QUOTE(laguna @ 2011 03 25, 17:34)
My Webpage Labai jau populistinis straipsnis. Kepaliukas duonos 10LT. Labai jau įdomu kokio dydžio turėtų būti tas kepaliukas už tokią kainą ? Kad kepame ne ekologišką išdalies sutinku, bet tikrai sveikesnę nei parduotuvėje. Bent jau žinau ką į ją dedu ir ko ne. Džiaugiuosi, kad skrandžiai negauna visokių puriklių, paliklių ir dar visokių medžiagų X.
Nesamonės parašytos Užsakytas straipsnis ir tiek. Sumažėjo duonos pardavimai ir tiek
Pvz. mes, mano tėvų šeima suvartojam tikrai daug duonos (kaip tikri rusai) Man vieno kepalo užtenka dviem dienom daugiausia. Tai per dvi savaites- 7 kepalai. Paskutiniu metu pirkau vieną pigiausiu. Kilogramo kaina pusiau ruginės virš trijų litų. Tai viso per dvi savaites 21 lito gamintojai neteko jei dar bent 100 žmonių tokiu, tai virš dviejų tūkst. per porą sav. O ta duona tikrai ne pati skaniausia. O mano tėvai perka tik Vilniaus juodąją duoną. Jos kilogramo kaina išvis kosminė. Visada buvo brangi. Tai vat. Ir tokių žmonių yra labai daug
O kur dar visokie batonai, bandelės, sumuštinių duonos. Užtat miltų pardavėjai dabar pinigais turbūt užpakalius šluosto Pas mus atvelka į salę didžiausius padėklus ir kitą dieną jau gali nerasti būtent tų miltų. O jei dar kokią akciją padaro, tai išvis. Tik spėk griebti
Žodžiu. Kad tik mažiau tokių nesąmoningų straipsnių būtų
Papildyta:
QUOTE(Karvute @ 2011 03 25, 19:25)
Labas vakaras,
kepu duonyte jau pora menesiu, nutariau paskaitineti jusu temute.
turiu klausima (atsiprasau jeigu jau aptarta) kokiose fotmose kepates, nes saviske nusipirkau, pradejo juoduoti, tenka kloti daug popieriaus, noriu pirkti kita, kokia patarsite? stikline, silikonine, "chiugunnaja"? ens tas raugimas kelais valandas, manau metala sugrauzia, stiklas manau gerai turi buti, bet is mano formos lipa lauk tesla, permaza turiu matyt; su silikonine klaustukas, ar geriau brangia ar ir pigi is ermitazo sueitu???
aciu atsakiusioms!
pagarbiai
kepu duonyte jau pora menesiu, nutariau paskaitineti jusu temute.
turiu klausima (atsiprasau jeigu jau aptarta) kokiose fotmose kepates, nes saviske nusipirkau, pradejo juoduoti, tenka kloti daug popieriaus, noriu pirkti kita, kokia patarsite? stikline, silikonine, "chiugunnaja"? ens tas raugimas kelais valandas, manau metala sugrauzia, stiklas manau gerai turi buti, bet is mano formos lipa lauk tesla, permaza turiu matyt; su silikonine klaustukas, ar geriau brangia ar ir pigi is ermitazo sueitu???
aciu atsakiusioms!
pagarbiai
Aš turiu pačias pigiausias. Skardines Vieną jau turiu iš seniau. Nėra pajuodavusi. Ir kainą jų labai maža. Norėčiau silikoninės, bet gaila 20 litų . Man ir skardinėse gerai iškepa ir neprilimpa