Aciu lb uz pastabas. Modeliukas tikrai nuostabus del pagalves, tai db kai ziuriu, man irgi maiso, bet siaip kadangi fotosesija pradejom lovoj tarp patalu, tik po to kaitaliojom pozas, tai va visur tos kaldros ir pagalves lenda, kazkaip nepagalvojau kad kliudys
Vanillla, man irgi trukdo tas kažkas dešinėj apačioj (teks eit krimsti klonavimo mokslų pas brumrumai ). Dėl grandinėlės neturiu nuomonės, bet pritariu, kad tatuiruotė puošia. Pirmas įspūdis - modeliukas ką tik pabudo Kai ilgiau pažiūriu - akys kaip iš miego, bet lūpos kaip dailiai pateiktos, taip natūraliai, bet ir taip dailiai. Kvadratas man tinka.
Vanillla, man irgi trukdo tas kažkas dešinėj apačioj (teks eit krimsti klonavimo mokslų pas brumrumai ). Dėl grandinėlės neturiu nuomonės, bet pritariu, kad tatuiruotė puošia. Pirmas įspūdis - modeliukas ką tik pabudo Kai ilgiau pažiūriu - akys kaip iš miego, bet lūpos kaip dailiai pateiktos, taip natūraliai, bet ir taip dailiai. Kvadratas man tinka.
Nu cia jau nenuklonuosi tokio ploto, nu aisku nebent esi klonavimo dievas Labai aciu uz komentarus , smagu, kad pavyko perteikti tai ka norejom tiesa, grandinele po to ir as pastebejau, ir ja nuemem, bet va siek tiek paveluotai
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju, ir sikart nieko nenervinsiu Labai lauksiu visu pastabu, rasykit ka galvojat, neigiamos nuomones tikrai manes neizeis, lb noriu mokytis
Man labai patinka,ir pagalve nemaiso
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 09:16)
va nusidazysiu as vasara ryzai plaukus ir irgi busiu geidziamiausias modelis
Aš nuo 16 ar 17 su maža pertrauka buvau tokių plaukų, t.y. apie 10 metų, bet prieš du metus nusižarinau beveik plikai ir užsiauginau natūralius Nieko geriau nereik, o ir sužinojau, kad ne žila Šiaip fainai fotosesijai, pamatyt kažkokią moterį su tokiais plaukais. Bet kasdien gyventi, na, vargina. Ne spalviškai, nes mane tik vežė ta spalva nuo pačio ryto, o derinant, nuolat dažant ir puoselėjant. Nes labai greitai iš gražios spalvos savininkės gali pavirsti į nušiurėlę.
Man artodo, kad te man atleis burtininkė už sumaištį, bet aš nufotografuosiu ką nors kitą. Kam čia man žmogui užkraut sunkenybių. Atsiųsiu po piet. O mergaitės negavusios mail nepanikuokit, parašys cheles, arba Jūs jai parašykit
Viktorija visų pirma staltiesėlė po keksiukais nelygi, raukšlelė yra. To reiktų vengti tokiose foto. Ant tos taškuotos servetėlės ištiestos liuksiškai atrodytų keksiukas. Ir spalviškai tinka.
Rita Gude, žinok man ta foto žaliam fone visai patinka. Šviesa tokia gruboka, na bet vistiek patraukia dėmesį portretas. Ta kita, jb, t.y. pilka, nepatinka. Čia jau šviesa apskritai negražiai sužaidė Brumbrumai, tavo gėlytę kvadrato formate fainai matau. Erdvės visur pridedant. Spalviškai gražu.
Alexso, bardakėlis tavo nutraukoje. Gal tuo atveju būčiau vertikalų variantą rinkusis. Tos taurės kairėje jau nebereikėtų, o dešinės galėjo kiek daugiau būti.
Erse, pirma gėlės foto kaip ir gera. Antra foto kaip ir gera, nors man na nepatinka. O gamtai nuo jūros horizontalios foto reikėjo. Šiaip spalviškai įdomiai žiūrisi.
Eurikaite, abiejų foto kompozicijos taisytinos, bet spalviškai gražu. Antroje įdomus suktukas iš šakelių gavosi.
Je taime pirmas portretas paprastas, bet na neblogas. Spalvas kiek patvarkyčiau. Antras taip pat nieko, neturiu nieko prieš fotografuojant modeliukus iš apačios. Šiam būtent ir tinka. Trikdo tik viena smulkmena, plaukai keistai išsiplaikstę ir atrodo kaip barzda. Tai kažkaip pirmas greitas žvilgsnis pritrenkia.
Green Tea antras portretas tvarkingas, paprastai, bet gerai. Pirmojo portreto ir visą pečių liniją būčiau paėmusi.
Žydraake tavo gėlelei taip pat kiek erdvės stinga, mano skoniui. Nors, nėra blogai, taip kaip padarei. Gal lygesnio pagrindo norisi.
Vanilla visų pirmą komplimentų maišas modeliukui. Jetau kokią išraiškingą radai. Apie pagalvę pastabų gavai, grandinėlę taip pat. Ar turi kokių foto kur sužaidei kaip nors su jos tatuiruotę ir kokia ypatingesne veido išraiška? Spalviškai taip pat patinka. Pažiūrėjau, kad jb ta pagalvė mažiau trukdo. Kiek su curves dar patvarkius. Na tikrai taip į akis nekrenta. Nors gaila iš dalies į jb versti, gražios spalvos.
O del ryzu plauku, tai kazkada buvau tokia kazkokia neaiski i raudonuma buvau ir blondine, dabar tamsiaplauke, kazkaip atsibodo ir norisi pokyciu. Paskutiniu metu ypac zavi raudonplaukes, pamatau kur gatvej, tai negaliu akiu atitraukt tai ir sumasciau, kad gal atejo ir man laikas isbandyt tokia spalva Gal MB neismes is namu Tikrai bus sunku priziuret, bet grozis reikalauja auku
Rita Gude, beveik plikai? oho, cia tai reik lb daug drasos tokiems drastiskiems pokyciams