Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(laguna @ 2011 03 25, 17:34)
My Webpage  Labai jau populistinis straipsnis. Kepaliukas duonos 10LT. Labai jau įdomu kokio dydžio turėtų būti tas kepaliukas už tokią kainą ? Kad kepame ne ekologišką išdalies sutinku, bet tikrai sveikesnę nei parduotuvėje. Bent jau žinau ką į ją dedu ir ko ne. Džiaugiuosi, kad skrandžiai negauna visokių puriklių, paliklių ir dar visokių medžiagų X.

Nesamonės parašytos biggrin.gif Užsakytas straipsnis ir tiek. Sumažėjo duonos pardavimai ir tiek biggrin.gif
Pvz. mes, mano tėvų šeima suvartojam tikrai daug duonos (kaip tikri rusai) biggrin.gif Man vieno kepalo užtenka dviem dienom daugiausia. Tai per dvi savaites- 7 kepalai. Paskutiniu metu pirkau vieną pigiausiu. Kilogramo kaina pusiau ruginės virš trijų litų. Tai viso per dvi savaites 21 lito gamintojai neteko biggrin.gif jei dar bent 100 žmonių tokiu, tai virš dviejų tūkst. per porą sav. O ta duona tikrai ne pati skaniausia. O mano tėvai perka tik Vilniaus juodąją duoną. Jos kilogramo kaina išvis kosminė. Visada buvo brangi. Tai vat. Ir tokių žmonių yra labai daug biggrin.gif
O kur dar visokie batonai, bandelės, sumuštinių duonos. Užtat miltų pardavėjai dabar pinigais turbūt užpakalius šluosto biggrin.gif Pas mus atvelka į salę didžiausius padėklus ir kitą dieną jau gali nerasti būtent tų miltų. O jei dar kokią akciją padaro, tai išvis. Tik spėk griebti biggrin.gif
Žodžiu. Kad tik mažiau tokių nesąmoningų straipsnių būtų
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2011 03 25, 19:25)
Labas vakaras,
kepu duonyte jau pora menesiu, nutariau paskaitineti jusu temute.

turiu klausima (atsiprasau jeigu jau aptarta) kokiose fotmose kepates, nes saviske nusipirkau, pradejo juoduoti, tenka kloti daug popieriaus, noriu pirkti kita, kokia patarsite? stikline, silikonine, "chiugunnaja"? ens tas raugimas kelais valandas, manau metala sugrauzia, stiklas manau gerai turi buti, bet is mano formos lipa lauk tesla, permaza turiu matyt; su silikonine klaustukas, ar geriau brangia ar ir pigi is ermitazo sueitu??? unsure.gif

aciu atsakiusioms! 4u.gif

pagarbiai hi.gif

Aš turiu pačias pigiausias. Skardines biggrin.gif Vieną jau turiu iš seniau. Nėra pajuodavusi. Ir kainą jų labai maža. Norėčiau silikoninės, bet gaila 20 litų biggrin.gif. Man ir skardinėse gerai iškepa ir neprilimpa
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 03 25, 19:36)

Aš turiu pačias pigiausias. Skardines biggrin.gif Vieną jau turiu iš seniau. Nėra pajuodavusi. Ir kainą jų labai maža. Norėčiau silikoninės, bet gaila 20 litų biggrin.gif. Man ir skardinėse gerai iškepa ir neprilimpa

aciu 4u.gif

as turiu uz 6 litus is Rimi ax.gif manau neisploviau iskarto po kepimo ir pajuodavo, dabar tie juodumai eina i duonele per kepimo popieriu, pakeiciau jau 2 popieriaus rusiu, dabar desiu 2 sluoksnius g.gif a cie 20lt silokonine jau brangu? galvojau bus kokie 50...

dekui lauksiu dar atsakimu, nes turiu papildoma klausima

kepu 1.20-1.30 min, jeigu ekpti mazesnese formuose gal kepti reikia maziau, pvz 1 val uztenka?

vel aciu!!!
skaitau tema nuo galo iki padzios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 03 25, 19:49)
aciu 4u.gif

as turiu uz 6 litus is Rimi ax.gif manau neisploviau iskarto po kepimo ir pajuodavo, dabar tie juodumai eina i duonele per kepimo popieriu, pakeiciau jau 2 popieriaus rusiu, dabar desiu 2 sluoksnius g.gif a cie 20lt silokonine jau brangu? galvojau bus kokie 50...

dekui lauksiu dar atsakimu, nes turiu papildoma klausima

kepu 1.20-1.30 min, jeigu ekpti mazesnese formuose gal kepti reikia maziau, pvz 1 val uztenka?

vel aciu!!!
skaitau tema nuo galo iki padzios ax.gif

Aš labai silikoninėm nesidomėjau. Pažiūrėjau IKI, kainavo virš 20 Lt. Man tai brangu smile.gif Kur skardinę pirkau po 3,80Lt
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 03 25, 16:34)
My Webpage  Labai jau populistinis straipsnis. Kepaliukas duonos 10LT. Labai jau įdomu kokio dydžio turėtų būti tas kepaliukas už tokią kainą ? Kad kepame ne ekologišką išdalies sutinku, bet tikrai sveikesnę nei parduotuvėje. Bent jau žinau ką į ją dedu ir ko ne. Džiaugiuosi, kad skrandžiai negauna visokių puriklių, paliklių ir dar visokių medžiagų X.

blink.gif blink.gif doh.gif
Griūk negyvas.... Ir prie ko tas ekologiškumas??? Lyg parduotuvėse nuo ekologiškos duonos lentynos lūžtų...
Turbūt kokioj Baltarusijoj politinė-rinkiminė reklama panašiai iš piršto laužiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2011 03 25, 16:34)

nu ir nesamones blink.gif idomu kokia ten duona 10lt kepaliukas g.gif gal su kedro riesutais doh.gif lotuliukas.gif
ir jau kad zmones kepa sau duona tai tikrai nededa sh. pigiausio ir saves neapgaudineja. o kuo cia detas ekologiskumas is vis nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2011 03 25, 22:43)
nu ir nesamones  blink.gif idomu kokia ten duona 10lt kepaliukas  g.gif gal su kedro riesutais  doh.gif  lotuliukas.gif
ir jau kad zmones kepa sau duona tai tikrai nededa sh. pigiausio ir saves neapgaudineja. o kuo cia detas ekologiskumas is vis nesuprantu  doh.gif

Aš kepu iš pigiausių miltų unsure.gif Diana biggrin.gif

Gal duonkepėje kepant išeina didesnė kaina? Nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2011 03 25, 22:11)
Aš kepu iš pigiausių miltų  unsure.gif  Diana biggrin.gif

Gal duonkepėje kepant išeina didesnė kaina? Nežinau.

kad pigiausi miltai tai nereiskai kad jei prasciausi wink.gif miltus ir as perku, kur pigiau...is maluno ar dar kaip... ax.gif bet saves nepagaudineja, ir medaus idedu, ir riesutu ir t.t. bet cia kiekvienam pagal kisene o duonos kepaliuko kaina kiek teko paskaiciuoti tai kokie 3 lt ~1kg pati duonkepe elektros suvartoja uz keliasdesimt centu per visa duonos kepimo programa
Atsakyti
Jau straipsnis... tai atsiprasant... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramirami @ 2011 03 25, 13:20)
o gal galima blynų receptėlį?  4u.gif

prašom

dėl straipsnio net nerašysiu, neverti dėmesio doh.gif
Atsakyti
Karvute as juoda duona kepu dazniausiai silikoninej formoj wink.gif pirkau maximoj apie 20 lt kainavo wink.gif tiesa maniske kvadratine 4u.gif Balta kepu orkaitej formuodama batonus paprastus arba duonkepej wink.gif
Atsakyti
Kepejeles, ar niekaip netiks paprastos, t.y. ne sausos mieles i duonkepe, jei jas istirpinsiu siltame pienuke su cukrumi ir duonkepeje tik ismaisysiu tesla bandelems ar picai. hi.gif 4u.gif

P.S. Vakar kepiau balta pyragine duona su kondensuotu pienu, skanu ir zinau, kad nera priedu nuo sudziuvimo ir supelejimo ax.gif smile.gif

2 arb. sauksteliai sausu mieliu (dejau viena, nes nebeturejau)
553 g. miltu
0,5 st. kond. pieno
1 tirpintas saukstas sviesto
1 st. silto vandens
truputis druskos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alezee: 26 kovo 2011 - 11:55
Prie silikoninės garantuotai neprilips, o į tas visas metalines, stiklines bent ant dugno reik klot popierių.
Aš tai visokiose kepu, bet be formos man vis tiek labiausiai patinka.

Alezee tinka ir paprastos, tik jų daugiau dėkit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 26 kovo 2011 - 11:51