Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(giurza @ 2011 03 19, 19:03)
Truputi smile.gif nusisnekejai...

nu jau tik tais biggrin.gif taip nebuna! cool.gif

ar iveiksim siandien tema? jei busiu geros nuotaikos, bandysiu sekancia kurt cool.gif tokia mandra blush2.gif
Atsakyti
feja, jei jau norisi isgert siaip sau, tai negerai negerai, o dar ypac pirmadieniais biggrin.gif kai pradedi nuo pirmadienio tai savaites galo gali nei nebesulaukti biggrin.gif
o as va nusipirkau sidro skarbonka biggrin.gif viena namie, vaikis pas mociute iskeliavo siandien, tai as pasigriebiau sidro, ir ziuresiu koki filma ax.gif tiek cia to dziaugsmo, ryt nuo ryto i darba...
kazkaip visos issilaksciusios, matos, kad savaitgalis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 18, 16:36)
Suvaldyt ir sukontroliuot galite tik savo gyvenima.

ir tai, ne visada pavyksta smile.gif

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 17:23)
Ir dėl situacijos valdymo tai aš juk matau savo anytos pavyzdį, ji kažkaip tai išbalansuoja (ar subalansuoja). Ji pradeda jį krapštyt namo, kai dar gėrimas nebūna tiek įsisiūbavęs. Bet jai gyvenime sunku. Ir šalia jos būt sunku. Nes tai tikrai valdinga ir labai valinga moteris.  Tiesa, į senatvę ji ramesnė. Nes gal ir uošvis mažiau progų turi gert (juk ne darbe  biggrin.gif ).
Vadinasi, gal nėra taip, kad tas alkoholizmas visai nevaldomas?  mastau.gif

manau, alkoholizmas nevaldomas, tuo labiau kitu zmoniu. zmones yra valdomi. uosviene valdinga, uosvis nusileidzia, tai ta vyreli ir tampo tu gerk tu negerk. nuo to, manau, to vyro noras isgerti nei kiek nesumazeja. nu supratot ane, ka cia pasakyt norejau smile.gif

QUOTE(ada21lt @ 2011 03 18, 17:30)
ne, tikrai neperdedu  biggrin.gif Tik dabar cia jis isvaziuoja pas draugus i kita miesta ir grista ryte aisku nebaivus, bet prasipagiriojes, kartais po dvieju paru  biggrin.gif
Taigi Leber sake ne kiekyje esme, nors maniskis tikrai nepasitenkina gurksniu vyno ar alaus smile.gif Atvirksciai uztenka alaus buteliuko ir paiehalo iki pergales  doh.gif

oi, ada... console.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 17:37)
pas giurzą gersiu.  biggrin.gif ]

lotuliukas.gif ir as kartu

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 18:34)
Nelabai supratau, senas temas jau ištrynė?  g.gif Radau tik pora prieš tai.

blink.gif ot kad bistrai. ajaja. as pries is tikruju. ne del to, kad va man reikia nuoskaudas prisiminti, o todel, kad kertelej sielos 99 puslapiai temu, is kuriu puse jau keletas metu nei nekomentuotos, panasios, viena paliko bernas, kitai skauda sirdi, uzveda tema, paraso du puslapius guodzianciu zodziu ir baigta. kodel tos temos nelieciamos verysad.gif man is tikruju tai gaila verysad.gif

QUOTE(leber @ 2011 03 18, 18:53)
Prisiminiau kaip ssiimmaa čia dėstydavo iki galva man apsisukdavo.  biggrin.gif  Nepyk ssiimmuukk  4u.gif

thumbup.gif

Atsakyti
Sveikos, merginos! 4u.gif Kažkaip aprimome. Išsikalbėjome (šiuokart)? mirksiukas.gif
Perskaičiau pirmąją mūsų temelę (temos, pasirodo, dar neištrintos). Skaičiau tik tų pasisakymus, kurios labiau pažįstamos čia. Pastebėjau vieną kitą vardą ir rečiau čia besilankančių. Bet jų mintys kol kas neužkliuvo, tai ir neturėjau laiko skaityt, nes jei ištrins, tikrai nespėsiu, o minčių (nusikopijavau kai kurias) tikrai gerų yra. good.gif Todėl keista, kaip moderatorei atrodė, kad ten tik paprasti pasišnekėjimai. Taip, suprantu, kad tam, kuriam nėra ta tema išskaudėjusi, tai gal ir neatrodo taip svarbu. g.gif Tiesa, didelę dalį (beje, ištisai) perskaičiau ir tokios temos, kur tėvai visiški, alkoholikai, o dažniausia net „kandys“. Nelengva skaityt. verysad.gif

Tai va. Skaitant man ėmė po truputėlį ryškėti vienas vaizdas. Bijau, kad tai gali būti alyva į ugnį. Bet nieko, tuo geriau, nes greičiau baigsis ši temelė (nes kai kam jau knieti ją uždaryt). biggrin.gif

Taigi ta mintis tokia: ar tikrai alkoholizmas dažniau klesti netinkinčiose ar silpno tikėjimo šeimose, ypač kai tas, kuris geria, yra netikintis. g.gif Bet aš turėjau omeny gyvąjį tikėjimą, jutimą, kad yra aukštesnė mus valdanti jėga, kuriai paklusę žmonės gali labiau save kontroliuoti (turiu omeny Dievą, vidinį Aš ar kažką panašaus, kad ir kaip mes tai pavadintume).

Žodžiu taip – man svarbios yra įvairios nuomonės, bet ne klausimai man. Jei turit minčių, pasidalinkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 19, 23:43)
Taigi ta mintis tokia: ar tikrai alkoholizmas dažniau klesti netinkinčiose ar silpno tikėjimo šeimose, ypač kai tas, kuris geria, yra netikintis.  g.gif Bet aš turėjau omeny gyvąjį tikėjimą, jutimą, kad yra aukštesnė mus valdanti jėga, kuriai paklusę žmonės gali labiau save kontroliuoti (turiu omeny Dievą, vidinį Aš ar kažką panašaus, kad ir kaip mes tai pavadintume).

oi klausimeli, tu su tais savo klausimais biggrin.gif nemanau. visi kazkuom tiki. net ir tas alkoholikas isgeres ziurek jau su kazkuo snekasi biggrin.gif buna atveju gyvenime, kai ir labiausiai netikintys zmones, po kazkokio super ivykio tikrai susimasto, ar tik nebus kazkas auksciau vadovaujantis. o is tikruju tai nei velnio as nezinau, nesimasto siandien. sunki darbo diena, o dabar dar priedo ir geriu biggrin.gif blush2.gif tai atidedam kitai dienai smile.gif vistiek siandien temos neuzbaigsim, nebent moteros is po savaitgaliniu baliu parsiradusios sumastys pablevyzgot smile.gif as tik norejau tema nauja sukurt, bet ai, tiek to, kita syki smile.gif
Atsakyti
kad jus zinotumet koki as darba nudirbau! jei ryt daug pliurpsit prasyciau sulaukti vakaro, kad galeciau nauja tema atidaryt. biggrin.gif aciu. biggrin.gif
ziuriu viena cia pusi gaudau, einu gult, labanakt saules mano biggrin.gif
Atsakyti
Ne viena.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 19, 23:49)
net ir tas alkoholikas isgeres ziurek jau su kazkuo snekasi biggrin.gif

Na, gal ne su „tuo“ šnekasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko bendro su tema 4u.gif Kai zmogus kalbas su Dievu,vadinam-Malda,o kai Dievas ima kalbet su zmogum-paranoja...
Atsakyti
laba visoms smile.gif
atejau patarimo.
MV megejas isgert. Dirba sunku darba, po kelis men.nebuna namie, bet kai jau gryzta atostogu, tai tuoj iesko progos ir pavieniu draugu, kaip nusigert iki atminties netekimo ir saves nebevaldymo.
gal kuri su tokiu gyvenat? gal zinot, kaip toki zmogu atitraukt nuo noro alko?
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2011 03 20, 09:51)
laba visoms smile.gif

laba smile.gif bendravarde mirksiukas.gif mes cia visos su tokiais gyvenam/gyvenom/turim patirties. sveika prisijungusi. patariu paskaitineti daugiau siek tiek musu temeliu, jau ne pirma tema baiginejam, daug info apie tai kaip nieko nepakeisi prirase smile.gif nes realiai, tu jo noro isgerti nesuvaldysi. tik jis pats ta gali.
Atsakyti
QUOTE(Slinky-malinky @ 2011 03 20, 01:06)
Nieko bendro su tema 4u.gif Kai zmogus kalbas su Dievu,vadinam-Malda,o kai Dievas ima kalbet su zmogum-paranoja...

Turbūt tikrai nieko bendro. mastau.gif Arba ne ta tema. ax.gif O tai paklausčiau apie Mozę. unsure.gif

Tai kaip ten su ta alkoholikų tikyba. Nėra visai minčių? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienas*klausimėlis: 20 kovo 2011 - 10:12