Sveikos Lendu į dienos šviesą. Vienas vaikas keliasi 6 ryto, kitas eina miegoti 11 vakaro, dar naktį keltis reikia, tai jaučiuosi suzombėjusi. Bet vis padarau kokią vaikų nuotraukytę, bandau visai neapsileisti.
Vanilla, labai labai patiko nuotrauka, ir kaldra visai netrugdo
O la la, tavo gėlytės, tai mano akimis žiūrint aukštasis pilotažas
As vis nelabai speju dar su jumis, bet nieko, neuzilgo busiu laisvense
Issiunciau nuotrauka zaidimui, lauksiu kokia gausiu sivakar
Vanilla-labai labai patiko merginos portretas
Erse, nu fainai tas heliosas piesia, nors tu ka
o la la la geles nuostabios-ryskumas, sviesa-mmmm.... labai....
kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles
Issiunciau nuotrauka zaidimui, lauksiu kokia gausiu sivakar
Vanilla-labai labai patiko merginos portretas
Erse, nu fainai tas heliosas piesia, nors tu ka
o la la la geles nuostabios-ryskumas, sviesa-mmmm.... labai....
kad jau pavasaris, tai ir as neatsilaikiau pries geles
O jau geliu kiek prazydo
Pas mane tas pats,sian jau 2 su tempom nesigalvoja ka fotkint visai,siusiu vakarykste,galgi kazkam nebus galvos skausmas didelis bet tai ziuriu idomus zaidimukas nusimato,nes visos sunkias foto siust zada
QUOTE(Refresh @ 2011 03 15, 16:16)
Man kažkoks kurybinis štilis. Gal vaikų ligos paveikė, nu bet taip tuščia galvoje, labai net.
Dar turiu keletą valandų kažką sugalvoti. Jeigu ne siūsiu tą foto kurią vakar nutraukiau. Bet tada mane gali kažkas ir prakeikti.
Dar turiu keletą valandų kažką sugalvoti. Jeigu ne siūsiu tą foto kurią vakar nutraukiau. Bet tada mane gali kažkas ir prakeikti.
Pas mane tas pats,sian jau 2 su tempom nesigalvoja ka fotkint visai,siusiu vakarykste,galgi kazkam nebus galvos skausmas didelis bet tai ziuriu idomus zaidimukas nusimato,nes visos sunkias foto siust zada
Ikeliu foto cia manau daugiau pasidziaugimui, na o gal dar ir kokios kritikos kas brukstels
Airv daryta, mano pozuota sakiau jei ji neikels, as ikelsiu
tadaaam
Airv daryta, mano pozuota sakiau jei ji neikels, as ikelsiu
tadaaam
Žinai, Zirzilija, žiūriu į žmogų ir matau žiaurų neatitikimą tarp išvaizdos ir temperamento. Na, forume tu man kaip Zirzilija O čia nu tokia mielybė Nebežinau, visai pasimečiau
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 18:36)
Žinai, Zirzilija, žiūriu į žmogų ir matau žiaurų neatitikimą tarp išvaizdos ir temperamento. Na, forume tu man kaip Zirzilija O čia nu tokia mielybė Nebežinau, visai pasimečiau
forume daznai buna daug nesusipratimu, gi nemato nei veido minos, negirdi kalbejimo tono - o as tokia mazai kada nutylinti, ir megstanti apsiginti tai taip ir gaunasi
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:38)
forume daznai buna daug nesusipratimu, gi nemato nei veido minos, negirdi kalbejimo tono - o as tokia mazai kada nutylinti, ir megstanti apsiginti tai taip ir gaunasi
Aš irgi dažnai šūstra būnu, kaip morkų užvalgius ir aršiai ginuosi (nors nepiktybiškai, tik taip atrodo )
O portretas tai labai labai fainas Gal tik taip "nenužeminčiau" nes atrodo lyg bepapė būtum
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 18:47)
Aš irgi dažnai šūstra būnu, kaip morkų užvalgius ir aršiai ginuosi (nors nepiktybiškai, tik taip atrodo )
O portretas tai labai labai fainas Gal tik taip "nenužeminčiau" nes atrodo lyg bepapė būtum
naaa... as ir nepasizymiu D dydzio krutine
Labas,
Apžiūrėjau visų foto normaliai, nes per darbinį kompą galiu tik skaityt, pievas jis dėl spalvų rodo Visos šaunuolės
Vanillos mergina ir dabar akyse stovi , o ta pagalvė, net tame lievam darbinaim kompe kliudė, o va grandinėlė ne
aš dar siūlyčiau dėt foto be pavadinimo ir bandytume norinčios atspėt tą emociją
1 be šakutės būtų geriau
2 spalvos ir ryškumas
nežiūrint ryškių dantų, man ši geriausia
kažkokėl pasirodė, kad kitokio kampo norėčiau
mano labai paprasta
o man tai tokia moteris, su paslaptimi: "dar ne viską pasakiau"
Apžiūrėjau visų foto normaliai, nes per darbinį kompą galiu tik skaityt, pievas jis dėl spalvų rodo Visos šaunuolės
Vanillos mergina ir dabar akyse stovi , o ta pagalvė, net tame lievam darbinaim kompe kliudė, o va grandinėlė ne
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 11:53)
Dar galiu pasiulyt zaidima-uzduoti.Gal norit bandyt fotografuoti busenas, jausmus?Isimylejima, liudesi, svelnuma, siluma, vienatve-kas kam artimiau.
aš dar siūlyčiau dėt foto be pavadinimo ir bandytume norinčios atspėt tą emociją
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 14:17)
1. Ryte kepiau blynus :
2.Prirodet nuostabiu ziedu, o frezijos - vienos mano mylimiausiu Ka manot? Nulapnojau i parduotuve, pasidovanojau ir dabar dziaugiuosi
Su pavasariu
2.Prirodet nuostabiu ziedu, o frezijos - vienos mano mylimiausiu Ka manot? Nulapnojau i parduotuve, pasidovanojau ir dabar dziaugiuosi
Su pavasariu
1 be šakutės būtų geriau
2 spalvos ir ryškumas
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 14:54)
Dar trecia emocija :
nežiūrint ryškių dantų, man ši geriausia
QUOTE(dosa @ 2011 03 15, 17:16)
kažkokėl pasirodė, kad kitokio kampo norėčiau
QUOTE(Burka @ 2011 03 15, 17:21)
bet tai ziuriu idomus zaidimukas nusimato,nes visos sunkias foto siust zada
mano labai paprasta
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:29)
Ikeliu foto cia manau daugiau pasidziaugimui, na o gal dar ir kokios kritikos kas brukstels
o man tai tokia moteris, su paslaptimi: "dar ne viską pasakiau"
Gaila, teko pasuoti su koliažais... Matau, kad nė per kur nespėsiu...
Et.. Nu bent pasidžiaugsiu kitų darbais...
Patinka nuotaika. Svajinga.
Nepatinka nuotraukos choreografija - ranka atrodo kaip ne tava, o kažkieno kito prilipdyta. Ir akių norėtųsi šiek tiek žemiau ir dešiniau - viename iš nuoraukos dėmesio centrų, nes dabar daugoka visą dėmesį atitraukią nuogas plotas ir ta ranka
bet čia tik mano kukli nuomonė
Et.. Nu bent pasidžiaugsiu kitų darbais...
QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 17:29)
Patinka nuotaika. Svajinga.
Nepatinka nuotraukos choreografija - ranka atrodo kaip ne tava, o kažkieno kito prilipdyta. Ir akių norėtųsi šiek tiek žemiau ir dešiniau - viename iš nuoraukos dėmesio centrų, nes dabar daugoka visą dėmesį atitraukią nuogas plotas ir ta ranka
bet čia tik mano kukli nuomonė
QUOTE(hazelnut @ 2011 03 15, 18:24)
Gaila, teko pasuoti su koliažais... Matau, kad nė per kur nespėsiu...
taigi dar yra laiko, nedega čia. Svarbiausia, kad visi būtų patenkinti, Cheles, rašyk