Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(minha @ 2011 03 17, 16:12)
vista tu biggrin.gif (cia is draugiskumo biggrin.gif) nebusi tu gi senmerge niekaip, gi vaika turi biggrin.gif

da graziau biggrin.gif senmerge su vaiku biggrin.gif ir be to, mes abu tokie, tie senmergiu vaikai vos ne. mano mama viena su vaiku gavosi, neistekejusi niekad, ir jo mama taip pat, vaika uzsitaise, nei zenota nei susizenijo biggrin.gif paskui tik, jau kai maniskis buvo ugtelejes piemenukas susirado jo mama vyra. tai sakau ir mes velkames tom paciom pedom, ir musu vaikas auga senmerges ir senbernio seimoj. atskirai paemus taip ir gaunas biggrin.gif
tfu tfu tfu, nu nenoriu girtis, nes kai tik pasigiriu tuoj gaunasi velniava, nu bet zmogus susieme biski. neaisku kiek ilgai ir uz kurios vietos, nu bet siek tiek prasviesejimu jaucias. anksciau kazkada juoko delei bandem susigalvot ka kviestumem i vesele, tai po kokio pusvalandzio susikoliojom nerealiai, nes jo sarase buvo pilna tokiu personu, kuriu as akyse nenorejau matyt, o jam matot buvo be ju neisivaizduojamas toks balius kaip vestuves, ir visai nesvarbu kad vestuves jo ir mano. dabar, gavau kuria tai diena zinute nuo jo, kad davai surasyk vestuviu sarasa, palyginsim. nu surasiau taip ant staigiu, kas i galva sove. sutapo praktiskai visiskai. o jau galvojau kad musu vesele niekada toliau nuo sveciu saraso ir nepajudetu biggrin.gif biskuti gal atsisijojo ir jam tie draugai. manau i nauda tai, kad jo cia nebuna. pasiilgsta musu, grizes su mumis daugiau laiko praleidzia. lyginant su pernai ir uzpernai tai sie metai labai padorus kol kas. nu va, pasigyriau, dabar jau reiketu laukti kokio geeero uzgerimo. jam, matot, 30 ant nosies, gal biskuti tas amzius gasdint pradejo biggrin.gif primete, kad suaugti laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 17, 16:22)
aimėja, iš tiesų tai tu nesupratai ką perskaitei. Tekstas geras, viskas su juo tvrakoj, ir jo jis šiaip yra- leisk man nusitarkuoti subinę.
Žinoma nepykti. Ignoruoti, eiti pasivaikščioti pagaliau pasipuošus, pasidažius, lai jis namuose rūgsta- anksčiau ar vėliau užmigs. Pareisi, rasi užmigusį iš viso nebereiks su niekuo pyktis. Jis gyvena savo gyvenimą- moteris irgi savo. Viskas.

koks cia "gyvenimas savo gyvenimo", jei reikia "eiti pasivaikscioti", kai vyras girtas
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 17, 16:22)
aimėja, iš tiesų tai tu nesupratai ką perskaitei. Tekstas geras, viskas su juo tvrakoj, ir jo jis šiaip yra- leisk man nusitarkuoti subinę.
Žinoma nepykti. Ignoruoti, eiti pasivaikščioti pagaliau pasipuošus, pasidažius, lai jis namuose rūgsta- anksčiau ar vėliau užmigs. Pareisi, rasi užmigusį iš viso nebereiks su niekuo pyktis. Jis gyvena savo gyvenimą- moteris irgi savo. Viskas.

bet kaip lengva apie tai kalbeti ir kaip sunku tai igyvendinti!!! vat uzsidesi ruzavus akinius ir galesi nustumti negatyvias mintis, et..
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 16:23)
da graziau biggrin.gif senmerge su vaiku biggrin.gif ir be to, mes abu tokie, tie senmergiu vaikai vos ne. mano mama viena su vaiku gavosi, neistekejusi niekad, ir jo mama taip pat, vaika uzsitaise, nei zenota nei susizenijo biggrin.gif paskui tik, jau kai maniskis buvo ugtelejes piemenukas susirado jo mama vyra. tai sakau ir mes velkames tom paciom pedom, ir musu vaikas auga senmerges ir senbernio seimoj. atskirai paemus taip ir gaunas biggrin.gif

zinok man geriau jau senmerge su vaiku, nei nelaiminga santuokoje, bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minha: 17 kovo 2011 - 15:29
QUOTE(nelabai @ 2011 03 17, 16:24)
koks cia "gyvenimas savo gyvenimo", jei reikia "eiti pasivaikscioti", kai vyras girtas

geriau negu muštis, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 17, 16:07)
NELEISK, MAN IŠPROVOKUOTI TAVO PYKČIO.

man kazkodel sitoj vietoj butent sitie zodziai skamba kaip didziausias vyro nusizeminimas. neisivaizduoju kodel ir labai tyngiu gilintis, bet man si fraze isaukstina moteri, o ja sakantis vyras jauciasi pries ja (moteri) bejegis. ne NELEISK MAN SUPYKTI, o neleisk man TAVES supykdyti. jei jau moteriai reiketu buti kaip pelei po sluota ir nelyst i akis, tai butu juk parases NEPYKDYK MANES, o dabar kaip ir zino jis, kad asilas, kad iskaudins, tai praso nenusileisti jam ir nesupykti. ne tai, kad ant jo nepykti, koks jis vargsas kaip jam chujovai, o tiesiog nepykti, nu kad rauksliu daugiau neatsirastu tipo. pagaunat, ane? smile.gif
Papildyta:
tiesiog man jis toks, nu net nevertas, kad ant jo pyktum, nevertas moters nervu lasteliu.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 17, 16:26)
bet kaip lengva apie tai kalbeti ir kaip sunku tai igyvendinti!!! vat uzsidesi ruzavus akinius ir  galesi nustumti negatyvias mintis, et..
Papildyta:

sesuo mano gyveno su alkoholiku. Nesakau kad lengva, ir gyventi yra nelengva su alkoholiku, bet jei pasirinkai taip, tai tada reik nepamiršti jog tu savo atžvilgiu esi padėties šeimininkė.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 17, 15:07)
Leber, ne, ir tą tu puikiai žinai.

Nežinau ką tu turi uomenyje, bet aš tame tekste matau: žmonai:
- Neskaityk man pamokslų, nekaltink ir nebark manęs, Neišpilk man gėrimo, Neleisk man išprovokuoti tavo pykčio, kitaip sakant, negadink sau nervų beprasmiškai;
- nedaryk to, ką aš turėčiau padaryti pats, Netikėk mano pažadais, Negrasink man tuščiai, Jei kartą ką nusprendei, tvirtai to laikykis, netikėk viskuo ką tau sakau, Neleisk man atvirai pasinaudoti, vienaip ar kitaip tave išnaudoti, Nesistenk manęs dangstyti ar kaip nors kitaip apsaugoti nuo gėrimo pasekmių, Nemeluok, kad pridengtum mane, neapmokėk mano sąskaitų bei skolų, neatlik mano įsipareigojimų už mane.
- ir dar raginimas kuo daugiau sužinoti apie problemą, su kuria susidūrė.

Kas blogo ar neteisingo, anot tavęs, patariama žmonai?
Atsakyti
STOP
Pirmiausia tai reikia aiskinti, kad NIEKAS neturi teises gadinti tavo gyvenimo
Bet jei jau negali su juo negyventi, tai laikykis situ taisykliu, jog nebutum skaudinama arba musama.
QUOTE(alfija @ 2011 03 17, 16:29)
geriau negu muštis, ar ne?

QUOTE(alfija @ 2011 03 17, 16:31)
sesuo mano gyveno su alkoholiku. Nesakau kad lengva, ir gyventi yra nelengva su alkoholiku, bet jei pasirinkai taip, tai tada reik nepamiršti jog tu savo atžvilgiu esi padėties šeimininkė.

Atsakyti
proksi, kur tamsta isleki nuo kazkurio menesio 15 dienos iki kito menesio 15 dienos (nebepamenu kada, vasara, nu kai baliu planavom minejai)?? antras medaus menuo? rolleyes.gif
atsiprasau, nemandagu, bet kiek tau metu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 17, 15:24)

Tai yra dar vienas variantas- skirtis. O iš ko daugiau rinktis?
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 17, 16:43)
STOP
Pirmiausia tai reikia  aiskinti, kad NIEKAS neturi teises gadinti tavo gyvenimo
Bet jei jau negali su juo negyventi, tai laikykis situ taisykliu, jog nebutum skaudinama arba musama.

nu o apie ką aš ir kalbu. Jei leisies , būsi pati auka, tai skaudins ne tik pijokas, bet kas trulike ar SM irgi skaudins. O jei būsi visada pakelta galva viskas bus gerai.Tau.
Tetą turiu kuri irgi visą gyvenimą nugyveno su alkoholiku. Ji su dukrom, paskui jos išaugo, išėjo , išsimokslino. Moteriškė taip pasistatė, susikūrė savo gyvenimą, kad ir neįtartum jog jos vyras alkoholikas. Gal už tai ir išsilaikė tas vyras taip jau visai žemai niekur nenupuolęs, ir nesimušė jie g.gif . Bet bet kokiu atveju ji visada buvo ponia, pasipusčius, pasidabinus, visada kvepianti.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 17, 17:47)
proksi, kur tamsta isleki nuo kazkurio menesio 15 dienos iki kito menesio 15 dienos (nebepamenu kada, vasara, nu kai baliu planavom minejai)?? antras medaus menuo?  rolleyes.gif
atsiprasau, nemandagu, bet kiek tau metu?  blush2.gif

jeigu planai nepasikeis, tai vaikui imuniteta vaziuosiu stiprinti, nes jai butina. na tiek to pasisakysiu savo amziu 31 blush2.gif
Atsakyti