Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

Dabar pagalvojau, Aimėja, tu tikriausiai, skaitydama tekstą akcentavai geriau taip būtų ar blogiau alkoholikui. Ar klystu?
Man, giliai nusišvilpt, kaip ten jam bus, aš akcentavau geriau ar blogiau taip būtų žmonai.
Atsakyti
o tai tau biggrin.gif tada as jauniausia taip iseina biggrin.gif piemenka busiu baliuj biggrin.gif ot galesit moterys susirinkusios mokyt mane ir mokyt gyvenimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ir susitarkim, ar bus balius su alkoholiu ar be, nes nu kazkaip, pas giurza.. jei su alkoholiu tai gausis kad pasierzint atejom arba isbandyt zmogaus, kaip gydymas sekasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 17:20)
o tai tau  biggrin.gif tada as jauniausia taip iseina biggrin.gif piemenka busiu baliuj biggrin.gif ot galesit moterys susirinkusios mokyt mane ir mokyt gyvenimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir susitarkim, ar bus balius su alkoholiu ar be, nes nu kazkaip, pas giurza.. jei su alkoholiu tai gausis kad pasierzint atejom arba isbandyt zmogaus, kaip gydymas sekasi  blush2.gif

Aisku,kad be.... ax.gif Bus proga pasimokinti kitokiu tradiciju,..... mirksiukas.gif
Atsakyti
o tai jei jau taip, tai kiek tai jauniausiai metu?

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 17:20)
o tai tau  biggrin.gif tada as jauniausia taip iseina biggrin.gif piemenka busiu baliuj biggrin.gif ot galesit moterys susirinkusios mokyt mane ir mokyt gyvenimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ir susitarkim, ar bus balius su alkoholiu ar be, nes nu kazkaip, pas giurza.. jei su alkoholiu tai gausis kad pasierzint atejom arba isbandyt zmogaus, kaip gydymas sekasi  blush2.gif

Atsakyti
Tekstukas gražus, padirbėta prie jo neblogai. Nežinau, kuo remiantis galima teigti, kad 100 proc. čia norėjo pasakyti "leisk man pačiam nusitarkuoti vieną vietą", o ne "aš vargšas ligonis, gailėkit manęs, va kaip aš prieš tą bobą nusižeminu" ir atvirkščiai smile.gif. Nes juk galima pasakyti:
1. Balionas yra žalias 4u.gif
2. Balionas yra žalias 4u.gif
3. Balionas yra žalias 4u.gif
Kaip perskaitysi- taip ir turėsi. Su tuo tekstu taip pat. Tiesiog jį galima suprasti dvejopai, o gal ir keliariopai. Tai ir akcentuoja kiekvienas "pagal savo sugedimo laipsnį" smile.gif . O kuris akcentuotojas teisus, kuris klysta- kaip žinoti?
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 18:20)

simute o kiek galvojai man metu ? g.gif ir kiek gi ada tamstai metu ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 03 17, 16:40)
Kaip perskaitysi- taip ir turėsi. Su tuo tekstu taip pat. Tiesiog jį galima suprasti dvejopai, o gal ir keliariopai. Tai ir akcentuoja kiekvienas "pagal savo sugedimo laipsnį"  smile.gif . O kuris akcentuotojas teisus, kuris klysta- kaip žinoti?

Pritariu, suprasti kiekvieną tekstą galima kaip norisi, bet jei moterys pasistengtų nedaryti to, ko jame yra prašomos nedaryti, tai, manau, su laiku tikrai blogiau nepasijustų.
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 17, 14:59)
Butent  rolleyes.gif

Aimeja, as paryskinau kitus zodzius.

Beje, del palyginimo su diabetu... niekaio negalejau suprasti siu zodziu jie mane erzino! Bet praeita savaite stai koki laiska parasiau savo vyrui: "<...> neignoruok mano siunciamos literaturos, as nebaksnoju tavo ligos i nosi, o skatinu ja labiau pazinti. Kuo daugiau zinosi, tuo greiciau sveiksi, o paskui galesi ir kontroliuot ja. Cia kaip *** diabetas - kai jis ignoruoja savo liga, ji komplikuojasi. Tu juk pyksti kad jis elgiasi neatsakingai. Bet darai ta pati, kai nenori pazinti savo ligos, jos kontroles budu. Tu lygiai taip pat ignoruoji savo liga. Tik *** 12 metu. O tau kiek?"

Tada kitaip supratau ta palyginima. Kalbu tik apie save  ax.gif  sekanciu nekomentuosiu, nes nesuprasit mano minciu  mirksiukas.gif

Aš irgi panašiom aplinkybėm sau atradau paralelę ir ne vieną.

Kaip tu sparčiai keitiesi. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu jo su tuo palyginimu Fėja pavarė... Realiai, kad jau pažįstu Fėją ir jos šimyną, leisiu sau pastebėt, kad labai pasikeitė nuo tada kai grįžo į darbą. Matyt todėl, kad mažiai mažiau dėmesio reikalauja, bent jau kelionėje į darbą ir atgal, turi laiko sau ir savo mintims. Po vieno pasisėdėjimo MB išsakė: moteriškė su "gerais duomenim" (suprast reikėtų kaip graži ir protinga), bet savęs neįvertina, neišnaudoja savo galimybių, nu nieko gal išmoks smile.gif Panašu, kad mokosi ir pradeda naudot galimybes... Nes nuo to pasisėdėjimo tikrai pasikeitė į gerą.

QUOTE(leber @ 2011 03 17, 19:20)
...

Aš irgi panašiom aplinkybėm sau atradau paralelę ir ne vieną.

Kaip tu sparčiai keitiesi.  thumbup.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 17, 12:32)
Aišku, gali taip būti. Bet kaip žmonių charakteriai būna skirtingi ir žmonės skirtingai reaguoja į tą patį dalyką. Taip ir alkoholikas – juk vienas nusigėręs būna ramus ir eina gult, o kitam energija sukyla ir eina „teisybės ieškot“.
Tiesiog net patys išgeriantys žmonės papasakoja, kad kai išgeria stipriau, tai kaip tik jiems atvirkščiai – jie dar ramint kitus savo „kolegas“ ima.
Žmogaus impulsyvusmas šiaip charakterio dažniau savybė. Su ramesniu tyliau, bet gal kišenė tiek pat kenčia (vis tiek gali pragert namus).  mastau.gif

Jūs nė velnio nesupratot apie ką aš... doh.gif
Man regis tu leber, neteisi sakydama, kad nėra beviltiškų žmonių... irnesakyk.gif
Atsakyti
Oj Teta ŽR, kaip laikotės? kaip servietėlė? smile.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 19:40)
Jūs nė velnio nesupratot apie ką aš... doh.gif 
Man regis tu leber, neteisi sakydama, kad nėra beviltiškų žmonių... irnesakyk.gif

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 03 17, 19:58)
Oj Teta ŽR, kaip laikotės? kaip servietėlė? smile.gif

Dar čia kas? blink.gif Dar vienai teta? Gana jau carelos per akis su ta teta. lotuliukas.gif O servetėlė užsienin išvažiuoja... unsure.gif Liksiu našlaitė, reiks kitos servetėlės ieškot. Atsargiai moteros - jūsų vyrai vėl pavojuje. lotuliukas.gif
Atsakyti
Pala pala Teta... kaip tai išvažiuoja? O Tu? Nevažiuoji? Neima? g.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 17, 20:38)
Dar čia kas?  blink.gif Dar vienai teta? Gana jau carelos per akis su ta teta.  lotuliukas.gif O servetėlė užsienin išvažiuoja... unsure.gif Liksiu našlaitė, reiks kitos servetėlės ieškot. Atsargiai moteros - jūsų vyrai vėl pavojuje.  lotuliukas.gif

Atsakyti