vargeli. iveikiau iki 40 psl nes truko kantrybe
ir bijau kad pasimesiu tarp minciu. bandau isiterpti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 09, 16:57)
3. va, nuo cia ir pradekim
tai visu svarbiausia. Aimeja, nesiruosiu aukotis. Nezinau ar man pavyksta maziau skustis? man atrode kad taip.
as irgi manau, kad taip. visos mes cia randam kazkokiu kitu uzsiemimu, negu kad skustis tais nabagais
anksciau juk tik vesdavom dienorasti, kurios kiek kada isgere, kada parsivilko, ir bliaudavom paeiliui kas antra. dabar tikrai matosi jau prasviesejimas
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 14:26)
Žinau ne vieną žmogų, kurie su sunkais ligoniais gyvena metų metus, ir žino, kad jie nepagydomi, kad rytoj bus tik blogiau. Nes ta liga mirštama. Bet tik tada žmogus gali pasakyti: viską padariau.
nu bet irgi, gyveni, slaugai, is pareigos, meiles, pasisventimo, kazkokiu savo kompleksu, kaltes jausmo ar kokio bieso, ir lauki tik vienos dienos - kada numirs. ot tai tau pasisventimas. as kazkaip labiau linkstu prie fizinio atsiribojimo nuo tokio ligonio, jei imanoma patalpinant ji i specialiuosius namus, kur ir jam bus tinkamesnes salygos nesusizeisti, nesulauzyti nieko, sveikti, ar tiesiog laukiant mirties, o dvasiskai, moraliskai ji palaikyti, lankyti ir pan. sukalbeti malda galu gale. negu gyventi kartu ir kasdien laukti, kol numirs. nepykit jei mintys nesklandziai destomos, salia zyzia viena muse.
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 10, 14:41)
Nereikia.
Tai smulkmenos, palyginti su tuo, apie ką kalbam (apie tai, kaip ištverti artimojo ligą).
cia kazka buvau sugalvojus atsakyti, bet pamirsau
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 10, 14:58)
O aš ateinu, nebe dėl savo problemos (jos nebėra), o dėl labai paprastos priežasties - aš myliu šias moteris, man jos artimos ir tapo brangios. Ir aš jų pasiilgstu.
oi
ir as tave myliu
QUOTE(Forget @ 2011 03 11, 15:25)
labai pationka ssima paskutiniu metu
kažkokia linksmesnė, juokinga (garąja prasme) nors nieko nepakeitė.
sveikstu matyt
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 11, 16:29)
1. Tave paskaitinėjau jau seniai. Mačiau, kaip atėjai į šią sunkią temą. Net nustebau, kad gali ateiti toks šviesus žmogus.
Labai tiksliai apibūdinai savo atsiradimą: tam tikras žmogus (o ir atsakymas) atsiranda,
kai ateina laikas.
2. Vakar dar sykį perskaičiau visus tavo šios temos pasisakymus. Kai kuriuos net verta nusikopijuoti.
1. o visos kitos tai taip iseina tundros susirinkusios. nu garbes zodis.
2. o kam? nusipirkit knyga, sutaupysit laiko.
is pradziu klausimelio pasisakymus skaiciau susidomejusi, gal kokiu minciu geru duos, gal zmogus patyres ir pan, net nesipiktinau kai lyginamas gyvenimas su alkoholiku gyvenimui su psichiniu ligoniu (pritariu tik tam, kad abu serga), bet tas toks per didelis sventumas suerzino. nu nebuna tokiu "geru" zmoniu. nebuna. ar gyvenote/gyvenate su alkoholiku? ne su kitos rusies psichiniu ligoniu, o butent alkoholiku?
be to, tos, kurios vardina, kiek pazista santarveje ir laimeje gyvenanciu seimu. nu netikiu. ar tikrai jos labai laimingos, nesipykstancios ir idelios seimos, ar tiesiog tokios, kurios nemeto purvinu skalbiniu kur papuola? daznai po tokiu "tobulos seimos" skydu slepiasi maziausiai viena nelaiminga siela..
daugiau nebepamenu. bandysiu iveikti likusius puslapius, gal kils daugiau minciu.