Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

aaaa... tai gal reikėjo laužtuvo pagalba atidaryt? mažu būtų padėję?

QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 18, 00:47)
Čakros užsidaro, supranti? epilepsija buvo, nes nbeatsidarė...  rolleyes.gif

Klausimeli, sioje vitoje nesutinku su jumis, alkoholis pazeidzia smegenis, nervine sistema, organizma. Vystosi ne tik kepenu ceroze, bet ir asmenybes pakitimai, taip vadinama "degradacija", zmogaus gyvenimo poreikiai tampa, kaip cia pasakius, primityvus...

Papildyta:
Ane? Vo blyn kiek naujienu per šiandien...

QUOTE(leber @ 2011 03 18, 00:55)

... aš ne klausimynų automatas, jei ką  nail.gif  biggrin.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 17, 22:32)
aisku ,kad domina, kas per klausimai  g.gif  4u.gif
ir Leber labai domina pamastymai , jei gali  parasyk.
Jei tik kas gali gaisti savo laika padedamas man tai tik didelis aciu  4u.gif
Papildyta:
g.gif  g.gif  g.gif
ir beveik visos vistiek cia vartoja ta alkoholi....
Taip pagalvojau, pasidarykit ekspermeta (jei norit aisku) isbukit metus be alkoholio , nu ar bent maziau kakiek pvz menesi, koks bus jausmas, ar isbutumet vien del minties,kad jau paskui galesiu ar del to ,kad nereikia, nera poreikio?
Juk beveik visus gerimo motyvus sako tie patys ,jusu vdinami alkoholikai , kurios cia kai kurios issake  g.gif
Man nelogiska mintis: geriu nors neesu priklausoma, jei noreciau galeciau negrti , bet geriu  bigsmile.gif
Begu sleptis  pomidorai2.gif

Gerai, tada per iseigines pamastysiu ir pabandysiu atsakyti 4u.gif
Zinai, is tavo pasakojimu jauciu kazkokias paraleles tarp tavo vyro ir saves, kurios gali tau padeti ji geriau suprasti, bet negaliu pagauti minties... Bandysiu is naujo perskaityti ir apgalvoti, "vdrug" prasvieses g.gif

P.S.Manau, kad dabar jau niekas is mergaiciu i tave pomidoru nemetys... lotuliukas.gif
O tu pati pastebejai, kad kai nusileidai is padebesu i zeme ir nustojai sneketi deklaracijom, tavo pasisakymai visai teigiamai priimami,nors tu ir nepakeitei savo nuomones apie alkoholio zala visuomenei? (cia ne pasityciojimas, as tikrai dziaugiuosi, kad tu supratai, kaip is esmes tas pacias mintis galima destyti nekeliant pasipriesinimo bangos smile.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 17, 23:57)
Ane? Vo blyn kiek naujienu per šiandien...

Pyzzzdžia devil.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2011 03 18, 01:41)
hmmmm  g.gif  pageidauciaus su vasku  blink.gif  blink.gif  blink.gif

proksiuk, gi juokauju laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 17, 23:59)
proksiuk, gi juokauju  laugh.gif

Tai mūsų Prokse liks kudlota. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 02:02)
Tai mūsų Prokse liks kudlota.  blink.gif

joa, liaudyje sakoma, kad plaukuotos moterys labai temperamentingos hihihi.gif

visoms labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F*E*J*A*: 18 kovo 2011 - 00:04
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 17, 22:32)
g.gif  g.gif  g.gif
ir beveik visos vistiek cia vartoja ta alkoholi....
Taip pagalvojau, pasidarykit ekspermeta (jei norit aisku) isbukit metus be alkoholio , nu ar bent maziau kakiek pvz menesi, koks bus jausmas, ar isbutumet vien del minties,kad jau paskui galesiu ar del to ,kad nereikia, nera poreikio?
Juk beveik visus gerimo motyvus sako tie patys ,jusu vdinami alkoholikai , kurios cia kai kurios issake  g.gif
Man nelogiska mintis: geriu nors neesu priklausoma, jei noreciau galeciau negrti , bet geriu  bigsmile.gif

Begu sleptis  pomidorai2.gif

lotuliukas.gif Ale, va kaip tik tokią mintį ir turėjau, kad ada prisikabins....Trejus metus išbuvau be lašo, ragaut pradėjau, rudenį, kai su diedu išsiskyriau. Ir taip, galiu negerti kiek tik širdis geidžia, nejaučiu jokio virpulio pamačiusi butelį, nuėjus į parduotuvę man net mintis nekyla, kad gerai būtų ko atsigėrus, apskritai alkoholio skyrius man neegzistuoja. Aš jo tiesiog nepastebiu.
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 00:55)
Kaip miela  wub.gif

Ale, ei  blink.gif tu į kiek mano klausimų dar esi neatsakius, a? O jai jau naujų padavai doh.gif  bliam, aš ne klausimynų automatas, jei ką  nail.gif  biggrin.gif

Kiek atsimenu, iki siol neparasiau tik 12 zingsniu "kontrargumentu"...
Ar dar skolu turiu? g.gif

Del "klausimynu automato"... Manau, kad klausimu kitoms dalyvems kiekiu tu musu temoje nenugincijjama cempione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 18, 00:18)
SSIIMMAA 4u.gif
vaikeli tu musu biggrin.gif , nepergyvenk del manes lotuliukas.gif
Na ne tokia as silpna, kad mane erzintu geriantys salia zmones... smile.gif
As kompanijose niekada negeriu (nesvarbu, ar man gerimo ar negerimo laikotarpis), seniai ismokau juokais paleisti raginimus isgerti - mano "firminis" atsakymas: "as savo cisterna jau isgeriau", - ir i provokacijas man nusispjauti!
Tai kad galesite gerti sau "i sveikata" kiek tik noresite, as dar ir po namus jus isveziosiu, ir miegoti pagulgysiu (ne karta teko lotuliukas.gif ).
Jei rimtai: priimti galiu nors ir 20 zmoniu, bet nakvyne suteikti (jei nenoresite nakvoti sode palapynese) maksimum 6.
Tarp kitko, pas mus ir pirtele yra... Tikra sibirietiska, tevas pats dare lotuliukas.gif

Aš tai gersiu. Jus kaip norit visos, o aš alc.gif Ssima atsiveži šliubinio gėralo, Blusiukė vyro pagrabinio, oi... tfu vyno lotuliukas.gif . Leber su carela kokteilius plaks savo firminius.
Bet o ką mes valgysim? unsure.gif Giurza, duonos su druska bent duosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 18, 00:14)
Kiek atsimenu, iki siol neparasiau tik 12 zingsniu "kontrargumentu"...
Ar dar skolu turiu? g.gif

Del "klausimynu automato"... Manau, kad klausimu kitoms dalyvems kiekiu tu musu temoje nenugincijjama cempione biggrin.gif

Nu aš ir neatsimenu, ale man atrodo....jei gerai pasikapsčius...nu koks praslydęs vis tiek, manau, išlystų. ax.gif

Tai ką daryt, kad man lėtai daeina, o yra smalsu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 18, 00:36)
beje, zinau kodel nemegsti laukti kol isdzius nagai, kaip rusu radijas sako: женщина почти безпомощна, пока у неё невысохли ногти.... negali buti bejege? biggrin.gif (sorry uz gramatines klaidas)

Labai taikliai pastebejai: negaliu buti bejege, todel man kancia ir manikiuras, ir kirpeja, ir kosmetologe, ir masaziste... Aplamai nekenciu, kai su manim kazka daro, o as turiu sedeti/guleti ir niekuo negaliu paveikti ir pagreitinti tu procesu! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 18, 00:39)
Aha, dar reikia neleisti alkoholiko į parduotuvę, nes gi ten yra alko skyriai, dar pridengti akis einant pro kavinę, restoraną, larioką......bliam ir į koncertą ar oprehauzą jam negalima, taigis ten per pertrauką....

Alkoholikas turi išmokti būti blaivus matydamas ir net užuosdamas alkoholį, arba neišmokti ir toliau sau gerti.

Kai alkoholikas nebegers ir sustiprės, kad pajėgs atsilaikyti ir vienas, be „palaikymo komandos“, tada galima artimajam ir šiek tiek išgerti. Juk jau čia neseniai turėjome atvejį (Carelos), kai žmogus gali atiduoti net saldainį artimajam.
O diabetikai ir alergikai irgi eina į parduotuves, tik namie nevalgo, ko negalima.
Taigi manau, kad Ada gerai daro, palaikydama savo vyrą. Aišku, kiekvienam savos aplinkybės.
Mano atveju yra kitaip. Aš pavyzdžiui, permąsčiau ir pagalvojau, kad jei aš su uošviu negerčiau, tai tada dvigubai išgert tektų mano vyrui, nes visas dėmesys būtų sutelktas į jį (jau taip yra buvę, kai aš susilaikydavau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienas*klausimėlis: 18 kovo 2011 - 00:28