštasis pilotažas wub.gif
Atsakyti
As vis nelabai speju dar su jumis, bet nieko, neuzilgo busiu laisvense smile.gif
Issiunciau nuotrauka zaidimui, lauksiu kokia gausiu sivakar bigsmile.gif
Vanilla-labai labai patiko merginos portretas wub.gif
Erse, nu fainai tas heliosas piesia, nors tu ka bigsmile.gif
o la la la geles nuostabios-ryskumas, sviesa-mmmm.... labai.... thumbup.gif

kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles ax.gif
user posted image
Atsakyti
O jau geliu kiek prazydo bigsmile.gif
QUOTE(Refresh @ 2011 03 15, 16:16)
Man kažkoks kurybinis štilis. Gal vaikų ligos paveikė, nu bet taip tuščia galvoje, labai net.
Dar turiu keletą valandų kažką sugalvoti. Jeigu ne siūsiu tą foto kurią vakar nutraukiau. Bet tada mane gali kažkas ir prakeikti.

Pas mane tas pats,sian jau 2 su tempom doh.gif nesigalvoja ka fotkint visai,siusiu vakarykste,galgi kazkam nebus galvos skausmas didelis doh.gif bet tai ziuriu idomus zaidimukas nusimato,nes visos sunkias foto siust zada rolleyes.gif
Atsakyti
Ikeliu foto rolleyes.gif cia manau daugiau pasidziaugimui, na o gal dar ir kokios kritikos kas brukstels rolleyes.gif
Airv daryta, mano pozuota ax.gif sakiau jei ji neikels, as ikelsiu biggrin.gif
tadaaam

user posted image
Atsakyti
Žinai, Zirzilija, žiūriu į žmogų ir matau žiaurų neatitikimą tarp išvaizdos ir temperamento. Na, forume tu man kaip Zirzilija biggrin.gif O čia nu tokia mielybė biggrin.gif Nebežinau, visai pasimečiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 18:36)
Žinai, Zirzilija, žiūriu į žmogų ir matau žiaurų neatitikimą tarp išvaizdos ir temperamento. Na, forume tu man kaip Zirzilija biggrin.gif O čia nu tokia mielybė biggrin.gif Nebežinau, visai pasimečiau biggrin.gif

forume daznai buna daug nesusipratimu, gi nemato nei veido minos, negirdi kalbejimo tono - o as tokia mazai kada nutylinti, ir megstanti apsiginti rolleyes.gif tai taip ir gaunasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 15 kovo 2011 - 17:44
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:38)
forume daznai buna daug nesusipratimu, gi nemato nei veido minos, negirdi kalbejimo tono - o as tokia mazai kada nutylinti, ir megstanti apsiginti  rolleyes.gif tai taip ir gaunasi smile.gif

Aš irgi dažnai šūstra būnu, kaip morkų užvalgius ir aršiai ginuosi (nors nepiktybiškai, tik taip atrodo biggrin.gif )

O portretas tai labai labai fainas wub.gif smile.gif Gal tik taip "nenužeminčiau" nes atrodo lyg bepapė būtum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 18:47)
Aš irgi dažnai šūstra būnu, kaip morkų užvalgius ir aršiai ginuosi (nors nepiktybiškai, tik taip atrodo biggrin.gif )

O portretas tai labai labai fainas  wub.gif smile.gif  Gal tik taip "nenužeminčiau" nes atrodo lyg bepapė būtum  blush2.gif

naaa... as ir nepasizymiu D dydzio krutine lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
Apžiūrėjau visų foto normaliai, nes per darbinį kompą galiu tik skaityt, pievas jis dėl spalvų rodo lotuliukas.gif Visos šaunuolės thumbup.gif
Vanillos mergina ir dabar akyse stovi thumbup.gif , o ta pagalvė, net tame lievam darbinaim kompe kliudė, o va grandinėlė ne doh.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 11:53)
Dar galiu pasiulyt zaidima-uzduoti.Gal norit bandyt fotografuoti busenas, jausmus?Isimylejima, liudesi, svelnuma, siluma, vienatve-kas kam artimiau.

aš dar siūlyčiau dėt foto be pavadinimo ir bandytume norinčios atspėt tą emociją

QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 14:17)
1. Ryte kepiau blynus  biggrin.gif :

2.Prirodet nuostabiu ziedu, o frezijos  - vienos mano mylimiausiu rolleyes.gif Ka manot? Nulapnojau i parduotuve, pasidovanojau ir dabar dziaugiuosi biggrin.gif

Su pavasariu 4u.gif

1 be šakutės būtų geriau
2 spalvos ir ryškumas thumbup.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 14:54)
Dar trecia emocija  biggrin.gif :

nežiūrint ryškių dantų, man ši geriausia

QUOTE(dosa @ 2011 03 15, 17:16)

kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles  ax.gif

kažkokėl pasirodė, kad kitokio kampo norėčiau

QUOTE(Burka @ 2011 03 15, 17:21)
  bet tai ziuriu idomus zaidimukas nusimato,nes visos sunkias foto siust zada rolleyes.gif

mano labai paprasta blush2.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:29)
Ikeliu foto rolleyes.gif cia manau daugiau pasidziaugimui, na o gal dar ir kokios kritikos kas brukstels rolleyes.gif

o man tai tokia moteris, su paslaptimi: "dar ne viską pasakiau"
Atsakyti
Gaila, teko pasuoti su koliažais... Matau, kad nė per kur nespėsiu...
Et.. Nu bent pasidžiaugsiu kitų darbais...

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:29)

Patinka nuotaika. Svajinga.
Nepatinka nuotraukos choreografija - ranka atrodo kaip ne tava, o kažkieno kito prilipdyta. Ir akių norėtųsi šiek tiek žemiau ir dešiniau - viename iš nuoraukos dėmesio centrų, nes dabar daugoka visą dėmesį atitraukią nuogas plotas ir ta ranka unsure.gif
bet čia tik mano kukli nuomonė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hazelnut: 15 kovo 2011 - 18:25
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 15, 18:24)
Gaila, teko pasuoti su koliažais... Matau, kad nė per kur nespėsiu...

taigi dar yra laiko, nedega čia. Svarbiausia, kad visi būtų patenkinti, Cheles, rašyk mirksiukas.gif
Atsakyti
ne ne... aš geriau jei liks kokia laisva foto, o aš netyčia turėsiu laiko. Tada padarysiu.
Dabar kaip niekad įtemptas periodas... neturiu nei pati foto, nei porininkę spėčiau padaryt.. unsure.gif
Atsakyti