QUOTE(InaLi @ 2011 04 07, 20:48)
Labai dekavoju uz atsakymus
!
Ar ne per daug to raugo gausis, jei zadu pora kartu per savaite kepti?! Ai, ka as cia - pirma rauga pasigamint reikia
Ziuresim, kaip seksis
P.S.: o jeigu imti po 50 g
dėl tų kiekių mažinimo tai nežinau, kai viską mokaisi tik iš praktikos ir kitų patirčių, tai vis tos teorijos ir pritrūksta
Logiškai mąstant lyg turėtų būt tas pats.
Bet aš kai dariausi, nusprendžiau laikytis recepto, tai nieko nemažinau. Paskui dalį sunaudojau kepimui, dalį dėjau į šaldytuvą, kai ruošdavausi kept šaukštą išsiimdavau, jį pamaitindavau, kitą kart vėl taip pat, kol viską sunaudojau.
QUOTE(Margareta @ 2011 04 07, 21:27)
zinoma pigiau, as i stiklainiuka isipilu daznam naudojimi o likusi pokeli gerai uzlipinu ir stovi jis spinteleje
o sitos mieles kur
red raudonam pokelyje, tai stipresnes, as ju per puse naudoju kiek recepte raso, tai turbut uzteks 2 metam
man maždaug po metų prarado savo galias. Bet kai nedaug bebuvo, tai ir išmest nebuvo gaila