QUOTE(feli @ 2011 04 05, 14:51)
Labadiena mergaites,visos zinot "iki" lipduku akcija,noriu pirkti duonkepe MOULINEX HOME BREAD XXL .
Noreciau paklausti gal kas tokia turit?ar patenkintos ja?
ne pirma karta jau girdziu kad neapskrunda duonos viršus,del to irgi nerimauju,bijau pasirinkti blogai duonkepe.
Aš turiu tą duonkepę. Pirkau IKI su ta lipdukų akcija. Šiaip esu labai patenkinta. Nesustodama ji kepa. Tuoj tapsim dvigubi
Nors jau metus duoną kepu, bet duonkepė padeda tingėti.
Ir ne tik duonas kepant... Kepiau jau ir tris kartus juodą duoną su raugu. Man tai gražiai apskrunda viršus
Gal kepaliukas pats tas. Miltų ten dedu 550gr.
Papildyta:
Merginos, patarkite... Žadu pirmą kartą važiuoti pati pirkti miltus iš Malsenos. Kokius ruginius ir kvietinius maišais iš ten patartumėte pirkti? Pažiūrėjau ten tiek rūšių jų... Kepu dažniausiai juodą pusiau ruginę duoną ir sąstingio batoną... Kokie geriausi? Ruginiai tai gal viso grūdo? O kvietiniai? Gal žinote, kiek ten jie kainuoja? Iki kelių dirba? Ir dar.... kaip ten yra su grūdais. Skaičiau jų psl., kad jie turi skaldytų, pjaustytų, traiškytų grūdų. Čia viskas viename ar čia visos trys rūšys? Kokie ruginiai ar kvietiniai grūdai juodai duonai geriau? Gal kas žinote po kiek jie įpakuoti ir kokia kaina?
Sorry už tiek klausimų...