Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 08:18)
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju, ir sikart nieko nenervinsiu  tongue.gif  lotuliukas.gif Labai lauksiu visu pastabu, rasykit ka galvojat, neigiamos nuomones tikrai manes neizeis, lb noriu mokytis mirksiukas.gif
http://images107.fot...IMGP8592-vi.jpg

aš, kaip žiūrovas, noriu pasakyt - mano pirma mintis buvo "Soooo fresh" smile.gif Kažkaip nepradėjau analizuot iškart techninių pusių, kas ten trukdo, ko nereikėtų ir pan. Pirminis vaizdas man itin patiko, tikrai norėčiau savo tokios foto ir panašios sesijos. Tada perskaičiau visus komentarus ir pagalvojau, kad tikrai grandinėlės nereikia. O patalai asmeniškai man patiktų, jeigu matytųsi daugiau tiek merginos, tiek patalų (na, kad pati mintis, jog čia patalai būtent, o ne kažko dalis).
išsakiau čia dabar viską, tai irgi paburnosiu, kad galit nekreipt dėmesio, nes esu tik žiūrovas hihihi.gif ir dar savo muilinę skaitmeną beveik sugadinau, tai net namų darbo iki galo negaliu padaryt... doh.gif
Atsakyti
Yvette, dekui mirksiukas.gif ir man gaila i jb verst blush2.gif dar nespejau visu nuotrauku is sios fotosesijos sutvarkyt, gal dar bus ka parodyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 15, 00:23)
Pabandysiu sia nuotrauka paaiskint, kaip as ja matau.Jei pazengusiu mano paaiskinimas prajuokins, nepykit:)
Nuotrauka kvadratine, kvadratas naudojamas statinei kompozicijai, pabrezti pastovuma, ramybe.Akys kvadrato centre tai dar labiau pabrezia.Man nuo akiu tarsi eina spinduliai iki mociutes daiktu-ir jokio bardakelio as nematau, viskas pragalvota-portretas vyro--tikriausia mociute nasle, sena sekcija, geles-kiek pavytusios rozes kovo 8 proga, nuotraukos-gal vaiku, anuku; karoliai-tokie senamadiskai mieli, liemene.Taigi man akys apeina sio ratu ir vel sugrizta prie mociutes veido-tokio ramaus, ismintingo ir gero.

Labai gražiai viską aprašei. Močiutė man graži, na jos portretas gražus, karoliai nemaišo, tik spinta svyranti su paveikslu erzina.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 15, 10:00)
aš, kaip žiūrovas, noriu pasakyt -

Aciu, labai malonu, kad nepatingejai ir parasei wink.gif as irgi dar visiskai zalia drinks_cheers.gif man visos pastabos labai idomios ir visas jas lb lb vertinu.

Oi merginos, turbut pirma mano foto, kuri susilauke daugiau pagyrimu, nei kritikos smile.gif Viskas jau rieciu nosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 08:59)

pritariu issakytoms nuomonems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 09:57)
Rita Gude, žinok man ta foto žaliam fone visai patinka. Šviesa tokia gruboka, na bet vistiek patraukia dėmesį portretas.
Ta kita, jb, t.y. pilka, nepatinka. Čia jau šviesa apskritai negražiai sužaidė
Na, tas portretas mane užvežė, bet aišku iki pilnatvės trūksta kokybės ar apšvietimo, kaip tu sakai. Aš dėl to laiminga, nes bent į tą pusę pataikiau ko noriu biggrin.gif Ačiū 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:59)
Rita Gude, beveik plikai? oho, cia tai reik lb daug drasos tokiems drastiskiems pokyciams  bigsmile.gif
Na, jei aš ką nusprendžiu, tai nusprendžiu, o buvo žemiau pečių, tiesiog pasaka ilgis, man patiko, bet negi aš visą gyvenimą su tais raudonais? Nusprendžiau, nuėjau į kirpyklą, pasakiau, kad noriu trumpai (na, argi pirmas kartas?). Plaukai mano žiauriai stori, kaip visada kirpėja paaikčiojo, bet grįžau ir likau nepatenkinta, nes reikėjo dar labai ilgai laukti, kol spalva atsiplaus ir persidažys (nors raudoną sunkiau išimti iš plauko nei juodą). Tai dar po kokio mėnesio išvis peroksidiškai nusivariau ir pasiėmiau vyro mašinėlę smile.gif Pasišiaušus pavaikščiojau ir kažkaip labai greitai atsiauginau biggrin.gif Kažkaip visada problemos kai atauginėja, ner kur kišt tų ataugų, tai negražiai guli, o šįkart taip greitai, gražiai, o ir žiūriu spalvelė mano, nors ir patamsėjus, bet tokia pat išlikus smile.gif O gal ir laiko mažiau turėjau, nebuvo kada ten žiūrėt kur koks plaukas guli irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 08:57)

Eurikaite, abiejų foto kompozicijos taisytinos, bet spalviškai gražu. Antroje įdomus suktukas iš šakelių gavosi.

dekui antra netaisyta , norejau viska apimt , bet ant staliuko uzsilipus visitiek netilpau blush2.gif pirma, taip sonas pakirptas , nes atrode labai daug erdves smile.gif aciu kad pakomentavai
Atsakyti
Apie Alabamos įkeltą foto. Gražią dieną gimusi ta močiutė. Tautiniais drabužiais pasidabinusi. Man foto patinka, nesigilinant į jokias detales ar tai gerai ar negerai.
Nors, jei ir nebūtų tautiniai drabužiai, pažįstu senutes, kurios iš pačio ryto pasikvėpina, lūpas pasidažo, auskarus įsiveria, karolius užsideda. Nei vienos dienos be šių mažučių ritualų. Tad pilnai tikiu, kad ir šiai močiutei tai tiesiog kasdienybė.
Atsakyti
pamiršau, Alabama, tave pakomentuot doh.gif vakar skaitant toptelėjo mintis - ot fantaziorka wub.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 15, 10:02)
Labai gražiai viską aprašei. Močiutė man graži, na jos portretas gražus, karoliai nemaišo, tik spinta svyranti su paveikslu erzina.

Man tai irgi netrukde, nes nuotrauka apziurinejam pagal laikrodzio rodykle ir ta spinta pagal tai pasvyro biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 10:18)
Apie Alabamos įkeltą foto. Gražią dieną gimusi ta močiutė. Tautiniais drabužiais pasidabinusi. Man foto patinka, nesigilinant į jokias detales ar tai gerai ar negerai.
Nors, jei ir nebūtų tautiniai drabužiai, pažįstu senutes, kurios iš pačio ryto pasikvėpina, lūpas pasidažo, auskarus įsiveria, karolius užsideda. Nei vienos dienos be šių mažučių ritualų. Tad pilnai tikiu, kad ir šiai močiutei tai tiesiog kasdienybė.

Mano senele kasdien dazesi ir puosesi.
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 10:18)

Vanillla, labai grazus modeliukas. Tie skaisciai raudoni plaukai ir melynos akys - zavu.

Alabamai paskolink mirksiukas.gif ... Matai kaip varvina seile biggrin.gif rolleyes.gif

Pati poza, apsimiegojusi modeliuko israiskele, sviesa man tiesiog super.

Nuotraukoje man kiek kliuna kairiame kampe petukas ir nugara...Jie susilieja i sviesu plota, kuris gan stipriai traukia demesi. Kai uzdengiu nuotraukos kairiaja puse iki puses petuko lyg graziau atrodo...
Del grandineles ir pagalves sutikciau su mergaitemis. Ta pagalve gal ir visai tiktu prie apsimiegojusios merginos, bet ja reiketu kazkaip pazaisti (kad modeliukas ja apkabintu, isikniaubtu ar dar ka), kad ji tiktu, taptu papildomu nuotraukos elementu, pasakanciu daugiau apie sia miela miegaliuke wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 15 kovo 2011 - 10:36
Bandau heliosa, tuoj parodysiu ka nors smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 14, 16:07)
Erse, o trečio varianto neturi?smile.gif Man patinka pirmosios žiedo spalva, pats žiedas, na tie žiedlapių pasigarankščiavimai...man kažkuom panašūs į tavo garbanas avatare rolleyes.gif Bet fonas gražesnis antroj foto, pirmoj kažkaip dalinasi vaizdas, kad puse fono tamsus, kita puse šviesu. Bent jau man blush2.gif

Neturiu jau nieko, istryniau smile.gif Va del fono tai tikrai sutinku..

QUOTE(Yvette @ 2011 03 15, 09:57)
Erse, pirma gėlės foto kaip ir gera. Antra foto kaip ir gera, nors man na nepatinka. O gamtai nuo jūros horizontalios foto reikėjo. Šiaip spalviškai įdomiai žiūrisi.

aciu. Bandziau horizonta tiesint, bet vistiek kas nors sleiva kreiva atrodo. Prie kranto daug ledu ir jie visi kas kur, todel kai bandai tiesint vistiek kreiva atrodo, tai paemiau ir pasukau smile.gif

Vanila, man patinka smile.gif tokia graziai apsimiegojusi raudonplauke smile.gif
Atsakyti