QUOTE(leber @ 2011 03 18, 01:34)
Aišku, pylinti vyrą dėl gėrimo su taure rankoje kaipo keistokai gaunasi.
Nepyk, bet paryškinta, mano galva, yra totali nesąmonė. O jei ir vyras negertų su uošviu? Jam dvigubai liktų? Tau ką, gaila?
Apie tokį pylinimą juk ir kalbame.
O savo problemas tai aš žinau (nesvarbu, kad pašaliniam atrodo nesąmonė). Aš galiu keisti save, bet negaliu versti (na, nebent įkalbinėti) savo vyo. Aišku, jei labai prašyčiau, aiškinčiau, kodėl taip reikia (pvz., dėl vaiko) jis gal ir padarytų, kaip sakau. Tiesiog aš dar neišbandžiau tos situacijos visai negerti dėl įsitikinimo, todėl remiuosi ta patirtimi, kuri yra, t. y. vyras drastiškų priemonių tokiais atvejais nesiimdavo.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 00:44)
Nebūtinai, tai daugiau priklauso nuo to, ar alkoholis, kaip cheminė medžiaga, sukelia agresiją, ar tiesiog žmogus išgėręs leidžia daugiau sau būti tokiu, koks jis iš tiesų yra, o blaivas tuos savo buožus slepia, neleidžia sau tokiu būti.
Na, jeigu slepia ir pajėgia paslėpti tai puiku (nors kiek atostogų). Kitas, impulsyvesnis, net negirtas žmoną lupa.
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 18, 00:47)
Čakros užsidaro, supranti? epilepsija buvo, nes nbeatsidarė...
Klausimeli, sioje vitoje nesutinku su jumis, alkoholis pazeidzia smegenis, nervine sistema, organizma. Vystosi ne tik kepenu ceroze, bet ir asmenybes pakitimai, taip vadinama "degradacija", zmogaus gyvenimo poreikiai tampa, kaip cia pasakius, primityvus...
Bet jie primityvūs nebūna, kai negirtas. Kodėl? Juk neiškontroliuotų, jeigu jau yra negrįžtamas sutrikimas (smegenų pokyčiai).
Dėl čakrų ir epilepsijos nežinau, negaliu komentuoti. Bet jei kalbėt vien apie čakrų užsidarymą, tai padeda visiems sutrikimams, ne tik alkoholizmui.