Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 18, 12:13)
1. nugi, jau ir as noriu zinoti ka reiskia  rolleyes.gif

2. ar pas drauge kokios problemos?  g.gif

1. "mano". bet kazkas mergaitiskos gimines, pvz mano saule, mano gele, mano mergaite, vyriskos gimines daiktavardis po sio zodzio nevartotinas smile.gif taip iseitu ta reiksme "MANA". wub.gif

2. jo, nesensta ana biggrin.gif ner jokiu problemu, tiesiog siaip, patinka jai tas skaicius 25 smile.gif jin tokia prie meno, draugai irgi tokie, tai per gimimo diena visi juokauja, kad vis dar 25-tasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 12:06)
6. ir krūva panašaus plauko nesamonių...
Patirtis apie senmerges iš, to kad artimoj giminėj jų net 3, o ir dabar artimiausios 2 kaimynės senmergės (jos mane persekioja)... 

turiu darbe senmerge, 62 metukai, visada pasitempusi, atrodo kaip min 10 metu jaunesne, apsiskaiciusi, apsikulturinusi biggrin.gif, zmogus, su kuriuo visada idomu pabendrauti smile.gif ir yra istekejusi moteris panasaus amziaus, na, gal 5 metais jaunesne, plauku nedazo, kad visi zinotu, kad ji JAU mociute, jei kas nesutinka su jos nuomone - isteriskai apsaukia, o visas pasaulelis, tai darbas ir vasara sodas smile.gif bet vat istekejusi smile.gif
Atsakyti
o tu su ta senmerge pabandyk pagyvent greta... Sužinosi kokia ji realiai. Mano viena tetule bendradarbiai ir šiaip toliau gyvenantys giria, kaip labai supratinga, gera, protinga... Bet kai ji pas mus per remontą savo bute mėnesį pagyveno, mes visi vos neišprotėjom. Kruva idiotiškų taisyklių, kaip ir ką reik daryt (pvz indus plaut) ir neduok dieve darai kitaip... biggrin.gif

QUOTE(minha @ 2011 03 18, 12:17)
turiu darbe senmerge, 62 metukai, visada pasitempusi, atrodo kaip min 10 metu jaunesne, apsiskaiciusi, apsikulturinusi biggrin.gif, zmogus, su kuriuo visada idomu pabendrauti smile.gif ir yra istekejusi moteris panasaus amziaus, na, gal 5 metais jaunesne, plauku nedazo, kad visi zinotu, kad ji JAU mociute, jei kas nesutinka su jos nuomone - isteriskai apsaukia, o visas pasaulelis, tai darbas ir vasara sodas smile.gif bet vat istekejusi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 12:02)
moku cituoti, bet kad prirasiau paklode ilgiausia, tai nebeleido atsakyti supermama, nes per daug sypseneliu gavos mano atsakyme biggrin.gif tai tryniau is naujo tuos veideliu, pritryniau per daug matyt biggrin.gif

Aš tai spaudžiu „Peržiūrėti žinutę“, prieš išsiųsdama savo komentarą (jei nepamirštu blush2.gif ). Tada matau, kur netyčia išsitrynė kodas ir atstatau. g.gif

Be to, man visada, atrodo, lengviau ir aiškiau, atsakinėti dalimis. Tada ir pats mažiau pasiklysti, ir skaityt, rodos, lengviau (nereikia ieškoti, kuri mintis aiškinama).
Gal kitiems ir kitaip. mastau.gif
Atsakyti
nunu, o kai poros susimeta joms nereikia vieniems prie kitu derintis? vienzo, neapie tai tema, tema apie a l k o h o l i k u s
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 11:24)
kazkaip arba labai sudetingai jus rasot, arba as nebemoku skaityt, nes daznai nelabai suprantu ka norejot pasakyt.
1. nu taip.  o tai diabetiku ir alergiku artimieji irgi namie nevalgo, ko negalima diabetikams ir alergikams? jei vyras alergiskas kiausiniams, tai saldytuve kiausiniu ner nei kvapo? ar visgi kiausiniene leidziama kitiems, ne alergiskiems seimyniskiams?

Bandysiu paaiškinti, gal praplėsti mintį. 4u.gif
Pavyzdį su alergikais ir diabetikais daviau, nes tokia problema labiau žinoma. Skirtumas tik tas, kad diabetikas pripažįsta savo ligą, o alkoholikas savo priklausomybės nepripažįsta, todėl sunkiau. Tiksliau sunkiausia tol, kol nepripažįsta.
Ir alergikų, ir diabetikų šeimos nariai vis tiek dažnai bendrai ruošia maistą. Taigi vengia produktų, kurie netinkami. Aišku, jie kartais „pasipildo“ sau trūkumą, bet jei žino, kad ligonis jausčiasi nesmagiai ir gali „nutrūkti“ (o tai patiems nenaudinga), stengiasi ne tik jo akivaizdoje nevartoti, bet ir nekalbėti apie tai, kad „seilė tįso bevalgant, taip buvo skanu“.
Kas kita, kai jau ligonis įpranta save prisižiūrėti. Tada galima leisti ir artimiesiems labiau atsipalaiduot.
Taigi aš lyginau pripažinusius savo ligą ir besigydančius diabetikus su pripažinusiais savo ligą alkoholikais.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 18, 12:24)
nunu, o kai poros susimeta joms nereikia vieniems prie kitu derintis? vienzo, neapie tai tema, tema apie a l k o h o l i k u s

as taip graziai tamstos varda paaiskinau, o jinai nei nereaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 12:30)
as taip graziai tamstos varda paaiskinau, o jinai nei nereaguoja biggrin.gif

aciu aciu biggrin.gif is kur cia istraukei ? biggrin.gif
Atsakyti
biskuti gaudaus portugaliskai biggrin.gif
Atsakyti
Jei atmintis nepaveda, esu skaičiusi, kad pas žydus yra Minha malda, berods viena iš vakarinių.

QUOTE(minha @ 2011 03 18, 12:32)
aciu aciu biggrin.gif is kur cia istraukei ? biggrin.gif

Atsakyti
kuo toliau, tuo graziau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 12:48)
Jei atmintis nepaveda, esu skaičiusi, kad pas žydus yra Minha malda, berods viena iš vakarinių.

biggrin.gif man isvis kokia jinai nebe piktute darosi, tokia nors prie zaizdos dek wub.gif (portugaliskai minha tariasi "minja")
Atsakyti