Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurikaite @ 2011 03 14, 18:07)
atnesu zydejima  smile.gif
user posted image
o gal sita
user posted image
ar nei viena  blush2.gif

Antroj man perdaug šakelių sulietų.
Aš žiūriu žiūriu į tokias ryškias gėles tamsiam fone, man pačiai nekyla ranka taip fotografuoti, maniškis...vis jacintą kankinu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 03 14, 21:08)
Va atvejis, kai centre yra gerai:)
Kvadratas:)
http://fotokudra.lt/...p...=topd&page=

Na, gerai, močiutė yra faina. Bet čia geras darbas? Nesigilinant į autorių, aš jo nežinau?

Šiaip įdomu 4u.gif Nes man čia yra bardakas, nors akytės labai gražiai pagautos.

Padariau koliažui... Na irgi nelengva ir spalviškai nelengva. Bet kaip nors, nepykit kas gausit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 23:06
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 23:05)
Na, gerai, močiutė yra faina. Bet čia geras darbas? Nesigilinant į autorių, aš jo nežinau?

Šiaip įdomu  4u.gif  Nes man čia yra bardakas, nors akytės labai gražiai pagautos.

na taip- kasdienybė, buitiakas, reportažas... - šiose kategorijose tai tikrai geras darbas manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 03 14, 23:08)
na taip- kasdienybė, buitiakas, reportažas... - šiose kategorijose tai tikrai geras darbas manau 4u.gif

Buitiakas ir kasdienybė pritarčiau, nemačiau kategorijos smile.gif Nors kasdienybė kažin, močiutės nevaikšto su tokiais nerealiais karoliais kasdien pasipuošusios biggrin.gif
Gerai, potograpai, einu darbuotis, labos, draugiškų blusų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 14 kovo 2011 - 23:12
QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 14, 23:09)
Buitiakas ir kasdienybė pritarčiau, nemačiau kategorijos smile.gif Nors kasdienybė kažin, močiutės nevaikšto su tokiais nerealiais karoliais kasdien pasipuošusios biggrin.gif
Gerai, potograpai, einu darbuotis, labos, draugiškų blusų biggrin.gif

bet aplinka kasdieninė tongue.gif
Atsakyti
Nespėsiu niekaip su foto koliažui iki pietų. Ką daryt? senienos ir hard'e iki kurio neprieisiu iš ryto... gal galima iki vakaro luktelt? ax.gif
Atsakyti

Šiaip įdomu  4u.gif  Nes man čia yra bardakas, nors akytės labai gražiai pagautos.

Padariau koliažui... Na irgi nelengva ir spalviškai nelengva. Bet kaip nors, nepykit kas gausit  4u.gif

Pabandysiu sia nuotrauka paaiskint, kaip as ja matau.Jei pazengusiu mano paaiskinimas prajuokins, nepykit:)
Nuotrauka kvadratine, kvadratas naudojamas statinei kompozicijai, pabrezti pastovuma, ramybe.Akys kvadrato centre tai dar labiau pabrezia.Man nuo akiu tarsi eina spinduliai iki mociutes daiktu-ir jokio bardakelio as nematau, viskas pragalvota-portretas vyro--tikriausia mociute nasle, sena sekcija, geles-kiek pavytusios rozes kovo 8 proga, nuotraukos-gal vaiku, anuku; karoliai-tokie senamadiskai mieli, liemene.Taigi man akys apeina sio ratu ir vel sugrizta prie mociutes veido-tokio ramaus, ismintingo ir gero.
Atsakyti
Jungiuosi ir as koliazu zaidimui, jei dar ne per velu. Lauksiu meilo, kur foto atsiusti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 03 14, 11:30)
man jau su dviem stogas būna važiuoja, be auklės jau niekaip tai kaip su keturiais reiktu tvarkytis net neisivaizduoju

Na,as aukles neturiu,su stogu vaziuojanciu turbut vaikstau istisai,na,bet ir neisivaizduoju,kad kitaip galetu but tongue.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 03 14, 13:09)
iš kur tu kantrybės ir jėgų semiesi? biggrin.gif

Is tu paciu vaiku tongue.gif jie gi ir atima ir duoda lotuliukas.gif

Padariau koliažui... Na irgi nelengva ir spalviškai nelengva. Bet kaip nors, nepykit kas gausit  4u.gif

Velnias ir as tokia nelengva padariau,dar dvejoju ar siust,kazkam gal galvos skausmas bus g.gif gal dar sian kazka kito sumastysiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 03 14, 18:38)
aš va atnešiu kelis labai paprastus portrečiukus-bandymus kritikai.  smile.gif buvo vienas iš pirmųjų kartų, kai rimčiau fotografavau žmogų.

Saunuole, pirmi kartai visai gerai sekasi wink.gif man pirmoj noretus ne tiek apsviesto veido, nes db labai jau jis isbales. O siaip gerai pagauta emocija, momentas, mergina labai naturaliai atrodo, nesimato jokio pozavimo smile.gif antroji man nlb del to, kad is apacios nufotografuota, kazkaip keistai merginos veidukas ziurisi

QUOTE(green_tea @ 2011 03 14, 20:45)

Taip pat siandien jaukinausi modeli, ir ji liko suzaveta bandomuju nuotrauku ir prase atsiusti. Todel ateinu su techniniais klausimais si karta  cool.gif

Man apdirbimas visai patinka, manau tikrai neblogai sekasi wink.gif Tik pirmoj nuotraukoj man akytes per daug uzverstos i virsu. O antroji man patinka, merginos akys sypsosi smile.gif
Papildyta:
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju, ir sikart nieko nenervinsiu tongue.gif lotuliukas.gif Labai lauksiu visu pastabu, rasykit ka galvojat, neigiamos nuomones tikrai manes neizeis, lb noriu mokytis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 03 15, 08:18)
Ir as dedu kritikai. tikiuosi tu paciu klaidu nekartoju, ir sikart nieko nenervinsiu  tongue.gif  lotuliukas.gif Labai lauksiu visu pastabu, rasykit ka galvojat, neigiamos nuomones tikrai manes neizeis, lb noriu mokytis mirksiukas.gif

Labai gražus modelis. Žinai, man atrodo tos pagalvės tikrai nereikia. (ar kas ten? Bet atrodo lyg pagalvė kažkokia) ir dar gal nereiktų grandinėlės ant kaklo. Tiesiog tokį modeliuką norėtųsi matyti be jokių pašalinių daiktų. Čia tik mano nuomonė. Labiau nusimanančios gal kaip tik palaimins tavo foto. O šiaip labai graži poza, tiek lūpų padėtis, akys. Ir tatuiruotė puošia.
Atsakyti
Aciu lb uz pastabas. 4u.gif Modeliukas tikrai nuostabus wub.gif del pagalves, tai db kai ziuriu, man irgi maiso, bet siaip kadangi fotosesija pradejom lovoj lotuliukas.gif tarp patalu, tik po to kaitaliojom pozas, tai va visur tos kaldros ir pagalves lenda, kazkaip nepagalvojau kad kliudys doh.gif
Atsakyti