Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 10:57)
Žydraake tavo gėlelei taip pat kiek erdvės stinga, mano skoniui. Nors, nėra blogai, taip kaip padarei. Gal lygesnio pagrindo norisi.

Visų pirma dėkui.
Norėjau žiedą parodyti, tai kažkaip su ta erdve gal ir gavosi taip. Turiu tik žiedą, be vazelės, iš priekio imta, bet man labiau žiūrjosi su vazale.
Kiek fotografuoju ir pati matau savo foto, man trūksta kažkokio atsipalaidavimo, na kad taip lengva ranka imi ir nufotografuoji, nes dabar toks jausmas, kad sudelioju viską, kaip drabužius tvarkingai į lentynas ir einu fotografuoti tvarkos doh.gif
Atsakyti
Helios ikeliau pirmus pazaidimus. Sunku fokusuot su savo drebalinem rankom doh.gif biggrin.gif bet siaip smagu, kitaip jis piesia. Reikia i lauka islist, labai noriu pabandyt tuos ratus gaut biggrin.gif
Atsakyti
Buvau šitą siuntusi, bet pakeičiau nuomonę biggrin.gif

Gal kas nori pratęst hihihi.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 03 15, 11:27)
Helios ikeliau pirmus pazaidimus. Sunku fokusuot su savo drebalinem  rankom  doh.gif  biggrin.gif  bet siaip smagu, kitaip jis piesia. Reikia i lauka islist, labai noriu pabandyt tuos ratus gaut  biggrin.gif

labai laukiu daugiau rezultato, kol kas sunku nuomonę susidaryt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 11:39)
[img]labai laukiu daugiau rezultato, kol kas sunku nuomonę susidaryt  bigsmile.gif

a kuom netiko ta kad pakeitei biggrin.gif

Bus, dabar ner kada mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 15 kovo 2011 - 11:42
QUOTE(Ersė @ 2011 03 15, 11:41)
a kuom netiko ta kad pakeitei  biggrin.gif

Nežinau, susapnavau, kad netinka biggrin.gif
Atsakyti
As labai laukiu ziedu, kad sukti Zenito objektyvus ant canono:)

Dar galiu pasiulyt zaidima-uzduoti.Gal norit bandyt fotografuoti busenas, jausmus?Isimylejima, liudesi, svelnuma, siluma, vienatve-kas kam artimiau.

Atsakyti
Musu temoje pakvito pavasariu smile.gif Tiek daug ziedu: frezijos, hiacintai, zydincios slyvos, rozes...

Žydraake, mielai susiraites ziedelis. Jo svelniam charakteriui tikrai sviesus fonas tinka smile.gif

eurikaite, man labai tinka juodas fonas siai baltai, zydinciai salkelei. Kontrastas paryskina, nukreipia demesi i ziedus.
Pirmojoje keistokai issiliejusios vazeles deme atrodo... Kazka taisyciau...
Antrojoje patiko sakos kreive, tik gal komponuoti norisi, kad tas zigzagasprasidetu ties kadro krastu ir pasibaigtu kampe...

Erses rozes ziedelis mielas, tradicinej Erses spalvinej gamoj smile.gif Cia jau tavo stiliukas, skiriamasis bruozas pastebiu smile.gif
Labai patiko juros "pavasarinis" augaliukas smile.gif Labai tapybiskas darbas... Atrodo nieko mandro, bet svelnu, mielas stiebu liniju zaismas smile.gif nors horizontas ciuozia kiek..

brumbrumai, balta frezija melyname fone man gaiviai atrodo.

Mamagutes pirmoji frezija mane tiesiog papirko, tik kiek kaireje erdves noretusi. Tu sakeliu linijos tiesiog super pagyvina visa kompozicija.
Antroji frezijos nuotrauka kiek paprasta, nors tvarkinga...

je t'aime, puikus portretai kaip pirmiems kartams smile.gif Linkiu dar paeksperimentuoti ivairiomis pozomis, israiskomis, emocijomis smile.gif
Siaip reiktu atsargiai fotografuoti zmogu is apacios: atsiranda kuno iskariapymai (arciau esancios kuno dalys atrodo neproporcingai dideles, parciuko nosyte ir kt. niuansai...), bet cia kazkaip tinka... tik nosies "snipukas" kiek kliuna tongue.gif

green_tea, oda ir akys artodo graziai, oda man net gaetu buti dar siltesne...

Tik pirmojoje man tas kirtimas per kakla kiek kliuna... Galva kazkokia atsikira, atsieta nuo kuno atrodo...
Gal kiek kontrasto tiems plaukams pagyvinti noretusi...

mamagute, ziuriu i tavo zele ir galvoju, kad visai tiktu apsvietimas is kitos puses...arba is abiegu pusiu... Zianau, kad skaidriems daiktams tinka toks pasvietimas...
Blikus ant stiklo reiktu svelninti... ne tiesiogiai sviesa kreipti, o per popieriu, medziga ta sviesa sklaidyti...
Siaip patinka kaip paskutineje foto zele spindi... ka darei kitaip? pagalvok kaip visai zele toki svytejima suteikti...

Alexso, prajuokinai su savo cili patiekalu biggrin.gif Foto labai patiko smile.gif Padizaininta graziai ir spalvos mielos wub.gif

Maggie, uzuojauta tau. Laikykis.Lauksim sugriztant.

Rita Gude, pirmasis portretukas labai mielas. Patinka modeliukas, jo israiska, ranka, zvilgsnis. Kiek koja kisa kontrastingas apsvietimas... noretusi kiek "minkstesnes" isskalaidytos sviesos ir siokio tokio atsvaito is kitos puses seseliui susvelninti... Dabar nosies seselis ant desiniojo skruosto brezia gan astru, kontrastinga trikampi seseli.

Antrojoje kiek isitempusi mergiana, paaky vel kontrastingas astrus seseliukas. Nors man patinka kompozicija, perejimasis sviesos i tamsa. Spalvos i zaluma nesa... Taisyciau spalvas.

viktorija.a, skaniai tavo keksiukai atrodo. Siaip grazus paderinimas, spalvos, balto-rudo-zalio kontrastas. Servetele dera, bet kiek konkuruoja su keksiuku, kiek staltieses raukslyte kliuna.

kristukass, nesijaudink taip smile.gif O, kad isbandysi nauja - tai labai saunu ir idomu ir paciai didele pamoka.
Pirmiausia paklaidziok po interneta (google paieskok maternity photography, pregnancy ir pan.) paieskok tau patinkanciu pavyzdziu, paanalizuok juos detaliau (kokia sviesa, fonas, pozos, apranga, detales, papildomi aksesuarai naudojami) ir fotosesijos metu tiesiog pabandyk tai atkartoti.
O su modeliuku, ypac nepazystamu reikia uzmegzti pirmiausia kontakta, padaryk aplinka atpalaiduojancia (muzika, paruosta vieta fotografavimui, technika). Nepulkite is karto fotografuotis - isgerkite arbatos, draugiskai paplepekite, aptark ka ir kaip noretum fotografuoti, parodyk pavyzdzius notrauku, kurias noretum igyvendinti... Modeliukui bus paprasciau atsipalaiduoti, suvokti ka daryti... Fotografuokite zaisdamos smile.gif

Man patiko anos temos pabaigoje ideta nuoroda apie mados fotografija namu salygomis, ten ir tau daug patarimu tiktu mirksiukas.gif

rarity, duonyte tavo skaniai atrodo smile.gif
Graziai viska padeliojai.
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 13:39)

Super nuotraukyte thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 13:53)
Dar galiu pasiulyt zaidima-uzduoti.Gal norit bandyt fotografuoti busenas, jausmus?Isimylejima, liudesi, svelnuma, siluma, vienatve-kas kam artimiau.

Visai idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 12:53)
As labai laukiu ziedu, kad sukti Zenito objektyvus ant canono:)

darom šitą po koliažų? Ar bent jau kai visos dainos bus užbaigtos ir visi portretai ir tie žaidimai grupelėse. Labai užtęsėm visus žaidimus.
Atsakyti
rarity, tavo raudonas ziedelis labai grazus.

Rita Gude, Beautiful Day dainos interpretacija labai patiko. O is tecio ir sunaus fotosesijos, pirmoji tiesiog veza. Ir JB fainiau ziurisi.
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 03 15, 10:27)
Helios ikeliau pirmus pazaidimus. Sunku fokusuot su savo drebalinem  rankom  doh.gif  biggrin.gif  bet siaip smagu, kitaip jis piesia. Reikia i lauka islist, labai noriu pabandyt tuos ratus gaut  biggrin.gif

bigsmile.gif man tai grazu , o tu pati ta ruka uzdejai ? smile.gif

laukiu ir as smile.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 10:59)

eurikaite, man labai tinka juodas fonas siai baltai, zydinciai salkelei. Kontrastas paryskina, nukreipia demesi i ziedus.
Pirmojoje keistokai issiliejusios vazeles deme atrodo... Kazka taisyciau...
Antrojoje patiko sakos kreive, tik gal komponuoti norisi, kad tas zigzagasprasidetu ties kadro krastu ir pasibaigtu kampe...

dekui , jau galvojau ,kad nevertos foto blush2.gif , reiks pabandyt ant kitu ziedu , nes jau sitie baigia nuzydet nuo medziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 03 15, 12:04)
Rita Gude, Beautiful Day dainos interpretacija labai patiko. O is tecio ir sunaus fotosesijos, pirmoji tiesiog veza. Ir JB fainiau ziurisi.

o ten ne mergaite buvo g.gif biggrin.gif
QUOTE(eurikaite @ 2011 03 15, 12:10)
bigsmile.gif  man tai grazu , o tu pati ta ruka uzdejai ? smile.gif

cia pries sviesa fotografuota todel taip atrodo kai kuriose.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 10:39)
Buvau šitą siuntusi, bet pakeičiau nuomonę biggrin.gif

ogo biggrin.gif , reiktu pasukt galvele
Atsakyti