Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 01:20)
Aš tai gersiu. Jus kaip norit visos, o aš alc.gif Ssima atsiveži šliubinio gėralo, Blusiukė vyro pagrabinio, oi... tfu vyno  lotuliukas.gif . Leber su carela kokteilius plaks savo firminius.
Bet o ką mes valgysim?  unsure.gif Giurza, duonos su druska bent duosi?  biggrin.gif

Na, jei duona su druska tavo megstamiausias patiekalas... g.gif
As tai maniau, kad gryname ore geriausiai butu saslykus kepti lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 01:21)
Nu aš ir neatsimenu, ale man atrodo....jei gerai pasikapsčius...nu koks praslydęs vis tiek, manau, išlystų.    ax.gif

Tai ką daryt, kad man lėtai daeina, o yra smalsu.  g.gif

Atsakymas aiskus - uzdavineti klausimus is naujo biggrin.gif
Atsakyti
Kirpykloj aš dažniausiai snaudžiu, kosmetologė mano kažkokia reaktyvinė - greit susisuka, nu o pas Fėja kai nagus lakuojuos, tai dazniausiai prapliurpiam + kol vieną ranką lakuoja kita bovyjuosi su Fėjos teroristukais biggrin.gif

QUOTE(giurza @ 2011 03 18, 01:21)
Labai taikliai pastebejai: negaliu buti bejege, todel man kancia ir manikiuras, ir kirpeja, ir kosmetologe, ir masaziste... Aplamai nekenciu, kai su manim kazka daro, o as turiu sedeti/guleti ir niekuo negaliu paveikti ir pagreitinti tu procesu! lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 17, 15:36)
ALKOHOLIKO ŽODIS ŠEIMAI

.......

Tikrai gerų minčių yra. good.gif Pritaikoma ir kitais gyvenimo atvejais, ne tik dėl alkoholikų.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 18, 00:27)
Kai alkoholikas nebegers ir sustiprės, kad pajėgs atsilaikyti ir vienas, be „palaikymo komandos“, tada galima artimajam ir šiek tiek išgerti. Juk jau čia neseniai turėjome atvejį (Carelos), kai žmogus gali atiduoti net saldainį artimajam.
O diabetikai ir alergikai irgi eina į parduotuves, tik namie nevalgo, ko negalima.
Taigi manau, kad Ada gerai daro, palaikydama savo vyrą. Aišku, kiekvienam savos aplinkybės.
Mano atveju yra kitaip. Aš pavyzdžiui, permąsčiau ir pagalvojau, kad jei aš su uošviu negerčiau, tai tada dvigubai išgert tektų mano vyrui, nes visas dėmesys būtų sutelktas į jį (jau taip yra buvę, kai aš susilaikydavau).

Carelos atvejis ir mano yra vienas ir tas pats, tik mūsų statusai skirtingi tam alkoholikui. smile.gif

Nieko gero sudaryti alkoholikui išskirtines, šiltnamio sąlygas, nes ne aplinka taikysis prie jo, o jis turės taikytis prie aplinkos.
Čia kalbu jau apie norintį būti blaiviu alkoholiką.

Aišku, pylinti vyrą dėl gėrimo su taure rankoje kaipo keistokai gaunasi.

Nepyk, bet paryškinta, mano galva, yra totali nesąmonė. O jei ir vyras negertų su uošviu? Jam dvigubai liktų? Tau ką, gaila?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 18 kovo 2011 - 00:36
QUOTE(giurza @ 2011 03 18, 01:31)
Na, jei duona su druska tavo megstamiausias patiekalas... g.gif
As tai maniau, kad gryname ore geriausiai butu saslykus kepti lotuliukas.gif

Papildyta:

Atsakymas aiskus - uzdavineti klausimus is naujo biggrin.gif

Gerai būtų mėsytės...bet reiks kažkaip tartis, mestis pinigų, kas ką perka ir t.t. juk neužkrausim visko tau ant sprando. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 00:39)
Teta giurza, Jūs nesakykit Fėjai, kad nereik lakavimo, aš ir už save ir už Jus "nagų modeliu" pabūsiu... biggrin.gif

Ir as tau teta?! biggrin.gif
Ot visos susigiminiavome! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 18, 00:41)
Ne nu tai žinoma nepažeisti, o epilepsija šiaip išsivystė... Svarbu geras kai blaivus, tai tada niekas nepažeista. o kai išgėręs tai jo, užsiblokuoja. Aha...

Tai juk ir sakome: alkoholikas atsijungė. O kai išblaivėja, tai juk būna normalus.

Apie eplipepsiją mažai žinau, negaliu pasakyti, kad tai būtinai alkoholizmo pasekmė.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 01:34)
Gerai būtų mėsytės...bet reiks kažkaip tartis, mestis pinigų, kas ką perka ir t.t. juk neužkrausim visko tau ant sprando.  unsure.gif

Na jei apsiemiau priimti svecius, reiskia, ir pasiruosti turiu... smile.gif
Pinigai pinigais, bet nejaugi jus is kitu miestu vaziuosite su mesa, duona, darzovem, vaisiais ir t.t. biggrin.gif
Svarbu sutarti del laiko, o visas kitas - smulkmenos, kai parduotuvese visko yra, ir masina vaziuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 01:34)
Aišku, pylinti vyrą dėl gėrimo su taure rankoje kaipo keistokai gaunasi.

Nepyk, bet paryškinta, mano galva, yra totali nesąmonė. O jei ir vyras negertų su uošviu? Jam dvigubai liktų? Tau ką, gaila?

Apie tokį „pylinimą“ juk ir kalbame.

O savo problemas tai aš žinau (nesvarbu, kad pašaliniam atrodo nesąmonė). Aš galiu keisti save, bet negaliu versti (na, nebent įkalbinėti) savo vyo. Aišku, jei labai prašyčiau, aiškinčiau, kodėl taip reikia (pvz., dėl vaiko) jis gal ir padarytų, kaip sakau. Tiesiog aš dar neišbandžiau tos situacijos visai negerti dėl įsitikinimo, todėl remiuosi ta patirtimi, kuri yra, t. y. vyras „drastiškų“ priemonių tokiais atvejais nesiimdavo.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 00:44)
Nebūtinai, tai daugiau priklauso nuo to, ar alkoholis, kaip cheminė medžiaga, sukelia agresiją, ar tiesiog žmogus išgėręs leidžia daugiau sau būti tokiu, koks jis iš tiesų yra, o blaivas tuos savo buožus slepia, neleidžia sau tokiu būti.

Na, jeigu slepia ir pajėgia paslėpti – tai puiku (nors kiek atostogų). Kitas, impulsyvesnis, net negirtas žmoną lupa. sad.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 18, 00:47)
Čakros užsidaro, supranti? epilepsija buvo, nes nbeatsidarė...  rolleyes.gif

Klausimeli, sioje vitoje nesutinku su jumis, alkoholis pazeidzia smegenis, nervine sistema, organizma. Vystosi ne tik kepenu ceroze, bet ir asmenybes pakitimai, taip vadinama "degradacija", zmogaus gyvenimo poreikiai tampa, kaip cia pasakius, primityvus...

Bet jie primityvūs nebūna, kai negirtas. Kodėl? Juk neiškontroliuotų, jeigu jau yra negrįžtamas sutrikimas (smegenų pokyčiai). g.gif

Dėl čakrų ir epilepsijos nežinau, negaliu komentuoti. Bet jei kalbėt vien apie čakrų užsidarymą, tai „padeda“ visiems sutrikimams, ne tik alkoholizmui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienas*klausimėlis: 18 kovo 2011 - 00:48
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 16:06)
dabar susigadinsiu reputacija ant sykio, nu bet noriu biggrin.gif nepulkit, juk sakiau jau ne syki, kad noriu zenytis, noriu grazios sventes, noriu buti zmona, susituokusi, gal kada nors issiskyrusi ar visokia kitokia, bet ne senmerge. biggrin.gif nezinau ko as kabinejuos prie to zodzio, nu bet gasdina jis mane nors tu ka. gal todel, kad mama taip ir neistekejo visa gyvenima.. nemanau, kad jis buvo labai blogas, ar kad verkiant truko salymais vyro, bet nu ot as nenoriu nors tu ka  blush2.gif as nekalbu apie begalini nora susiristi meiles saitais su savo neprietelium, as kalbu apie begalini vestuviu nora biggrin.gif kas ten tas kur salia stoves jau nebesvarbu biggrin.gif

Jus kaip norite, panos, bet as SSIIMMAA suprantu. Ir pritariu jos norui isteketi oficialiai.
Kiekviena mergina/moteris turi teise nors karta gyvenime buti nuotaka ir tureti tikras vestuves!
Kaip bebutu, kas bebutu, bet moters savivertei tikrai naudingiau buti istekejusiai ir issiskyrusiai nei netekejusiai su vaiku.
Ir ne toks jau "neprietelius" jos vyras, kad negalima butu uz jo isteketi. Galu gale, jis jos vaiko tevas! Apie tai irgi reikia pagalvoti... O neiseis nieko gero - visada galima isskirti, musu laikais tai ne problema ir ne nuodeme.
Uztat nebekankins senmerges statusas, taps normalia isskiskyrusia moterim...
Na niekaip nesuprantu, kodel jus SSIIMMAA vis "protinate" neteketi uz vyro, su kuriuo jinai vis vien gyvena g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 00:20)
Bet o ką mes valgysim?  unsure.gif Giurza, duonos su druska bent duosi?  biggrin.gif

Kiaula pjausim. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 18, 01:34)
Gerai būtų mėsytės...bet reiks kažkaip tartis, mestis pinigų, kas ką perka ir t.t. juk neužkrausim visko tau ant sprando.  unsure.gif

tai kai zinosim data ir ji artes tada ir galvosim kaip kas, aisku, kad mesimes, nejau suvaziuosim visos pas giurza kiauels akim biggrin.gif
Atsakyti