Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

[quote=Blusiukė,2011 03 17, 17:39]
o tai jei jau taip, tai kiek tai jauniausiai metu?
[/quote]
as sakiau kazkada savajam, kad ponas turi laiko mane imti i pacias iki kol man sueis 27, nes jei iki 30 neapsizenysiu, tai nebesizenysiu isvis. tai jis turi laiko iki mano 27-tojo, pasiliksiu jei ka dar 3 metus atsargai susirast kita, kuris ims biggrin.gif o 27 man jau si rudeni mirksiukas.gif

[quote=flamenko,2011 03 17, 17:40]
1. Balionas yra žalias 4u.gif
2. Balionas yra žalias 4u.gif
3. Balionas yra žalias 4u.gif
[/quote]
o svarbiausia, kad bent jau mano akims, tas tavo balionas yra zydras

[quote=proksi,2011 03 17, 18:42]
simute o kiek galvojai man metu ?
[/quote]
as kazkaip ir isivaizdavau, kad apie 30, bet cia kazkurioj vietoj kazkas mane supainiojo, tai pasimeciau rolleyes.gif

[quote=Blusiukė,2011 03 17, 19:31]
MB išsakė: moteriškė su "gerais duomenim" (suprast reikėtų kaip graži ir protinga),
[/quote]
lotuliukas.gif as jos kitaip ir neisivaizduociau! tiesa sakant, as visas cia mus isivaizduoju itin gerais duomenimis. tik puodynes matyt apytustes, kad saves nevertinam, bet uztat kaip garsiai skamba! biggrin.gif

[quote=ada21lt,2011 03 17, 22:32]
Taip pagalvojau, pasidarykit ekspermeta (jei norit aisku) isbukit metus be alkoholio , nu ar bent maziau kakiek pvz menesi, koks bus jausmas, ar isbutumet vien del minties,kad jau paskui galesiu ar del to ,kad nereikia, nera poreikio?
[/quote]
nu manau isbuciau del to, kad ner didelio poreikio. buvau metus beveik, per visa nestuma ir po to, kiekviena juk cia buvom. ir buvau be jokio laso, nors buvo aplinkiniu sakanciu, kad taure vyno sveika, kad alus padeda virskinimui ar kad taure sampano ypatinga proga nepakenks, bet nenorejau ir tiek. ir kai pagimdziau netryskau noru. buvau mokyklos sokiu kolektyvo jubiliejuje, toks oficialus balius buvo, su mini sumustinukais ir raudonu vynu, dailes galerijoje, tai taure vyno isgeriau, gal dvi, bet po metu negerimo visisko tai prisigeriau, galvele suktis kad eme biggrin.gif isgeriu, kartais taip uzsimanau kokio brendzio, ar alaus, kazkada parsinesiau du butelius alaus, sakau ziuresiu filma ir isgersiu. bet kazkaip sutyngau, tai stovejo tos bonkes vos ne menesi saldytuve.

[quote=minha,2011 03 17, 23:17]
proksi, pasakyk, kad ir tu zenytis nori greit apipesiosim \
[/quote]
kaip tik norejau musu grozio salonui minha i depiliacininkes siulyti, bet pati susiprato biggrin.gif

[quote=giurza,2011 03 18, 00:18]
vaikeli tu musu biggrin.gif
Jei rimtai: priimti galiu nors ir 20 zmoniu, bet nakvyne suteikti (jei nenoresite nakvoti sode palapynese) maksimum 6.
Tarp kitko, pas mus ir pirtele yra... Tikra sibirietiska, tevas pats dare
vaikeli lotuliukas.gif
primink dar syki, kurioj cia vietoj? apie vilniu isivaizduoju, ane? as is toli, man nakvynes reiktu, nors gal pas pusbroli isiprasyciau, vilniuj gyvena, bet kazi kaip cia as taip, vidury nakties parsibaladociau g.gif

[quote=ŽIEMOS RYTAS,2011 03 18, 01:20]
Aš tai gersiu. Jus kaip norit visos, o aš alc.gif
[/quote]
lotuliukas.gif as irgi tada palaikysiu kompanija biggrin.gif

[quote=Vienas*klausimėlis,2011 03 18, 01:27]
Kai alkoholikas nebegers ir sustiprės, kad pajėgs atsilaikyti ir vienas, be „palaikymo komandos“, tada galima artimajam ir šiek tiek išgerti. Juk jau čia neseniai turėjome atvejį (Carelos), kai žmogus gali atiduoti net saldainį artimajam.
1. O diabetikai ir alergikai irgi eina į parduotuves, tik namie nevalgo, ko negalima.
2. Taigi manau, kad Ada gerai daro, palaikydama savo vyrą.
3. Mano atveju yra kitaip. Aš pavyzdžiui, permąsčiau ir pagalvojau, kad jei aš su uošviu negerčiau, tai tada dvigubai išgert tektų mano vyrui, nes visas dėmesys būtų sutelktas į jį (jau taip yra buvę, kai aš susilaikydavau).
[/quote]
kazkaip arba labai sudetingai jus rasot, arba as nebemoku skaityt, nes daznai nelabai suprantu ka norejot pasakyt.
1. nu taip. o tai diabetiku ir alergiku artimieji irgi namie nevalgo, ko negalima diabetikams ir alergikams? jei vyras alergiskas kiausiniams, tai saldytuve kiausiniu ner nei kvapo? ar visgi kiausiniene leidziama kitiems, ne alergiskiems seimyniskiams?
2. kaip cia dabar ta ada palaiko vyra? ada nebegeria is vis, nes nemato prasmes, nenori, neskanu, nesveika ir t.t. vyras geria, tai jei ada noretu ji palaikyt, tai turetu kartu gert. nes dabar iseina kad nepalaiko.
3. cia isvis graziausiai. dar karta patarsiu, perskaitykit musu temas, kol/jei dar neistryne. ir apie ta snekedavom. vienas is budu neleisti gerti alkoholikui - isgerti daugiau, kad jam maziau liktu. isbandyta, aptarta - nepadeda. lotuliukas.gif tai negerkit ir jus, ir jusu vyras, uosviui tuomet teks trigubai, greiciau prigers, greiciau nueis gult ir rami galva, galesit toliau sau baliavoti.

Papildyta:
QUOTE(giurza @ 2011 03 18, 02:13)
1. Uztat nebekankins senmerges statusas, taps normalia isskiskyrusia moterim...
2. Na niekaip nesuprantu, kodel jus SSIIMMAA vis "protinate" neteketi uz vyro, su kuriuo jinai vis vien gyvena

1. lotuliukas.gif oi negaliu lotuliukas.gif taps normalia issiskyrusia moterim biggrin.gif nu tai o mazu nereiks skirtis, mazu viskas dar susitvarkys. taip jau iskart, tegu zenijas, bus normali issiskyrus moterim biggrin.gif
2. nu va butent, a taip a taip gyvenam, a taip a taip nesiskiriam, dar po truputi matos kazkokiu sviesuliu, nu tai kodel as negaliu patureti tos grazios sventes? mb pasake cia kazkada ta sarasa sudarinedamas, kad reikia zenytis, o tai tuoj nebebus ka i poras imti, visi jau apsizenijo is draugu. ir is tikro, mes pirmi sukurem seima tarkim, ta prasme gyventi pradejom, pastojau, o nezenoti tik mes ir telikom is draugu artimu. nes kazkaip cia vieni sugalvojo siaip zenytis, kiti pries einant gyvent kartu nusprende, kad reiktu pirmiau susituokti, dar kelios drauges zenojosi, nes pastojo, butu ir taip kazkada susizenije, bet nestumas paspartino, o as va kai pastojau ir mb sake dabar einam zenytis, tai rekiau nu jau ne, as su pilvu nesizenysiu, atrodys kaip is reikalo. o db niekas ir nebeima lotuliukas.gif

QUOTE(flamenko @ 2011 03 18, 08:40)
Siūlote susituokti, įsigyti bendro turto, prisigimdyti vaikų, o paskui ašarėlės- ach, aš neturiu kur eiti, ach aš gi nepragyvensiu viena su vaikais....

nu bet ir nesusituokus kaip ir reikia mastyt tokius dalykus, jei jau gyvenam kartu. ar taip ir gyventi visa laika nuomojamam kambariuke. vaiku jau prisigimdem. ar cia flamenko vis dar nepaleidzia minties, kad tik skirtis ir daugiau jokiu iseiciu ner.

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 09:27)
Tas, kurio sugedimo laipsnis mažesnis.  mirksiukas.gif

kur cia galima rasti ta gradacija kokia surasyta, pagal ka spresti kieno jis mazesnis?

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 18, 10:16)
Taip. Pati knyga ne apie alkoholizmą, visai apie kitką, bet šalia eina ir alkoholiko linija. Labai patiko tų žmonių bendravimas šia tema, sprendimas, ypač alkoholiko požiūris apie savo bėdą, nieko nekaltinti, tiesiog paleisti kitą žmogų, nesuversti savo bėdų jam, būtent per tą dalyką, kas va tame anksčiau minetame laiške ir kalbama-jis nieko neprašo iš žmonos, jis puikiai supranta, kas jai nereikia gyventi su juo, bet meilė niekur nedingsta.

cia tikrais faktais paremta ar grozine literatura?
Papildyta:
nu cia kad kvailai pasicitavo, net paciai nebesusiskaito biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2011 03 18, 10:40)
I masinos gala... tongue.gif

dabar atvaziuojant niekas neses masinoj gale biggrin.gif nes kas gale ta vietoj saslyku biggrin.gif nu nenorejau sakyt kas gale tas kiaule, nu bet taip gaunas biggrin.gif

kas cia man per durnumas uzejes paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 10:36)
Kaip suprantu tas alkoholikas jau šiek tiek pažengęs. Jau pripažįstantis savo bėdą.  g.gif

O tame alkoholiko laiške žmonai pagal tave koks alkoholikas?
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 11:24)
cia flamenko vis dar nepaleidzia minties, kad tik skirtis ir daugiau jokiu iseiciu ner.

yra, yra,visas gyvenimas rozem klotas wink.gif
Atsakyti
nu bet ir nesusituokus kaip ir reikia mastyt tokius dalykus, jei jau gyvenam kartu. ar taip ir gyventi visa laika nuomojamam kambariuke. vaiku jau prisigimdem. ar cia flamenko vis dar nepaleidzia minties, kad tik skirtis ir daugiau jokiu iseiciu ner.

Tai ir reikia apmąstyti- ar tai žmogus, į kurį galėsi atsiremti? Ar tai žmogus, su kuriuo gali pradėti galvoti apie bendrą turtą? Ar mokėsi paskolas viena, o turtas bus bendras? Vaikas kol kas vienas. Ar tai žmogus, su kuriuo norėtum auginti 3? Jau yra gyvenimiškos patirties ir galima blaiviai apmąstyti savo ateities vizijas. Tiesiog- ar tai tas žmogus? Atmetant visas nesamones iš serijos:
1. kai jis negirtas, jis auksinis......
2. juk jis jau 3 dienas negėrė, tai yra prošvaiščių.....
3. nu dabar per vestuves pagers kaip priklauso, o paskui jau ne ne ne......
Žmogus yra toks, koks yra- ar nenorėdama jo pakeisti norėtum su juo kurti toliau savo gyvenimą? Tai tokia ir išeitis- nuspręsti, ar toliau sapaliojam apie kažkada galbūt "apsišlifuosiančius kampus", ar priimt žmogų tokį, koks jis yra ir suprasti, kad jo nepakeisi.
P.S. Mano monitoriuj balionas žalias 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 03 18, 11:42)
Žmogus yra toks, koks yra- ar nenorėdama jo pakeisti norėtum su juo kurti toliau savo gyvenimą? Tai tokia ir išeitis- nuspręsti, ar toliau sapaliojam apie kažkada galbūt "apsišlifuosiančius kampus", ar priimt žmogų tokį, koks jis yra ir suprasti, kad jo nepakeisi.
P.S. Mano monitoriuj balionas žalias   4u.gif .

tai kad jau meciau ta reikala, kaip ji pakeisti. ikale man leber per tiek metu ta tiesa, kad nu nepakeisi, imi su visu komplektu savybiu ir tiek ziniu. tiek metu jau gyvenu, ardziausi, nervinausi kai bandziau padaryti ji toki, kokiu noreciau kad butu, bent jau tokiu, koks buvo pradzioje, bet spjoviau i tas nesamones, nu beviltiskas reikalas, ir ziuriu daugiau i save. ir tikrai dabar lengviau gyventi. jis toks ir ne kitoks, o pradzioje buvo geresnis, nes reikejo del manes kovoti. nes nenusileisdavau, nes gerbiau save, nes pasitikejau savimi, nes sypsojausi, nes valdziau savo gyvenima. paskui buvau siek tiek paleidus vadzias is ranku (koki siek tiek, kelis metus), bet uzsigrudinau turbut, gal pradedu suaugti, ir tvirciau jau stoviu ant koju. kaip as galejau reikalauti, kad jis mane gerbtu, jei pati saves negerbiau. leidau uzlipti ant galvos, leidau jam daryt ka nori, o pati sededavau ir zliumdavau. dabar nebe taip. dabar as zinau daugiau, ir jis zino, kad as zinau daugiau, kad nebesu ta nabagele. ai, nu kaip bus taip bus. bet zenytis noriu biggrin.gif
Atsakyti
Ssiimmute, kai komentuoji daugiau pasisakymų vienu metu, neištrink kodo
[rright][ssnapback]45582877[/ssnapback][/rright].
Tada atsiskirs aiškiau tavo komentarai nuo kito. (Pridėjau dvigubų raidžių, nes norint tą kodą pacituoti, jis išnyksta  smile.gif ).

Na, nebent tu iš tikrųjų nori, kad ta margalynė matytųsi, tada kitas reikalas.  4u.gif 

Papildyta:
nu cia kad kvailai pasicitavo, net paciai nebesusiskaito biggrin.gif

Ai, tu jau rašei. Per tą margumyną nepastebėjau. blush2.gif
Atsakyti
oi aciu uz pamokyma smile.gif moku cituoti, bet kad prirasiau paklode ilgiausia, tai nebeleido atsakyti supermama, nes per daug sypseneliu gavos mano atsakyme biggrin.gif tai tryniau is naujo tuos veideliu, pritryniau per daug matyt biggrin.gif

minha, klausiau kazkada, bet nepamenu atsakymo. kodel MINHA? zinai, kaip itariu, to zodzio reiksme smile.gif
Atsakyti
zinok sinkausi si nicka be jokios reiksmes, siaip, grazios raides biggrin.gif o kas ? t.y kaip itari biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 18 kovo 2011 - 11:04
Sima, turiu tave nuvilt... Kad ir kaip norėtum i senmerges tu jau nebetinki: 1. Senmergių su vaikais nebūna; 2. Gali padėkot savo alkoholikui, ale tu jau pagyvenai su diedu, o senmergėms tai griežtas tabu; 3. Tu čia skalambiji, kad bijai likt senmerge, bet senmergės paprastai skalambija, kad prie jokio diedo jos nesitaikstys ir su jokiu diedu negyvens; 4. Senmerges kamuoja amžinas sekso trūkumas, todėl jos visos piktos ir negali žiūrėt, kaip kitoms asistuoja diedai, kaip gatvėje eina laimingos šeimos ir t.t.; 5. Tikras senmerges erzina vaikų keliamas trukšmas, vaikų žaislai namuose ir t.t.; 6. ir krūva panašaus plauko nesamonių...
Patirtis apie senmerges iš, to kad artimoj giminėj jų net 3, o ir dabar artimiausios 2 kaimynės senmergės (jos mane persekioja)...

Dėl amžiaus visgi nelabai pritiks man tave mokyt, aš vos keliais mėn vyresnė... laiku dieds paprotino, galvojau, kad metais jaunesnė, bet pasirodo man šiemet 27, o ne 26 sueis, dabar galvojie kiek kartu apsimelavau, bo visiem sakiau, kad 26 bus biggrin.gif blush2.gif

Psio reik eit diedui atlaužt, kad batu neišvalė, išsidžiovint galva ir varyt iki Fėjos darbo... Fėja, ar jau lauki? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blusiukė: 18 kovo 2011 - 11:09
grazus sitas zodis smile.gif man tu ne tokia pikta atrodai, kai zinau sio zodzio reiksme biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 12:06)
1. Sima, turiu tave nuvilt... Kad ir kaip norėtum i senmerges tu jau nebetinki
2. Dėl amžiaus visgi nelabai pritiks man tave mokyt, aš vos keliais mėn vyresnė... laiku dieds paprotino, galvojau, kad metais jaunesnė, bet pasirodo man šiemet 27, o ne 26 sueis, dabar galvojie kiek kartu apsimelavau, bo visiem sakiau, kad 26 bus biggrin.gif  blush2.gif

1. oi aciu biggrin.gif geriau ant dusios is kart paliko blush2.gif
2. hihihi.gif niekam cia nebutina zinoti tikrojo amziaus, mano klasioke simet sves pvz jau trecia 25-taji gimtadieni biggrin.gif
mano bendradarbis vienas galvojo, kad man 20 biggrin.gif o kai einant pas drauge sampano uzsukau nusipirkt, dokumento paprase biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad aš viešoj erdvėj tą amžių apsimelavau... Poliklinikoj, banke, panašu, kad ir surašyme, bet ten gal automatiškai sistema patikrino biggrin.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 12:10)
...

1. oi aciu biggrin.gif geriau ant dusios is kart paliko  blush2.gif
2.  hihihi.gif niekam cia nebutina zinoti tikrojo amziaus, mano klasioke simet sves pvz jau trecia 25-taji gimtadieni  biggrin.gif
mano bendradarbis vienas galvojo, kad man 20 biggrin.gif o kai einant pas drauge sampano uzsukau nusipirkt, dokumento paprase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blusiukė: 18 kovo 2011 - 11:13
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 13:06)
Psio reik eit diedui atlaužt, kad batu neišvalė, išsidžiovint galva ir varyt iki Fėjos darbo... Fėja, ar jau lauki? biggrin.gif

visada gatavas flirt.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 18, 13:10)
1. grazus sitas zodis smile.gif man tu ne tokia pikta atrodai, kai zinau sio zodzio reiksme biggrin.gif

2.  niekam cia nebutina zinoti tikrojo amziaus, mano klasioke simet sves pvz jau trecia 25-taji gimtadieni

1. nugi, jau ir as noriu zinoti ka reiskia rolleyes.gif

2. ar pas drauge kokios problemos? g.gif
Atsakyti