QUOTE(Forget @ 2011 03 13, 17:30)
dabar tos zinutes neatrasiu, bet raset jus, jei neklystu,kad jusu tevai gyvena meileje ir santarvej 45 m ir jusu sesers seima?
Norejau paklausti, kaip tada jums prasidejo depresija, tai gan sunki liga...ir kaip dabar ar jau praejo?
nu man idomu, jei tevai gyvena meilejer, kodel vaikams tokios problemos?
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 13, 18:27)
Jūs baikit tokias nesąmones kalbėt abi su klausimėliu. Tik gyvendami kartu po vienu stogu žmonės geriausiai įsivaizduoja ir supranta šios problemos visas puses. Susiduria su problemos pasekmėm taip, kaip iš šono žiūrintis žmogus niekada nesuvoks iki galo. Net jei geria jūsų brolis ar sesuo, bet jus negyvenat kartu, net ir tokiu atveju negalima sakyti, kad pamatot viską, ką alkoholikas ištaiso, nes paprasčiausiai kai prisižiūrima iki soties apsisukama ir einama į savo namus, kur nesiautėja jokie priryję gaivalai. Taip, kad moterys nemaišykit ir nesuplakit vieko į vieną puodą. Ados tai, kiek žinau neliečia, nes jos vyras gėrė, bet kaip matau vistiek kalba nepagalvojus.
Pataisau, tebegeria
Nu as suprantu,kad n tas pats gyventi kartu irmatyti is sono, bet juk ir alkoholikas alkoholikui nelygu, ziurekit Giurza cia sako ji alkoholike ir imkim ta vyra kur buvo aprasytas, kad pirevartavo podukra. Siaip ar taip i kiekviena situacija neilisim. Bet kazkoks bendras supratimas, pas dauguma yra. Tik matai toleravimo lygis kitoks, tau pasirode nepriimtina, ka tavo vyras dare issiskyriai, tavo giminaiciams pasirode visai gerai tau buvo. Ar negirdejai posakio Lietuvoj, nu geria , bet juk uzdirba, nemusa (kol kas, o kad ir su duos karta nu kas ne pasaulio pabaiga, daugumai taip buna)tai ko cia tipo issidirbineji ko dar nori. Ir taip sako moterys
Mano pvz tetis gere, nevadino ir nevadina nieks ji alkoholiku , bet geria kas savaitgali, nebuvo jis niekad agresyvus , net geresnis nei mama. Mano seneslis gere, muse mociute, gimine pilna panasiu atveju, ir kaimynu pilna....nugal as pataikiau gimti i tokia vieta, bet kazkaip neatrodo, kad kazkur labai jau kitaip butu...
Cia atsiminiau tokia komedija ziurejom rusu Ucastak, igaliotinis nori nubaisti vyra ,kuris muso girtas zmona, o kaime bobutes, su pasaipa sako , zynu bjot aiaia kak neharaso...visi puola gint ta pijoka, net pati zmona