Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(keistuole @ 2011 04 05, 12:58)
visada kepaliuką nenumatytiems atvejams turiu kameroj, o kitą mes suvalgom per 3-4 dienas, tai laikau maišely

niekad nedrisau uzsalyti duonos? ax.gif bet ajuciu kad smalsumas nugales biggrin.gif 4u.gif kai atsyla ji tokia pat skani kaip sviezia?
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2011 04 05, 16:03)
niekad nedrisau uzsalyti duonos? ax.gif  bet ajuciu kad smalsumas nugales biggrin.gif  4u.gif  kai atsyla ji tokia pat skani kaip sviezia?

kaip dieną pabuvus
man ir kažkaip keistai atrpdė tas šaldymas, bet kažkada važiavom atostogaut, žiūriu yra duonos dar nemažai ir įmečiau į kamerą, po poros, jei ne daugiau mėn ištraukiau, vyras nenorėjo tikėt, kad tokio senumo duoną valgom
Atsakyti
na iskilo per visa mano kepimo forma idejau kepti ziuresiu kas gausis, negaliu patiketi kad cukraus tokia itaka g.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif Sveikos mergaites.Duona jau senai laikau kameroj.Man labai patogu,savo keptos tai dar neteko,bet pirktine,jai nusiperku daugiau,tai i saldymo kamera vaziuoja,uz tai nesensta,visad tokia pat thumbup.gif
Papildyta:
[quote=laguna,2011 04 04, 20:33]
Duonkepė kepą viską, ką tik į ją įdėsit. Tik va duona su raugu daug ilgiau kildinasi nei mielės, o duonkepėje tokios programos nėra. Tai arba užmaišius duoną kildinate pačioje duoninėje arba išėmus kubiliuką, o paskui užstatotė tik kepimo programą.
thumbup.gif Laguna,aciu.nesusitvarkau as su savo duonkepe,bet jauciu,kad visos mano kepimo nesekmes del mano kaltes.Nelabai as moku ja naudotis,be to aisku instrukcijos vertimas prastokas.dvi duonaskepiau ir abi visai zalios,,,bet tuoj zadu vel kept biggrin.gif
Atsakyti
valiooooo thumbup.gif aciu merginos uz pagalba, duona ideali, ir va pasirodo visagalis cukrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2011 04 05, 17:51)
valiooooo thumbup.gif aciu merginos uz pagalba, duona ideali, ir va pasirodo visagalis cukrus wub.gif

hi.gif visada prasom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(feli @ 2011 04 05, 13:51)
Labadiena mergaites,visos zinot "iki" lipduku akcija,noriu pirkti duonkepe MOULINEX HOME BREAD XXL .
Noreciau paklausti gal kas tokia turit?ar patenkintos ja?
ne pirma karta jau girdziu kad neapskrunda duonos viršus,del to irgi nerimauju,bijau pasirinkti blogai duonkepe.

Na, mano ne XXL. bet paprasta Moulinex OW2000. Šiaip viskas su ja gerai, kepa geria, maiško gerai, atsidžiaugti negaliu, kaip antros rankos virtuvėj, bet va, man neapskrunda irgi viršus. Dar kai iškepa, užstatau papildomai kepti 10 min, bet ir tas nelabai padeda....sad.gif Ir ypač jei mažas kepaliukas, o jei didelis, tada truputi paskrunda, nors visa laika užprogramuoju maximalų apskrudimo lygį sad.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2011 04 04, 18:12)
na tik siandien atradau sia saunia tema, noriu paklaust gal yra koks receptas kaip isiskept balta duonyte be mieliu ir dujinej orkaitej, nu nepavyksta surast, arba su mielem arba duonkepej randu.aciu 4u.gif

Pabandykit 4u.gif

JOGURTO DUONA

250 g naturalaus jogurto,
1 kiausinio,
280 g miltu,
2 a.s. kepimo milteliu (orig.recepte 4 a.s.),
1 a.s. druskos,
1/2 a.s. cukraus.

Visus produktus susideti i inda ir mikseriu ismaisyti tesla. Ji bus lipni ir minksta.Forma iskloti kepimo popieriumi, suversti tesla ir kepti ikaitintoje 180° orkaiteje ~ 40 min.

]Detaliau ziurekit cia
Atsakyti
QUOTE(Rasskee @ 2011 04 05, 20:00)
Na, mano ne XXL. bet paprasta Moulinex OW2000. Šiaip viskas su ja gerai, kepa geria, maiško gerai, atsidžiaugti negaliu, kaip antros rankos virtuvėj, bet va, man neapskrunda irgi viršus. Dar kai iškepa, užstatau papildomai kepti 10 min, bet ir tas nelabai padeda....sad.gif Ir ypač jei mažas kepaliukas, o jei didelis, tada truputi paskrunda, nors visa laika užprogramuoju maximalų apskrudimo lygį sad.gif

Jau rašiau, bet pasikartosiu, su šepetėliu iškilusią duoną patepk aliejumi. Šiek tiek paruduoja.
Atsakyti
QUOTE(feli @ 2011 04 05, 14:51)
Labadiena mergaites,visos zinot "iki" lipduku akcija,noriu pirkti duonkepe MOULINEX HOME BREAD XXL .
Noreciau paklausti gal kas tokia turit?ar patenkintos ja?
ne pirma karta jau girdziu kad neapskrunda duonos viršus,del to irgi nerimauju,bijau pasirinkti blogai duonkepe.

Aš turiu tą duonkepę. Pirkau IKI su ta lipdukų akcija. Šiaip esu labai patenkinta. Nesustodama ji kepa. Tuoj tapsim dvigubi doh.gif blush2.gif Nors jau metus duoną kepu, bet duonkepė padeda tingėti. 4u.gif Ir ne tik duonas kepant... Kepiau jau ir tris kartus juodą duoną su raugu. Man tai gražiai apskrunda viršus ax.gif Gal kepaliukas pats tas. Miltų ten dedu 550gr.
Papildyta:
Merginos, patarkite... Žadu pirmą kartą važiuoti pati pirkti miltus iš Malsenos. Kokius ruginius ir kvietinius maišais iš ten patartumėte pirkti? Pažiūrėjau ten tiek rūšių jų... Kepu dažniausiai juodą pusiau ruginę duoną ir sąstingio batoną... Kokie geriausi? Ruginiai tai gal viso grūdo? O kvietiniai? Gal žinote, kiek ten jie kainuoja? Iki kelių dirba? Ir dar.... kaip ten yra su grūdais. Skaičiau jų psl., kad jie turi skaldytų, pjaustytų, traiškytų grūdų. Čia viskas viename ar čia visos trys rūšys? Kokie ruginiai ar kvietiniai grūdai juodai duonai geriau? Gal kas žinote po kiek jie įpakuoti ir kokia kaina? blush2.gif Sorry už tiek klausimų...
Atsakyti
dirba iki 16 val, bet netempkit iki paskutinės minutės. Grūdus paprastai gamina kam nors pagal užsakymą, tai arba turi, arba neturi. Jei būtinai reikia teiraukitės iš anksto.
Miltai daugumoj būna po 50 g maišuose, tik kvietinius turi po 25 ir tai ne visus.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 04 05, 22:52)
dirba iki 16 val, bet netempkit iki paskutinės minutės. Grūdus paprastai gamina kam nors pagal užsakymą, tai arba turi, arba neturi. Jei būtinai reikia teiraukitės iš anksto.
Miltai daugumoj būna po 50 g maišuose, tik kvietinius turi po 25 ir tai ne visus.

Dėkui. 4u.gif O kurias miltų rūšis dažniausiai ten perkate? blush2.gif Kokios kainos ten?
Atsakyti