QUOTE(ada21lt @ 2011 03 14, 19:36)
gal viskas tik laikina , tikuosi ir viskas susitvarkys, del to ir iskau pagalbos sau visur , ir cia . O sis forumas tikrai naudinagas. Nu va ,kad pripyliau, gal niekas ir neskaitys, bet issiliejau
Stiprybes ir istvermes as irgi pradzioj galvoj, kad pas tave viskas grazu ir gera seimoj.
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 14, 17:51)
tai man ir idomu, tos saknines priezastys, kodel zmogaus pasamone sukuria jam liga, ko ji moko, kokia dovana savy slepia ....
O jus pati ar radote kazkur pagalbos ar uzsigydet vidaus zaisdas?
O jus pati ar radote kazkur pagalbos ar uzsigydet vidaus zaisdas?
As manau,kad pries gilinantis i dvasines ligu priezastis pirmiausia reikia zinoti materialu ju pagrinda. Nors gal as tik susireiksminu, nes pati pagal issilavinima esu gydytoja. Bet tom dvasinem priezastim as tikiu. Ir daug apie tai skaitau.
O del saves - kapstausi pamazu. Dabar mano tevu seima man kazkaipantram plane,nes pati skiriuosi,tai cia daugiausia bedu Daug metu lydi depresija,kuria, rodos, jau pradejau valdyti - po 1.5 metu psichoterapijos.
Sita tema pradejau skaityt po to, kai suzinojau,kad dabartinis mano draugas - buves alkoholikas. Negeria jis jau apie 10metu bet tai suzinojus smugis man buvolaabai didelis. Ir klausimas - ar tik ne pasamone mane suvede su tokiu zmogumi - parodyti, kad alkoholikas gali gyventi pilnaverti gyvenima... Jeigu nori ir stengiasi....
QUOTE(nelabai @ 2011 03 14, 22:55)
ko verki
siandien sunku. Aciu uz apkabinima
gabyte_g, cia jums
Feja,
Feja laikykis
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 14, 23:46)
Feja,
QUOTE(proksi @ 2011 03 15, 00:10)
Feja laikykis
aciu mergaites. Blusiuke asara nubrauke, giliai ikvepiau, iskvepiau ir jau geriau. Jus mano saunuoles
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 14, 22:30)
As manau,kad pries gilinantis i dvasines ligu priezastis pirmiausia reikia zinoti materialu ju pagrinda. Nors gal as tik susireiksminu, nes pati pagal issilavinima esu gydytoja. Bet tom dvasinem priezastim as tikiu. Ir daug apie tai skaitau.
O del saves - kapstausi pamazu. Dabar mano tevu seima man kazkaipantram plane,nes pati skiriuosi,tai cia daugiausia bedu Daug metu lydi depresija,kuria, rodos, jau pradejau valdyti - po 1.5 metu psichoterapijos.
Sita tema pradejau skaityt po to, kai suzinojau,kad dabartinis mano draugas - buves alkoholikas. Negeria jis jau apie 10metu bet tai suzinojus smugis man buvolaabai didelis. Ir klausimas - ar tik ne pasamone mane suvede su tokiu zmogumi - parodyti, kad alkoholikas gali gyventi pilnaverti gyvenima... Jeigu nori ir stengiasi....
Zinoma, kad reikia. as ir jei kas nueinu pasidarau kraujo tyrimus ar pan, bet labiausia pasitikiu ta netradicine vadinama medicina, bet jei reikia naudojuosi ir tradicines pasiekimais
Tai skiriates su tuo vyru,kuris buvo alkoholikas?
Tai, jo, nieko nera atsitiktinio ir nereikalingo musu gvenime.....
dar norejau paklaust kai ko ados, ale nebeklausiu, patiko tavo pasipasakojimas ada, savesne patapai, bent jau man
oooo nuotaika po koncerto tokia gera, kad ne vienas klausimelis nebesunervintu
labanaktizzz
giurzule, ka tiek rasai ir rasai, bet nieko neparasai, a?
oooo nuotaika po koncerto tokia gera, kad ne vienas klausimelis nebesunervintu
labanaktizzz
giurzule, ka tiek rasai ir rasai, bet nieko neparasai, a?
QUOTE(nelabai @ 2011 03 14, 09:45)
As cia jau senokai, tai irgi pasisakysiu-del manes, tai galite trinti. Na, gal netgi del tos priezasties, kad labai daug asmeniskumu, skauduliu esu cia isliejusi, kuriuos kartais "pyliau" net neisigilindama, kad juos kazkas kada nors perskaitys ir gales panaudoti nelabai geriems keslams.
Cia tikrai rimta priezastis, apie tai nepagalvojau, kai puoliau ginti tema,
atleisk, NELABAI
As tai norejau su jumis visom susipazinti, kad ko nors netinkamo neleptelti, todel ir skaiciau nuo pradziu, o kazkam gali buti paprasciausiai smalsu kieno nors istorija issniukstineti
Is esmes, man gaila tik LEBER zinuciu is senesniu temu, ypac 2009 metu,ten tiek daug naudingu paaiskinimu ir patarimu butent alkoholikieniems
Bet is kitos puses, ar daug kas is naujai atejusiu mergaiciu tures tiek laiko ir kantrybes, kad tas temas ieskoti ir skaityti...
Gerb.moderatore NAKTIBALDA,
atsaukiu savo prasyma netrinti temu, tik prasau perspeti nors pries diena, nes savo zinutes as tikrai noreciau nusikopijuoti ir issaugoti, o tam reikia laiko - daug spejau prirasyti