Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

Sveikos merginos
noriu patarimo, nezinau kodel, bet mano duona nepakyla, viduje tokia kaip slapia. Kai gavau rauga, tai pirmus kartus super pavykdavo, o dabar jau antra karta nesigavo, nors kaip ir viska taip pat darau verysad.gif . Del ko taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 03 26, 20:39)
g.gif aha aisku, as jau galvojau kieta daryt.... gal reiktu veina karta pabandyti, ar bus vidus sausas?ar keitas?
o isemus is formos, neissipils? g.gif ar nespeja?

dedu į karštą orkaitę, tai man nespėja.
Tik reik trumpiau kept arba mažesnėj temperatūroj, nes greičiau apkepa nei formoj.

QUOTE(Lucija @ 2011 03 26, 22:57)
Sveikos merginos
noriu patarimo, nezinau kodel, bet mano duona nepakyla, viduje tokia kaip slapia. Kai gavau rauga, tai pirmus kartus super pavykdavo, o dabar jau antra karta nesigavo, nors kaip ir viska taip pat darau  verysad.gif . Del ko taip gali buti?

Kažkodėl matyt nusilpo raugas.
Atsakyti
Maduona pagal recepta buvo per saldi, idejau maziau cukraus, o rauga atskirti kitam kartui reikia jau po cukraus idejimo. Gal del to? turiu dar raugo, ten idejau para saukstelio sukraus, gal pades?
Atsakyti
QUOTE(Lucija @ 2011 03 27, 00:07)
Maduona pagal recepta buvo per saldi, idejau maziau cukraus, o rauga atskirti kitam kartui reikia jau po cukraus idejimo. Gal del to? turiu dar raugo, ten idejau para saukstelio sukraus, gal pades?

man atrodo dar pora saukstu miltu reikia sudeti 4u.gif

as kitam kartui atkabinu visos jau gatavos teslos gabala, su semkem, kmynais, cukrum, miltais. 4u.gif tik vandenuko ipilu pora saukstu kad butu skistesnis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 27 kovo 2011 - 08:50
Labasrytas,kepejeles,ir as i jusu buri.kepsiu duonute.jau senai vartau puslapius,ir zinau kokia pirma duonele kepsiu,jai...prasau padekit,atsiliepkit.Vakar atveze duonkepe ir atidave,padovanojo,be jokiu dokumentu,tai apie kepima,instrukcijos jokiu ziniu.Galkas turit duonkepe BIFINETT-patarkit,labai labai busiu dekinga thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, priminkite kiek ilgai vandeni reikia laikyti orkaiteje??? 4u.gif

per 2 sluoksnius popieriaus viskas gerai, neperejo jokiu "metalu" thumbup.gif truko virsus per visa duonyte unsure.gif , ismaisiau 11 val vakaro kepiau 9 ryto.

na skonis manau bus geras 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 28 kovo 2011 - 10:10
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 10:02)

10-15 min 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 28, 11:11)
10-15 min  4u.gif

aciu laikaiu 20, gal todel truko, dariau tirstesne tesla, bet suformuoti kepalo nepavyro kaip nuotraukuose g.gif bandysiu kita karta daugiau miltu deti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 11:02)

Aš įpilu biški daugiau nei stiklinę ir palieku. Nežiūriu, kiek laiko. Bet panašiai per 15 min ir išgaruoja
Atsakyti
Mergytes,neberandu majonezines duoneles receptuko. blush2.gif Gal kas gali imesti? g.gif Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 03 28, 11:57)
Aš įpilu biški daugiau nei stiklinę ir palieku. Nežiūriu, kiek laiko. Bet panašiai per 15 min ir išgaruoja

blink.gif turi isgaruoti??? virti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 03 28, 11:02)
blink.gif turi isgaruoti??? virti? blink.gif

na geriausia verdantį vandenį dėt, nes būtent garų efekti ir reikia.
Aš pilu nedaug, bet man nespėja visas išgaruot per tas 10 min
Atsakyti