QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 24, 10:59)
Sveikos,
isibegejau su duonos kepimu bet iskilo klausimas kaip visad. Siandien kepiau sviesia duona, bet gavosi tamsi, tik skonis aisku ne rugines duonos tai turbut itakojo, kad dejau 2 saukstus skrudinto salyklo, ir puse mases rupiu kvietiniu miltu, ir puse auksciausios rusies? Skani, ale ciut tik sviesesne nei rugine
isibegejau su duonos kepimu bet iskilo klausimas kaip visad. Siandien kepiau sviesia duona, bet gavosi tamsi, tik skonis aisku ne rugines duonos tai turbut itakojo, kad dejau 2 saukstus skrudinto salyklo, ir puse mases rupiu kvietiniu miltu, ir puse auksciausios rusies? Skani, ale ciut tik sviesesne nei rugine
Aš šįryt kepiau visiškai kvietinę (smulkaus malimo). Man vistiek nesigavo balta, kaip pardėi Ten rimtai visokių baliklių įdeda