Sveikos
Supratau, kodėl paskutinius kartus man trūkinėjo duonos viršus, nors ir budavo įpjaunamas.
Neseniai pradėjau tuo pačiu kepimu kepti tris kepalus (trijose formose). Matomai, kraštinės formos labai smarkiai įkaisdavo nuo orkaitės sienelių. Kadangi šoninės lietėsi su vidurine, tai ir ji įkaisdavo, bet duona joje įtrūkdavo mažiau. Šįryt kepiau baltą duona dvejose formose ir viskas buvo puikiai. Tai va. Gal kam pravers.
O dabar norėčiau konsultacijos
Toks labai kvailas klausimas. Nemoku tešlos kočioti ant miltų. Papasakokit, kaip jus tai darote, kad nepadaugintumet miltų tešloje. Aš užbarstau ant stalo ir man tie visi miltai susimaišo į tešlą. Ir kuo toliau barstau, tuo negražesnis kepalas išeina, kraštai nesulimpa. Nesamonė kažkokia
O paveiksliukose toks gražus kepaliukas apibarstytas miltais išeina.
Aš paprasčiausiai jau senokai minkau be miltų visiškai. Bet man nepatinka, kad kažko nesuprantu