QUOTE(giurza @ 2011 03 13, 20:12)
Ikisiu savo trigrasi
Kaip tik pries keleta dienu ada parase labai "zmogiska", atvira zinute apie savo gyvenimo ir vyro isgerimu problemas, is kurios as pagaliau pamaciau moteri su normaliais moteriskais lukesciais ir skausmais, o ne "sviesuleli", atitrukusi nuo zemes.
Jus galejote sia zinute ir praleisti is iprocio neskaityti ilgu deklaraciju
Deja, jos vyras tikrai turi problemu su gerimu, nors ir sugeba ilgiau ar trumpiau sustabdyti save... - toks vaizdas man susidare is jos posto.
Nu zmogiskos tos mano viosos zinutes
bet is tikro esu atitrukusi nuo zemes, nezinau sviesa ten ar kas sklinda nuo manes
, bet tokiu kaip as mazai, visi aplinkui daug tvirciau stovi ant zemes.Nesenai vyro klausiau, sakau, ar zinai dar tokiu kap as nupususiu
sako ne, nors , sako mes abu tokie....
O siaip per zodzius perduodam 40 proc info , visa kita 60 proc neverbaline info tai i cia parasyta teksta isidedam savo intonacija savo kalbetojo ivaizdi, gal prireikia laiko kazkiek perprasti kalbetoja. Juk net gyvai bendraujant ne is karto pazystam zmogu
O va jusu patirtis man ypac idomi ir skirtingai nei kitos idemiai skaitau jusu su Leber dialogus, nes ji matyt moka geriau uz mane pateikti klausimus. Jus net kazkiek panasi i mano vyra, nebendraujanti, t.y. jam nei menkiausio noro nera issikalbeti ir aplamai kalbeti
Jei pasako sakini, tai isivaizduoja, kad jau man tiek papasakojo
Dazniausi jo zodziai nu, ne, nezinau...Taigi jam tokie budai kaip AA visai netinka, jei net nemegsta po miesta vaiksciot, ar kur daugiau zmoniu, jau nekalbu apie savo kakokiu problemu passakojima svetimu zmoniu ratui. As apie AA ieskojau info jau LT pries kokia 12-13 m, galvojau tai vienintele viltis, bet nu ne jam tai. O va kai isvaziavom i Airija pries 10 m , tai viskas buvo apsitvarke, nu ta prasme gere jis ir toliau , bet man tuo metu nebuvo tai problema, abu daug dirbom ir buvau uzsiemusi. Bet vis tiek viena kart pasielge ziauriai bjauria iir pasakiau viskas atsibodo, skiriames, vaiku dar nebuvo. Po to as pati meciau gerti ir jis buvo metes, jo blaivybes periodas tesesi apie 3 men...Paskui labai keitesi gyvenimas, jis labai man padejo, as labai buvau uzsiemusi, turejau savo versla, be to nezinojau tiek info apie alkoholi kiek dabar , vyra laikiau "saikingai" gerenciuoju, o ir konfliktu sumazejo, nebuvo kada pyktis
Paskui man buvo sunku, jei trumpai praradau daug pinigu, velgi vyras buvo salia, jokio teisimo , smerkimo is jo puses...Paskui vel geras periodas, idomus darbas ir galiausiai pastojau abu buvom be galo laimingi vel viskas grazu. O kai gime vaikelis prasidejo nesutarimai
Atrodo turejome buti laimingi ir buvom, bet tuo paciu nuovargis savo dare man. As vaikeliu laukiau gana ilgai, taigi gal per jautriai i viska regavau, daug verkiau, atrode vyras nesupranta. Man gyvenimas pasikeite visiskai, is dalis ne kaip ir nelikomanes, jauciausi kaip zeme, kuri viska atiduoda daigeliui,kad ji subrandinti....bet tai nebuvo kazkokia auka, tai buvo Meile , viskas is Meiles...o ,kadangi abu su vyru augom neharmoningose ir neteigiamose seimose(dabar radau toki issireiskima nefunkcionali seima) tai labai buvo sunku zinoti kaip reikia elgtis teisingai...bet cia buvo tik smulkmenos, vyras nepuole gerti ar pan , dirbo grizdavo namo, padejo kiek galejo...Bet abu jautemes nelamingi,kad sunu auginame ne Lietuvoj, savam name, o svetimoj saly,kazkur nuomuoamame plote..TAigi ,kai antra kart pastojau nutarem vaziuoti i LT. Va cia ir prasidejo
pasiemem paskola, grizom i lt 2008 pavasari ir kaiptik uzgriuvo ta vadinama krize, o is tiesu viskas sustojo, mums paskolas moketi, pajemu nera, man gimdymas ant nosies....Buvo net taip ,kad jau gimdymo data praejus, o mes net pinigu benzinui neturim...taigi vyras pradejo gerti, o ir aplinka tam geriausia Lietuvos kaimas
...is pradziu karta i du menesius, paskui jau kelis kartus per savaite. Kaip minejau anksciau jis vartojo alkoholi visada kiek ji pazystu, bet man dar taip baisiai kaip tada niekad nebuvo, baisiausia ir buvo tai ,kad vaikai viska mato. Svarbiauisia, kad jam paciam tai buvo baisu, kad tikriausiai butu jau negyvas, jei ne vaikai. TAigi isvaziovom vel atgal i Airjija, jau buciau ir viena vaziavusi, bet ir vyras jau norejo pabekti is tos aplinkos. Nu ka dabar geria maziau, bet santykiai musu ne ka taisosi
atrodo tik labiau atitolstam...gal viskas tik laikina , tikuosi ir viskas susitvarkys, del to ir iskau pagalbos sau visur , ir cia . O sis forumas tikrai naudinagas. Nu va ,kad pripyliau, gal niekas ir neskaitys, bet issiliejau
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 03 14, 18:17)
Cia jumoras ar ironija? Prie ko cia vaikams skaityti skaudulius?
cia rimtas jumoras, o ka nenoretumet savo tevu skauduliu paskaityti ?
dabar toki straipsni skaiciau apie atleidima, moters laiskas apie tai kaip ji sugebejo mamai atleisti , jau po mamos mirties suzinojusi kelis faktus is mamos gyvenimo,kurie buvo labai skaudus ir kurie is dalies nuleme tam tikrus dalyku