QUOTE(Forget @ 2011 03 13, 15:45)
Leber, praeitoje temoje klausei, kodėl neklausiau jei nesupratau. Tiesiog nenorėjau spontaniškai pulti paskaičius kelis postus. Giurzą įdomu skaityti (nesvarbu ar jai pritari ar ne) todėl, kad ji rašo ne paskaičius kelis puslapius atgal. O susidarius bandrą vaizdą ir pakankamai platų. Tai vat, išlaukiau pakankamai ir supratau, nereikėjo nei bereikalningų diskusijų, nei klausimų
O norėjosi pult?
QUOTE(proksi @ 2011 03 13, 17:58)
tikrai siandienine MB nuotaika..... vien prie vieno.....
ką tu darai, kai vyro nuotaika tokia? Kokia šiandien tavo ir jo nuotaikos?
QUOTE(giurza @ 2011 03 13, 20:37)
1.Tai apie tuos komplimentus ir klausiau
Na, ne - tai ne, neesme - nors smalsu butu pamatyti, kokiam kontekste jie pateikti
2. Vienas is pirminio alkoholizmo testo klausimu ir yra tas pozymis, kai pries pobuvi papildomai isgeria (kad maza nebutu), ar per baliu stengiasi tarp tostu dar viena-kita-trecia taurele isgerti... Tas mano kolega nuolat taip elgiasi, cia ne vienkartinis pastebejimas, todel ir manau, kad tai jau tampa problema.
Dar vienas, mano manimu, grasinantis pozymis, kai zmogus niekada (butent niekada!) neatsisako, kai jam siulo isgerti, - toki pavyzdi irgi turiu artimam pazystamu rate.
3. O aplamai - absoliuciai nepaaiskinamas dalykas tas polinkis i priklausomybe...
Pvz., mano tevo abu broliai buvo alkoholikai (vienas is ju - nerastingas kolukietis, kitas - pedagoginiu mokslu kandidatas, mokyklos direktorius, deputatas) ir mire abu nuo ligu, susijusiu su alkoholizmu... O tevas daugiau poros taureliu niekada negere ir negeria... Tie patys tevai, bendra vaikyste ir jaunyste juodai prasigerusiame kaime - ir toks skirtingas rezultatas...
1. Supranti, senatvė.
2. Ai, buvo laikai, kai aš tašėje nešiodavaus į baliukus savo gėralo ir slapčia gurkšnodavau, kad nereiktų dalintis ir turėčiau to, ką mėgstu, o ne tik tai, kas ant stalo. Ir nieko, išaugau.
3. Sutinku, nepaaiškinamas. Pagal visokius požymius, tai aš turėčiau būti alkoholike, o ne mano vyras, bet yra taip, kaip yra. Kai taip nutiko vyrui, aš pasidomėjau, kaip susiklostė buvusiems šutvininkams. Buvau nustebusi, jog iš aktyvių gėrikų, tik vienas turi priklausomybę, o vat iš tų, kurie dalyvaudavo minimaliai- net keturi.
Nežinau, pokštas toks atsitinka, ar koks kiaulystės dėsnis veikia.
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 14, 17:36)
Nu zmogiskos tos mano viosos zinutes
Aš skaitau visų ir visus postus.
Aš susiduriu su tokiu dalyku (nežinau kaip tai kitaip įvardyti).
Vyras geria, žmona nepatenkinta. Vyras niekaip nepasiduoda nei žmonos priekaištams, nei visom kitom priemonėm, jis geria, daugiau, mažiau, bet geria. Jei žmona intuityviai, gal pasąmonėje, pradeda nujausti, jog vyro ji nei pakeis, nei sustabdys, tai neretai ji visa dūšia pasineria į aplinkos keitimą, tipo- žmonijos blaivybės, besąlėgyškos meilės, religijos, sveiko gyvenimo būdo, ...... ar dar ko nors skleidimą, propagavimą, būna, kad maniakiškai jai prisireikia naujagimio....
Ar tavyje nieko panašaus nevyksta/nevyko?
Kodėl klausiu, tikrai nepiktai?
Tu man panaši į tokį, kaip čia apibudinti
na, tipo, žinai, kai ateini į parduotuvę nusipirkti kelnėms diržo, o konsultantė bando įsiūlyti kelnes prie naujo diržo, švarką prie kelnių ir kailinius prie viso komplekto. Konsultantė šiaip tai gera, bet gi aš atėjau į parduotuvę visai ne to, tai ir susišnekėti sudėtinga.
Nežinau ar nors kiek aišku, ką turėjau uomenyje.
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 14, 21:30)
Sita tema pradejau skaityt po to, kai suzinojau,kad dabartinis mano draugas - buves alkoholikas. Negeria jis jau apie 10metu
bet tai suzinojus smugis man buvolaabai didelis. Ir klausimas - ar tik ne pasamone mane suvede su tokiu zmogumi - parodyti, kad alkoholikas gali gyventi pilnaverti gyvenima... Jeigu nori ir stengiasi....
Pagarba tavo draugui.
Aišku, ir tau, jog sprendi savo problemas.
O gal neverta per daug gilintis, kodėl būtent tavo draugas toks, o ne kitoks? Gal paprasčiausiai jis toks, nes tokių nėra reta, šiai dienai? Tiesiog jis pasisakė, kai dauguma, tuo tarpu, nutyli šitą savo gyvenimo epizodą?
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)