Sveikos merginos
noriu patarimo, nezinau kodel, bet mano duona nepakyla, viduje tokia kaip slapia. Kai gavau rauga, tai pirmus kartus super pavykdavo, o dabar jau antra karta nesigavo, nors kaip ir viska taip pat darau . Del ko taip gali buti?
QUOTE(Karvute @ 2011 03 26, 20:39)
aha aisku, as jau galvojau kieta daryt.... gal reiktu veina karta pabandyti, ar bus vidus sausas?ar keitas?
o isemus is formos, neissipils? ar nespeja?
o isemus is formos, neissipils? ar nespeja?
dedu į karštą orkaitę, tai man nespėja.
Tik reik trumpiau kept arba mažesnėj temperatūroj, nes greičiau apkepa nei formoj.
QUOTE(Lucija @ 2011 03 26, 22:57)
Sveikos merginos
noriu patarimo, nezinau kodel, bet mano duona nepakyla, viduje tokia kaip slapia. Kai gavau rauga, tai pirmus kartus super pavykdavo, o dabar jau antra karta nesigavo, nors kaip ir viska taip pat darau . Del ko taip gali buti?
Kažkodėl matyt nusilpo raugas.
QUOTE(Lucija @ 2011 03 27, 00:07)
Maduona pagal recepta buvo per saldi, idejau maziau cukraus, o rauga atskirti kitam kartui reikia jau po cukraus idejimo. Gal del to? turiu dar raugo, ten idejau para saukstelio sukraus, gal pades?
man atrodo dar pora saukstu miltu reikia sudeti
as kitam kartui atkabinu visos jau gatavos teslos gabala, su semkem, kmynais, cukrum, miltais. tik vandenuko ipilu pora saukstu kad butu skistesnis
Labasrytas,kepejeles,ir as i jusu buri.kepsiu duonute.jau senai vartau puslapius,ir zinau kokia pirma duonele kepsiu,jai...prasau padekit,atsiliepkit.Vakar atveze duonkepe ir atidave,padovanojo,be jokiu dokumentu,tai apie kepima,instrukcijos jokiu ziniu.Galkas turit duonkepe BIFINETT-patarkit,labai labai busiu dekinga
labas rytas, priminkite kiek ilgai vandeni reikia laikyti orkaiteje???
per 2 sluoksnius popieriaus viskas gerai, neperejo jokiu "metalu" truko virsus per visa duonyte , ismaisiau 11 val vakaro kepiau 9 ryto.
na skonis manau bus geras
per 2 sluoksnius popieriaus viskas gerai, neperejo jokiu "metalu" truko virsus per visa duonyte , ismaisiau 11 val vakaro kepiau 9 ryto.
na skonis manau bus geras
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 10:02)
10-15 min
QUOTE(keistuole @ 2011 03 28, 11:11)
10-15 min
aciu laikaiu 20, gal todel truko, dariau tirstesne tesla, bet suformuoti kepalo nepavyro kaip nuotraukuose bandysiu kita karta daugiau miltu deti
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 11:02)
labas rytas, priminkite kiek ilgai vandeni reikia laikyti orkaiteje???
Aš įpilu biški daugiau nei stiklinę ir palieku. Nežiūriu, kiek laiko. Bet panašiai per 15 min ir išgaruoja
Mergytes,neberandu majonezines duoneles receptuko. Gal kas gali imesti? Aciu.
QUOTE(Shatura @ 2011 03 28, 11:57)
Aš įpilu biški daugiau nei stiklinę ir palieku. Nežiūriu, kiek laiko. Bet panašiai per 15 min ir išgaruoja
turi isgaruoti??? virti?
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 11:02)
turi isgaruoti??? virti?
na geriausia verdantį vandenį dėt, nes būtent garų efekti ir reikia.
Aš pilu nedaug, bet man nespėja visas išgaruot per tas 10 min