QUOTE(Sadi @ 2011 04 17, 09:23)
Vakar iškepiau Darnicko duoną pagal Annos recepta
Sveikos. Pasakiskai duonyte atrodo.
Gaila, kad as nedraugauju su rusu kalba, tai teks ieskoti lietuvisku receptu...
Jau kelinta diena skaitineju si foruma, taip uzsimaniau pabandyti issikepti duonyte su raugu. Aisku, tam reikia pirmiausiai pasigaminti to raugo.
Galvoju nuvaziuoti i ta garsuji Aleksoto maluna uzsipirkti visokiu miltu ir kito gerio duonytei.
Gal kas galetu pasakyti, kokiais ten kiekiais prekiauja? Ta prasme maisais, ar galima pirkt ir maziau kg? Kokios miltu, grudu kainos? Na nors mazdaug, kad orientuotis...
Dar norejau paklaust del duonkepes, paskaiciau, kad galima ja "apgauti" ir sekmingai iskepti duonyte su raugu uzstacius ant "kepimo" funkcijos. Pas mane duonkepe Boman CB593. Joje kepiau tik mielines duonas ir pyragus su kepimo milteliais. Ir dabar nesuprantu, ar as nematau, ar si duonkepe neturi kepimo funkcijos?
Teslos minkymo funkcija yra, o kepimo tai kaip ir nera? Gal kas turit tokia duonkepe ir galetumet pasakyti, kaip cia yra? Gal su sia duonkepe negalima kepti duonos su raugu? Aisku, visada galima kepti orkaiteje, bet vistiek idomu pasidare.
Aciu kas atsakys