QUOTE(ad libitum @ 2011 04 17, 23:00)
Salyklo pas malūnininką yra. Berods 3 Lt už kg.
O rupūs ruginiai ir kvietiniai miltai po 2 Lt už kg.
O rupūs ruginiai ir kvietiniai miltai po 2 Lt už kg.
Aciu labai uz informacija
QUOTE(skirmantuks81 @ 2011 04 18, 07:47)
o sakykit ten galima ne tik maišais po 50kg pirkti? reikia vežtis savo tarą?
Norejau to paties paklaust.
Dar norejau paklaust apie miltus, kokie dazniausiai naudojami duonai kepti? Suprantu, kad yra visokiausiu receptu, kolkas mane domina paprasciausia duona, juoda, balta. Geriau daugiau deti rupiu ruginiu/kvietiniu ar tinka ir paprasti ruginiai/kvietiniai? Nes pvz. recepte buna parasyta, kad deti tiek ir tiek gramu ruginiu ar kvietiniu miltu, bet kokie jie turi buti - rupus ar ne? Ar tiesiog kai reikia rupiu, pilno grudo, tai taip ir buna parasyta? Gal ir kvaili klausimai, bet man naujokei labai daug ju kyla.