Musu temoje pakvito pavasariu
Tiek daug ziedu: frezijos, hiacintai, zydincios slyvos, rozes...
Žydraake, mielai susiraites ziedelis. Jo svelniam charakteriui tikrai sviesus fonas tinka
eurikaite, man labai tinka juodas fonas siai baltai, zydinciai salkelei. Kontrastas paryskina, nukreipia demesi i ziedus.
Pirmojoje keistokai issiliejusios vazeles deme atrodo... Kazka taisyciau...
Antrojoje patiko sakos kreive, tik gal komponuoti norisi, kad tas zigzagasprasidetu ties kadro krastu ir pasibaigtu kampe...
Erses rozes ziedelis mielas, tradicinej Erses spalvinej gamoj
Cia jau tavo stiliukas, skiriamasis bruozas pastebiu
Labai patiko juros "pavasarinis" augaliukas
Labai tapybiskas darbas... Atrodo nieko mandro, bet svelnu, mielas stiebu liniju zaismas
nors horizontas ciuozia kiek..
brumbrumai, balta frezija melyname fone man gaiviai atrodo.
Mamagutes pirmoji frezija mane tiesiog papirko, tik kiek kaireje erdves noretusi. Tu sakeliu linijos tiesiog super pagyvina visa kompozicija.
Antroji frezijos nuotrauka kiek paprasta, nors tvarkinga...
je t'aime, puikus portretai kaip pirmiems kartams
Linkiu dar paeksperimentuoti ivairiomis pozomis, israiskomis, emocijomis
Siaip reiktu atsargiai fotografuoti zmogu is apacios: atsiranda kuno iskariapymai (arciau esancios kuno dalys atrodo neproporcingai dideles, parciuko nosyte ir kt. niuansai...), bet cia kazkaip tinka... tik nosies "snipukas" kiek kliuna
green_tea, oda ir akys artodo graziai, oda man net gaetu buti dar siltesne...
Tik pirmojoje man tas kirtimas per kakla kiek kliuna... Galva kazkokia atsikira, atsieta nuo kuno atrodo...
Gal kiek kontrasto tiems plaukams pagyvinti noretusi...
mamagute, ziuriu i tavo zele ir galvoju, kad visai tiktu apsvietimas is kitos puses...arba is abiegu pusiu... Zianau, kad skaidriems daiktams tinka toks pasvietimas...
Blikus ant stiklo reiktu svelninti... ne tiesiogiai sviesa kreipti, o per popieriu, medziga ta sviesa sklaidyti...
Siaip patinka kaip paskutineje foto zele spindi... ka darei kitaip? pagalvok kaip visai zele toki svytejima suteikti...
Alexso, prajuokinai su savo cili patiekalu
Foto labai patiko
Padizaininta graziai ir spalvos mielos
Maggie, uzuojauta tau. Laikykis.Lauksim sugriztant.
Rita Gude, pirmasis portretukas labai mielas. Patinka modeliukas, jo israiska, ranka, zvilgsnis. Kiek koja kisa kontrastingas apsvietimas... noretusi kiek "minkstesnes" isskalaidytos sviesos ir siokio tokio atsvaito is kitos puses seseliui susvelninti... Dabar nosies seselis ant desiniojo skruosto brezia gan astru, kontrastinga trikampi seseli.
Antrojoje kiek isitempusi mergiana, paaky vel kontrastingas astrus seseliukas. Nors man patinka kompozicija, perejimasis sviesos i tamsa. Spalvos i zaluma nesa... Taisyciau spalvas.
viktorija.a, skaniai tavo keksiukai atrodo. Siaip grazus paderinimas, spalvos, balto-rudo-zalio kontrastas. Servetele dera, bet kiek konkuruoja su keksiuku, kiek staltieses raukslyte kliuna.
kristukass, nesijaudink taip
O, kad isbandysi nauja - tai labai saunu ir idomu ir paciai didele pamoka.
Pirmiausia paklaidziok po interneta (google paieskok maternity photography, pregnancy ir pan.) paieskok tau patinkanciu pavyzdziu, paanalizuok juos detaliau (kokia sviesa, fonas, pozos, apranga, detales, papildomi aksesuarai naudojami) ir fotosesijos metu tiesiog pabandyk tai atkartoti.
O su modeliuku, ypac nepazystamu reikia uzmegzti pirmiausia kontakta, padaryk aplinka atpalaiduojancia (muzika, paruosta vieta fotografavimui, technika). Nepulkite is karto fotografuotis - isgerkite arbatos, draugiskai paplepekite, aptark ka ir kaip noretum fotografuoti, parodyk pavyzdzius notrauku, kurias noretum igyvendinti... Modeliukui bus paprasciau atsipalaiduoti, suvokti ka daryti... Fotografuokite zaisdamos
Man patiko anos temos pabaigoje ideta nuoroda apie mados fotografija namu salygomis, ten ir tau daug patarimu tiktu
rarity, duonyte tavo skaniai atrodo
Graziai viska padeliojai.
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 15, 13:39)
Gal kas nori pratęst
Super nuotraukyte
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 13:53)
Dar galiu pasiulyt zaidima-uzduoti.Gal norit bandyt fotografuoti busenas, jausmus?Isimylejima, liudesi, svelnuma, siluma, vienatve-kas kam artimiau.
Visai idomu