QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 18, 16:36)
Suvaldyt ir sukontroliuot galite tik savo gyvenima.
ir tai, ne visada pavyksta
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 17:23)
Ir dėl situacijos valdymo tai aš juk matau savo anytos pavyzdį, ji kažkaip tai išbalansuoja (ar subalansuoja). Ji pradeda jį krapštyt namo, kai dar gėrimas nebūna tiek įsisiūbavęs. Bet jai gyvenime sunku. Ir šalia jos būt sunku. Nes tai tikrai valdinga ir labai valinga moteris. Tiesa, į senatvę ji ramesnė. Nes gal ir uošvis mažiau progų turi gert (juk ne darbe
).
Vadinasi, gal nėra taip, kad tas alkoholizmas visai nevaldomas?
manau, alkoholizmas nevaldomas, tuo labiau kitu zmoniu. zmones yra valdomi. uosviene valdinga, uosvis nusileidzia, tai ta vyreli ir tampo tu gerk tu negerk. nuo to, manau, to vyro noras isgerti nei kiek nesumazeja. nu supratot ane, ka cia pasakyt norejau
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 18, 17:30)
ne, tikrai neperdedu
Tik dabar cia jis isvaziuoja pas draugus i kita miesta ir grista ryte aisku nebaivus, bet prasipagiriojes, kartais po dvieju paru
Taigi Leber sake ne kiekyje esme, nors maniskis tikrai nepasitenkina gurksniu vyno ar alaus
Atvirksciai uztenka alaus buteliuko ir paiehalo iki pergales
oi, ada...
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 17:37)
pas giurzą gersiu.
]
ir as kartu
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 18:34)
Nelabai supratau, senas temas jau ištrynė?
Radau tik pora prieš tai.
ot kad bistrai. ajaja. as pries is tikruju. ne del to, kad va man reikia nuoskaudas prisiminti, o todel, kad kertelej sielos 99 puslapiai temu, is kuriu puse jau keletas metu nei nekomentuotos, panasios, viena paliko bernas, kitai skauda sirdi, uzveda tema, paraso du puslapius guodzianciu zodziu ir baigta. kodel tos temos nelieciamos
man is tikruju tai gaila
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 18:53)
Prisiminiau kaip
ssiimmaa čia dėstydavo iki galva man apsisukdavo.
Nepyk ssiimmuukk