Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 16, 13:58)
jau ziema sarase prie tu, kur issiskyre.

Oi, čia tik laiko reikalas, tuoj bus prie tų kur susituokė. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 13:58)
Ne, nu išprotėjimas  umn.gif dar viena keiktis pradėjo, ne tema o total košmar.  biggrin.gif

2011-03-16, SKELBIU, kad nepagydomu ligu pas mumi nebeliko!! gaila, kad tik pas mus temoje
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 16, 13:59)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kas čia tamistai per isterija? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 13:58)
Ne, nu išprotėjimas  umn.gif dar viena keiktis pradėjo, ne tema o total košmar.  biggrin.gif

taigi aš gražiai, lietuviškai. Na gerai, pasitaisau- pasturgalin biggrin.gif
Atsakyti
tai kad jau kantrybe truko biggrin.gif
kazkaip pagalvojau dabar ne i tema, ar tik as cia ne jauniausia pas mus? g.gif neskaitant carelos, nes jinai ne alkoholikiene dar. karta cia registruojat? g.gif
Aimeja gales sarasa daryt kas pas giurza i baliu vaziuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 16 kovo 2011 - 13:10

Ssiimmute, įkvepiam giliai ir pakvėpuojam- viens du, viens du.... Apsiraminam.... Jaučiam kaip ateina ramybė.... ramybė.... ramybė.... O tai šauki, žiūrėk gerklę prarėksi, grįš diedas- o tu kvarki kaip varlė, nugis teks lakt nabagui, o tai kaip jam su tokia boba gyvent blaivam.....

Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 03 16, 14:09)
Ssiimmute, įkvepiam giliai ir pakvėpuojam- viens du, viens du.... Apsiraminam.... Jaučiam kaip ateina ramybė.... ramybė.... ramybė.... O tai šauki, žiūrėk gerklę prarėksi, grįš diedas- o tu kvarki kaip varlė, nugis teks lakt nabagui, o tai kaip jam su tokia boba gyvent blaivam.....

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 16, 11:00)
Kiek supratau jūs turite (turėjote) patirties slaugant psichinį ligonį, bet ar jūs gyvenote su alkoholiku?

Sakykit, ar didelis skirtumas nuo kurio agresyvaus žmogaus jo priepuolio metu bėgt – nuo psichinio ar nuo alkoholiko? g.gif
O valyt vėmalus kurio sunkiau? Kurio siusiukus, kakučius iš kilimo ar sofų išvalyt lengviau?
Kada geriau lipt per langą į savus namus, kai neįsileidžia, – kai neįsileidžia psichinis ar kai alkoholikas?
Kai grįžti namo, nežinodamas, ar tie namai nebus padegti – ar geriau būna žinant, kad tai padarė alkoholikas ar kai tai padaro žmogus, kuriam liga dar nediagnozuota. O ir diagnozavus vaistų jai, kad kažką iš esmės pakeistų, nėra.

Bijau, kad tikrai čia gali būti „kinų kalba“. Bet bandau vis dėlto. smile.gif
Atsakyti
kam cia tokiam sakysit? gi negeria pas jus niekas. o jei kaimynui, nu tai koks jusu reikalas ar jis geria ar ne?

simut, nebsinervuok, vistiek klausimėlis teisus yr biggrin.gif
Atsakyti
kam cia tokiam sakysit? gi negeria pas jus niekas. o jei kaimynui, nu tai koks jusu reikalas ar jis geria ar ne?

Tai kad aš eisiu tik po jūsų. ax.gif Gi jūs sakėte, kad alkoholikas gali negerti. smile.gif Aš pasižiūrėsiu, kaip jūs jam pasakysit. mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo klausimelis krito is auksto medzio ir labai galvele susitrenke g.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2011 03 16, 13:49)
ir psichiniam ligoniui dažniausia tik spyris šiknon padeda pradėti sveikti, pradėti suvokti savas problemas.

Gal tik ligos pradžioj, kai dar liga kiek kontroliuojama. Tas pats ir su pradedančiuoju alkoholiku. Tik tol, kol priklausomybė neįsisiūbavusi.
Atsakyti