Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ryte kepiau blynus biggrin.gif :

user posted image

Skanaus, kas nevalget tongue.gif

Prirodet nuostabiu ziedu, o frezijos - vienos mano mylimiausiu rolleyes.gif Ka manot? Nulapnojau i parduotuve, pasidovanojau ir dabar dziaugiuosi biggrin.gif

user posted image

Su pavasariu 4u.gif

Atsakyti
Dar trecia emocija biggrin.gif :

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 15 kovo 2011 - 14:58
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:18)
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju, ir sikart nieko nenervinsiu  tongue.gif  lotuliukas.gif Labai lauksiu visu pastabu, rasykit ka galvojat, neigiamos nuomones tikrai manes neizeis, lb noriu mokytis mirksiukas.gif
user posted image

Vienareikšmiškai geriausias iš čia Tavo rodytų portretų thumbup.gif Gaila, kad ta kaldra gadina reikalą ir trukdo atsiskleisti įdomiai merginos choreografijai.
Atsakyti
aciu aciu aciu visoms pakomentavusioms 4u.gif drinks_cheers.gif

O la la la, patinka man vyrioko nuotraukos mirksiukas.gif o ir kaip pozuot moka smile.gif se viena emocija, se kita smile.gif
Atsakyti
Man irgi patinka o la la portretai, tik trečioj kažkaip blaško tas fokusas į dantis, o dėl gėlių tas baltas žiedas nuostabus, galėtų vienas būti smile.gif
O Vanilos pagalvė man visai ten tinka prie nuotaikos, vienas kas nepatinka, tai grandinėlė. O ta pagalvė gali būti, gali kitokių nuotraukų ir be jos būt. Apskritai Vanila, ši nuotrauka faina tuo, kad joje yra gyvybė. Įlindau į tavo fotoblogą ir nebesinorėjo žiūrėti po šios, tarsi antras laiptelis aukštyn, tik neįsižeisk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 15 kovo 2011 - 15:22
Man kažkoks kurybinis štilis. Gal vaikų ligos paveikė, nu bet taip tuščia galvoje, labai net.
Dar turiu keletą valandų kažką sugalvoti. Jeigu ne siūsiu tą foto kurią vakar nutraukiau. Bet tada mane gali kažkas ir prakeikti.
Atsakyti
Koliazu nuotrauku laukiu iki kokios 20 val. po to jau noresiu siusti atgal! Ar visi turite el.p.adresa? nieko nepraleidau?
Atsakyti
Del koliazu dar norejau pasiklausti... ax.gif
Kokie reikalavimai paciam koliazui? Ar galiu ka nors daryti su gauta nuotrauka, ar turiu visiskai pritaikyti savaja foto (spalvos, tema ir pan.). Ga dar yra ko nezinau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 14:17)

labai gražu wub.gif spalvų ryškumas... apšvietimas... thumbup.gif

QUOTE(Cheles @ 2011 03 15, 16:22)
Koliazu nuotrauku laukiu iki kokios 20 val. po to jau noresiu siusti atgal! Ar visi turite el.p.adresa? nieko nepraleidau?

ar gavote mano AZ ax.gif ?
Atsakyti
Sveikos

Vanila ,nuostabu...labai labai, tik grandinelei sakau ne, o pagalve ,kaldra ar kas ten,man patinka, kazkaip ten tas juodas piesinukas, tatuiruote...apsimiegotos akys, viskas labai gera...

Olalala, patiko vyriskis, geros emocijos, zvilgsnis...
Gelytes super, as gal buciau tuos zalius ugliukus uzlenkusi,perlenkusi per puse, kad gautus laselio formos ir tada butu tilpe i kadra, o tai man patiktu jau bigsmile.gif , kokia cia sviesa, labai graziai krenta?

Koliazui foto vakar viena padariau ir sian padariau, tik gryzus ziuresim kas gavosi ir kuria siust noresiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 17:23)
Del koliazu dar norejau pasiklausti... ax.gif
Kokie reikalavimai paciam koliazui? Ar galiu ka nors daryti su gauta nuotrauka, ar turiu visiskai pritaikyti savaja foto (spalvos, tema ir pan.). Ga dar yra ko nezinau? rolleyes.gif

gautajai foto negalima nieko daryti smile.gif na nebent siek tiek pasviesinti jeigu butina smile.gif o daugiau nieko mirksiukas.gif toks ir yra sis zaidimas, padaryti koliaza is dvieju skirtingu asmenu foto, skirtingu tiek stilium, tiek mastymu ir viskuo kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 03 15, 18:40)
kokia cia sviesa, labai graziai krenta?

Aciu 4u.gif
Dienos sviesa ir atsispindeje nuo stalo saulutes spinduliai (pro langa krito tokiu siauru ruozu) smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 15, 18:42)
gautajai foto negalima nieko daryti smile.gif na nebent siek tiek pasviesinti jeigu butina smile.gif o daugiau nieko  mirksiukas.gif toks ir yra sis zaidimas, padaryti koliaza is dvieju skirtingu asmenu foto, skirtingu tiek stilium, tiek mastymu ir viskuo kitu smile.gif

Aisku. Aciu 4u.gif
Bus idomu rolleyes.gif
Atsakyti