Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 18:40)
Man regis tu leber, neteisi sakydama, kad nėra beviltiškų žmonių... irnesakyk.gif

Aš dar leisiu sau pabūti optiminste. cool.gif Ar gerai?
Atsakyti
Labutis,

Giurza, šaunu kad tiko ir patiko thumbup.gif Ale tu šaunuolė 4u.gif
Fėja, čia tau už pasikeitimą, naujas mintis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

4. Taip, kelnes gal į maišą sukišiu, jei jau smirda, bet tikrai neplausiu. Kodėl turėčiau? Guldyti suaugusį žmogų. blink.gif Kodėl turėčiau vargintis? Ir dar plius, kodėl turėčiau atimti iš alkoholiko galimybę pačiam pajausti savo gėrimo pasekmes?
[/quote]
O dar geriau - švyst į balkoną, o kada ponas norės tada ir išsiplaus. Na kartais tiesiog fiziškai neįmanoma paguldyt girto. Nu negi nugriuvusį imsi ant rankų ir į lovą nuneši biggrin.gif Nu jei jam taip patogu, o tai kodėl man turi būt blogai?

Tai kad simute, man rodos nei tu nei tavo mama prie senmergių nesiskaito schmoll.gif
Nugis motinystės džiaugsmus ir rūpesčius patyrusios.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 20:38)
Dar čia kas?  blink.gif Dar vienai teta? Gana jau carelos per akis su ta teta.  lotuliukas.gif O servetėlė užsienin išvažiuoja... unsure.gif Liksiu našlaitė, reiks kitos servetėlės ieškot. Atsargiai moteros - jūsų vyrai vėl pavojuje.  lotuliukas.gif

Nu tai radai su kuo pagąsdint irnesakyk.gif Jei tik labai reiks duok žinią atsiųsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 17 kovo 2011 - 20:08
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 20:38)
Dar čia kas?  blink.gif Dar vienai teta? Gana jau carelos per akis su ta teta.  lotuliukas.gif O servetėlė užsienin išvažiuoja... unsure.gif Liksiu našlaitė, reiks kitos servetėlės ieškot. Atsargiai moteros - jūsų vyrai vėl pavojuje.  lotuliukas.gif

sioje vietoje arkliskai zvengiu devil.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 19:38)
O servetėlė užsienin išvažiuoja...

Ant visai?
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 17, 01:09)
Labas, ADA 4u.gif
jei tave domina mano nuomone apie tavo vyro savybes, kuriuos cia aprasei, parasyk - apmastysiu ir atrasysiu, nes minciu yra, kazkas mane uzkabino, bet reikia tai apgalvoti, o jegu tam dabar neturiu...

aisku ,kad domina, kas per kausimai g.gif 4u.gif
ir Leber labai domina pamastymai , jei gali parasyk.
Jei tik kas gali gaisti savo laika padedamas man tai tik didelis aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 12:10)
Teisingai, žmonės skirtingi, tik jus plėtojat mintį, kad jei jau vienas girtas nesimuša, tai ir nesimuš....Ar tikrai? Nepamirškim, kad tai nuodai, žalojantys žmogaus organizmą. Jis degraduoja, pamažu, palaipsniui, viskas jame ardoma, ne tik fizinė sveikata, bet ir psichinė būklė, kitaip tariant atrofuojasi net smegeninė, apie kažkokią moralę, dorovę, vertybes jau net nebešneku, užpiltoms smegenims tai nieko verti terminai.

g.gif g.gif g.gif
ir beveik visos vistiek cia vartoja ta alkoholi....
Taip pagalvojau, pasidarykit ekspermeta (jei norit aisku) isbukit metus be alkoholio , nu ar bent maziau kakiek pvz menesi, koks bus jausmas, ar isbutumet vien del minties,kad jau paskui galesiu ar del to ,kad nereikia, nera poreikio?
Juk beveik visus gerimo motyvus sako tie patys ,jusu vdinami alkoholikai , kurios cia kai kurios issake g.gif
Man nelogiska mintis: geriu nors neesu priklausoma, jei noreciau galeciau negrti , bet geriu bigsmile.gif

Begu sleptis pomidorai2.gif
Atsakyti
geriu alkoholi, valgau sokolada, daznai vartoju majoneza ir kitoki bruda.
galiu negerti ir menesi, ir du, bet specialiai vat negerti nematau reikalo.
labai megstu sokolada, vat jei reiktu jo menesi nevalgyti, butu ziaaauriai sunku
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 17, 17:39)
Nežinau ką tu turi uomenyje, bet aš tame tekste matau: žmonai:
- Neskaityk man pamokslų, nekaltink ir nebark manęs, Neišpilk man gėrimo, Neleisk man išprovokuoti tavo pykčio, kitaip sakant, negadink sau nervų beprasmiškai;
- nedaryk to, ką aš turėčiau padaryti pats, Netikėk mano pažadais, Negrasink man tuščiai, Jei kartą ką nusprendei, tvirtai to laikykis, netikėk viskuo ką tau sakau, Neleisk man atvirai pasinaudoti, vienaip ar kitaip tave išnaudoti, Nesistenk manęs dangstyti ar kaip nors kitaip apsaugoti nuo gėrimo pasekmių, Nemeluok, kad pridengtum mane, neapmokėk mano sąskaitų bei skolų, neatlik mano įsipareigojimų už mane.
- ir dar raginimas kuo daugiau sužinoti apie problemą, su kuria susidūrė.

Kas blogo ar neteisingo, anot tavęs, patariama žmonai?

drinks_cheers.gif

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 18:20)
.. jei su alkoholiu tai gausis kad pasierzint atejom arba isbandyt zmogaus, kaip gydymas sekasi  blush2.gif

o kam tas alkoholis? ax.gif mielai pasidaryciau sulciu koktili, su kokoso sirupu ir apelsino skiltele rolleyes.gif o dar visom nagus nulakuosiu, nes man tai patyyyynka nail.gif
QUOTE(leber @ 2011 03 17, 20:20)
1.Pritariu, suprasti kiekvieną tekstą galima kaip norisi, bet jei moterys pasistengtų nedaryti to, ko jame yra prašomos nedaryti, tai, manau, su laiku tikrai blogiau nepasijustų.

Aš irgi panašiom aplinkybėm sau atradau paralelę ir ne vieną.

2. Kaip tu sparčiai keitiesi.  thumbup.gif  4u.gif

1. va butent cool.gif
2. ojeeeej, aciu blush2.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 21:38)

tik jamk greiciau lotuliukas.gif nors dabar maniskio nerasti, kazkur dingo doh.gif

Blusiuke, Zelsva, aciu uz palaikyma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *F*E*J*A*: 17 kovo 2011 - 21:54
Feja, o tu gal manikiurininke dirbi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 17, 23:54)
Feja, o tu gal manikiurininke dirbi?  bigsmile.gif

nea biggrin.gif nagu daile mano hobis tongue.gif tiesiog patinka
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 17, 21:59)
nea  biggrin.gif nagu daile mano hobis  tongue.gif tiesiog patinka

lotuliukas.gif darom bizni a? bigsmile.gif Tu nagus,as plaukus bigsmile.gif
Atsakyti
o depiliacijos niekas nedaro ? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 17, 21:32)
aisku ,kad domina, kas per kausimai  g.gif  4u.gif
ir Leber labai domina pamastymai , jei gali  parasyk.
Jei tik kas gali gaisti savo laika padedamas man tai tik didelis aciu  4u.gif
Papildyta:

g.gif  g.gif  g.gif
ir beveik visos vistiek cia vartoja ta alkoholi....
Taip pagalvojau, pasidarykit ekspermeta (jei norit aisku) isbukit metus be alkoholio , nu ar bent maziau kakiek pvz menesi, koks bus jausmas, ar isbutumet vien del minties,kad jau paskui galesiu ar del to ,kad nereikia, nera poreikio?
Juk beveik visus gerimo motyvus sako tie patys ,jusu vdinami alkoholikai , kurios cia kai kurios issake  g.gif
Man nelogiska mintis: geriu nors neesu priklausoma, jei noreciau galeciau negrti , bet geriu  bigsmile.gif

Begu sleptis  pomidorai2.gif

Kas per daug - tas nesveika. Kitas dalykas,yra skirtumas tarp:
gerti,kad nusigerti,apsvaigti.Nesvarbu del ko,ar del drasos,ar del kompanijos.Esme del ko geri.
gerti - nes skanu, tas kas skanu,ne del nusigerimo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2011 03 17, 22:15)
o depiliacijos niekas nedaro ?  tongue.gif

Rasim lotuliukas.gif
Atsakyti