QUOTE(Banoli @ 2011 04 07, 15:32)
Vis pasiskaitau pasiskaitau jusu temele, taip skaniai tos duoneles atrodo. Jau pabandziau pora receptuku, tik tu kurie eina be raugo. Kepu as orkaiteje. Bet va jau pora savaiciu negaliukaip noriu pabandyti su raugu kazka pakereplioti. Gal kas gali pasidalinti raugu Vilniuje? Arba gali nurodyti (baksteleti pirstu) kur to raugogalima isigyti?
raugą reik pačiai pasidaryt
100 g vandens ir 100 g rupių ruginių miltų
ir taip kasdien 4 dienas
Pats paprasčiausias raugas ir lengviausiai pasigaminamas raugas
QUOTE(vuoga @ 2011 04 07, 17:26)
Sveikos, duonos kepejeles,
turiu klausimuka, ar bandet kuri kepti aliejuje savo iskepta duonyte? mes ne lt gyvenam, cia tokios duonos kaip mus nera, cia ji tokia pusta, o taip kartais norisi pakeptos duonytes su cesnaku suriu:)) Ir jei bandet gal galit recepta savo duonytes:)
turiu klausimuka, ar bandet kuri kepti aliejuje savo iskepta duonyte? mes ne lt gyvenam, cia tokios duonos kaip mus nera, cia ji tokia pusta, o taip kartais norisi pakeptos duonytes su cesnaku suriu:)) Ir jei bandet gal galit recepta savo duonytes:)
aš visas savo keptas duonas, jei lieka sukepu su aliejum, nes man čia didžiausias desertas ir nelieka jokių duonos likučių