Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ada21lt @ 2011 03 13, 18:01)
O ar yra Lietuvoj zmoniu, kurie neturetu giminaiciu ar draugu, kaimynu tarpe alkoholiku?  g.gif

Jūs baikit tokias nesąmones kalbėt abi su klausimėliu. Tik gyvendami kartu po vienu stogu žmonės geriausiai įsivaizduoja ir supranta šios problemos visas puses. Susiduria su problemos pasekmėm taip, kaip iš šono žiūrintis žmogus niekada nesuvoks iki galo. Net jei geria jūsų brolis ar sesuo, bet jus negyvenat kartu, net ir tokiu atveju negalima sakyti, kad pamatot viską, ką alkoholikas ištaiso, nes paprasčiausiai kai prisižiūrima iki soties apsisukama ir einama į savo namus, kur nesiautėja jokie priryję gaivalai. Taip, kad moterys nemaišykit ir nesuplakit visko į vieną puodą. Ados tai, kiek žinau neliečia, nes jos vyras gėrė, bet kaip matau vistiek kalba nepagalvojus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 13 kovo 2011 - 17:30
QUOTE(Forget @ 2011 03 13, 17:30)
...........

dabar tos zinutes neatrasiu, bet raset jus, jei neklystu,kad jusu tevai gyvena meileje ir santarvej 45 m ir jusu sesers seima?
Norejau paklausti, kaip tada jums prasidejo depresija, tai gan sunki liga...ir kaip dabar ar jau praejo?
nu man idomu, jei tevai gyvena meilejer, kodel vaikams tokios problemos?
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 13, 18:27)
Jūs baikit tokias nesąmones kalbėt abi su klausimėliu. Tik gyvendami kartu po vienu stogu žmonės geriausiai įsivaizduoja ir supranta šios problemos visas puses. Susiduria su problemos pasekmėm taip, kaip iš šono žiūrintis žmogus niekada nesuvoks iki galo. Net jei geria jūsų brolis ar sesuo, bet jus negyvenat kartu, net ir tokiu atveju negalima sakyti, kad pamatot viską, ką alkoholikas ištaiso, nes paprasčiausiai kai prisižiūrima iki soties apsisukama ir einama į savo namus, kur nesiautėja jokie priryję gaivalai. Taip, kad moterys nemaišykit ir nesuplakit vieko į vieną puodą. Ados tai, kiek žinau neliečia, nes jos vyras gėrė, bet kaip matau vistiek kalba nepagalvojus.  doh.gif

Pataisau, tebegeria mirksiukas.gif
Nu as suprantu,kad n tas pats gyventi kartu irmatyti is sono, bet juk ir alkoholikas alkoholikui nelygu, ziurekit Giurza cia sako ji alkoholike ir imkim ta vyra kur buvo aprasytas, kad pirevartavo podukra. Siaip ar taip i kiekviena situacija neilisim. Bet kazkoks bendras supratimas, pas dauguma yra. Tik matai toleravimo lygis kitoks, tau pasirode nepriimtina, ka tavo vyras dare issiskyriai, tavo giminaiciams pasirode visai gerai tau buvo. Ar negirdejai posakio Lietuvoj, nu geria , bet juk uzdirba, nemusa (kol kas, o kad ir su duos karta nu kas ne pasaulio pabaiga, daugumai taip buna)tai ko cia tipo issidirbineji ko dar nori. Ir taip sako moterys doh.gif
Mano pvz tetis gere, nevadino ir nevadina nieks ji alkoholiku , bet geria kas savaitgali, nebuvo jis niekad agresyvus , net geresnis nei mama. Mano seneslis gere, muse mociute, gimine pilna panasiu atveju, ir kaimynu pilna....nugal as pataikiau gimti i tokia vieta, bet kazkaip neatrodo, kad kazkur labai jau kitaip butu...
Cia atsiminiau tokia komedija ziurejom rusu Ucastak, igaliotinis nori nubaisti vyra ,kuris muso girtas zmona, o kaime bobutes, su pasaipa sako , zynu bjot aiaia kak neharaso...visi puola gint ta pijoka, net pati zmona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 13, 18:29)
dabar tos zinutes neatrasiu, bet raset jus, jei neklystu,kad jusu tevai gyvena meileje ir santarvej 45 m ir jusu sesers seima?
Norejau paklausti, kaip tada jums prasidejo depresija, tai gan sunki liga...ir kaip dabar ar jau praejo?

Aha, aš. Bipolinis sutrikimas, nėra tradicinė depresija, ji atsitiko dėl sukrėtimo parašysiu į a.ž., nes čia mane daug kas pažįsta, negaliu viešai.
Su santarve šeimoje tai nebuvo susieją schmoll.gif Kaip tik šeima visada buvo ta kartis kuri mane laikė. Šiaip toks dalykas bipolikams kaip "praeina" neatsitinka. Tiek manijos tiek depresijos periodų būna, bet jie nėra ryškūs, tiesiog išmokau su jais gyventi, vaistų nevartoju 5 metus.
O atsiradau čia tada, kai buvo šnekama apie depresiją ir išsikapstymą iš jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 kovo 2011 - 17:45
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 13, 17:29)

ada, taigis tiek daug skaitot, galejot perskaityt ir toki dalyka, kad depresijos patogenezes pagrinda sudaro neuromediatoriu - serotonino ir noradrenalino trukumas smegenyse, arba per greitas ju suskaldymas sinapsese. O psichologiniai veiksniai svarbus, bet nebutinai pagrindiniai depresijos issivystyme.O dazniausiai buna taip,kad pakol zmogui psichologiskai viskas gerai,ta igimta trukuma jis kazkaip kompensuoja - kas ekstremaliu sportu, kas drugeliu gaudymu, kas teatru, kinu, kas tikejimu (beje, labai daznas dalykas), kas darboholizmu ir panasiai. o kuomet atsiranda dideles problemos, tuomet viskas ir islenda.
Taigi, net ir idealioj seimoj zmogus gali sirgti depresija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabyte_g: 13 kovo 2011 - 17:44
oi moterys, ar pabludot?? sitiek prirasyti! tai kada cia pasivysiu jumis?? doh.gif varau skaityt rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi, net ir idealioj seimoj zmogus gali sirgti depresija. 4u.gif
[/quote]

Ypač bipoliniu sutrikimu.
jei ne įtemą, apie tą "praėjo" ne praėjo, o tiesiog tarkim manijos periodu, žinau, kad reikia pamiegoti, o ne tarkim piešti kelias paras. Esu maniakinio tipo, tai jei suvaldau maniją ir nepasiduodu jai visiškai, depresinis periodas praeina kaip lengvas liūdesys biggrin.gif dabar manijas išnaudoju kūrybiškai, daug dabų pasidarau bigsmile.gif biggrin.gif svarbu nepamesti galvos ir aplinkinių supratimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 13 kovo 2011 - 18:09
QUOTE(leber @ 2011 03 13, 16:57)

user posted image
Ne, nu tu kvėpuok, kvėpuok, tik nelysk su savo neramumais, zyzimais, nuojautom ten visokiom į akis, geriau alaus atnešk, ką.

tikrai siandienine MB nuotaika..... vien prie vieno..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 13, 18:27)
Jūs baikit tokias nesąmones kalbėt abi su klausimėliu. Tik gyvendami kartu po vienu stogu žmonės geriausiai įsivaizduoja ir supranta šios problemos visas puses. Susiduria su problemos pasekmėm taip, kaip iš šono žiūrintis žmogus niekada nesuvoks iki galo. Net jei geria jūsų brolis ar sesuo, bet jus negyvenat kartu, net ir tokiu atveju negalima sakyti, kad pamatot viską, ką alkoholikas ištaiso, nes paprasčiausiai kai prisižiūrima iki soties apsisukama ir einama į savo namus, kur nesiautėja jokie priryję gaivalai. Taip, kad moterys nemaišykit ir nesuplakit visko į vieną puodą. Ados tai, kiek žinau neliečia, nes jos vyras gėrė, bet kaip matau vistiek kalba nepagalvojus.  doh.gif

priminei mano tevu kaiminka, kuri jau n metu gyvena viena ir vis stebisi ir uzjaucia alkoholika kaimyna kaip ji zmona "skriaudzia", vat ji vyrui leistu gerti kiek nori, kas cia tokio??
Papildyta:
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 13, 18:37)
Pataisau, tebegeria  mirksiukas.gif

taigi ada pas mumi sveikuole, tai, jauciu, pagal ja mes visos geriancios smile.gif
Atsakyti
tos zinutes neatrasiu, bet raset jus, jei neklystu,kad jusu tevai gyvena meileje Pataisau, tebegeria mirksiukas.gif
Ar negirdejai posakio Lietuvoj, nu geria , bet juk uzdirba, nemusa (kol kas, o kad ir su duos karta nu kas ne pasaulio pabaiga, daugumai taip buna)tai ko cia tipo issidirbineji ko dar nori. Ir taip sako moterys doh.gif
Cia atsiminiau tokia komedija ziurejom rusu Ucastak, igaliotinis nori nubaisti vyra ,kuris muso girtas zmona, o kaime bobutes, su pasaipa sako , zynu bjot aiaia kak neharaso...visi puola gint ta pijoka, net pati zmona doh.gif
[/quote]
Tebegeria? blink.gif O kodėl man atrodė, kad jau nebe.... g.gif Kažkur mano mintys matyt plaukiojo. biggrin.gif

Tikra tiesa...Apskritai tai dažniausiai kitą ir smerkia pačios moterys, ir kitam blogo palinki doh.gif Ir vyrus ištvirkina, išpaikina pačios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2011 03 13, 18:57)
svarbu nepamesti galvos ir aplinkinių supratimas

4u.gif
QUOTE(proksi @ 2011 03 13, 18:58)
tikrai siandienine MB nuotaika..... vien prie vieno.....  unsure.gif

nu ir nelisk prie jo. Gal jam prasta nuotaika. Tai leisk zmogui pabuti "su savim"
QUOTE(minha @ 2011 03 13, 19:05)

taigi ada pas mumi sveikuole, tai, jauciu, pagal ja mes visos geriancios smile.gif

O as jos ta pasakyma supratau, kad jos vyras yra geriantis dabar unsure.gif
Atsakyti
nusikalbejau tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 13, 19:20)
nusikalbejau tada blush2.gif

tai cia gal as nsikalbejau biggrin.gif . Nesu tikra
Atsakyti