simma, alkoholikas yra labai sunkus ligonis, toks pat kaip psichinis ligonis ir nekitaip, kaip tu taip gali sneket, man atrodo as zinau kodel tavo vyras geria, kaip jam sunku su tokia bjauria zmona...vargsiukas, rupinkis juo, saugok, siunciu tau tona kantrybes, dar kaimyna prizvelk, sunkus gi ligonis, vargsiukas.
QUOTE(giurza @ 2011 03 16, 02:40)
... pati patvirtinai mano zodzius, kad iskaudinti gali tik tas zmogus, kuri isileidai i savo sirdi...
Taip Miau
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 10:03)
Nu gal man rimtai dingti? Tokios jautrios visos.
nu ir ko cia dabar
QUOTE(žvelsa @ 2011 03 16, 13:47)
Na ne todėl kad ja aš netikiu, bet ji man atrodo protingas, stiprus, suprantantis savo problemą žmogus. Ko gero man kaip visuomenėje įprasta, alkoholiko etiketę norisi užklijuot visiškam degradui. Na skiriasi ji nuo mūsų pijokų.
Skiriasi. Pirma, pripazino savo liga, tai jau puse kelio. Antra, labai konkreciai iesko pagalbos, ir nesneka kaip pvz: "man geda" as ten neisiu, nesamone". MA supranta, bet nieko nedaro, simtai pasitesinimu, simtai pazadu. PATS jis nenori nieko daryti. O Giurza nori ir daro.
Dar kuria diena prisiminiau Moonte zodzius "istvirkintas meiles" nu tai MA toks, gal del to ir nepajegia savarankiskai stoti i kova, priprates kad vis pagalve po galva kas pakisa...
Ssiimmaa
sima, jus kazko blogos nuotaikos ir visa pykti liejate cia, forume.
QUOTE(minha @ 2011 03 16, 13:24)
simma, alkoholikas yra labai sunkus ligonis, toks pat kaip psichinis ligonis ir nekitaip, kaip tu taip gali sneket, man atrodo as zinau kodel tavo vyras geria, kaip jam sunku su tokia bjauria zmona...vargsiukas, rupinkis juo, saugok, siunciu tau tona kantrybes, dar kaimyna prizvelk, sunkus gi ligonis, vargsiukas.
Nu jo, dar nepamiršt užpakalį nušluostyt
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 16, 13:25)
Taip Miau
nu ir ko cia dabar
Skiriasi. Pirma, pripazino savo liga, tai jau puse kelio. Antra, labai konkreciai iesko pagalbos, ir nesneka kaip pvz: "man geda" as ten neisiu, nesamone". MA supranta, bet nieko nedaro, simtai pasitesinimu, simtai pazadu. PATS jis nenori nieko daryti. O Giurza nori ir daro.
nu ir ko cia dabar
dabar susikaupus perskaiciau ka cia tiek prilojot yra toks zodis, liaudyje naudojamas, "zlastis", nu tai ta zlastis mane ne vienam puslapy sueme. nu grynai.
buvau prisirinkus citatu klausimelio, bet kad po kiekvienos norejosi parasyti tik "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pora keiksmazodziu ir kokio velnio jus cia lendat???? panervint? paprovokuoti? ar rimtai visiskai nepagaunat ar tik primetat tokia nesupratinga??? " siaubas. tai tiesiog bandysiu ignoruoti, nes kantrybes gausa nepasizymiu.
mus dvi
nebijok to skausmo mes jau tiek patyrusios, kad cia tikrai niekas daugiau nebeiskaudins.
myliu katinus!!! man jie tokie nerealus, tokie laisvi, tokie beproto paslaptingi ir atsargus, svelnus, nu tokie labai labai
1. nu jau tiktais. sedek kur sedi
2. cia tokia kvailas juokas kilo. del to ir sedi. sedi ir registruoji, kiek pagerejimu, kiek isvis atveju nurasyti jau. sita nebegyvena, sita dar gyvena tokia mintis kilo ai cia is po tu visu klausimeliu man nusisnekejimai uzplauke
taip, atsiprasau, kaip as galejau suabejoti. einu susitvarkysiu namus geriau, paruosiu minksta patala, pora buteliu alaus, nes gris vyras be abejo isgeres, tai reiks jam issimiegot po keliones, ryte atsigaivinti.. tai kas, kad dar beveik menuo iki grizimo, nu reikia tinkamai pasiruosti. aciu, kad priminei.
oi negaliu, balsu net susijuokiau
buvau prisirinkus citatu klausimelio, bet kad po kiekvienos norejosi parasyti tik "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pora keiksmazodziu ir kokio velnio jus cia lendat???? panervint? paprovokuoti? ar rimtai visiskai nepagaunat ar tik primetat tokia nesupratinga??? " siaubas. tai tiesiog bandysiu ignoruoti, nes kantrybes gausa nepasizymiu.
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 22:40)
bet vistiek alkoholikas ir psichinis ligonis yra tas pats,
alkoholikas ir psichinis ligonis yra tas pats tas, tas pats, tas pats
klausykit, mane viena veda is kantrybes klausimelis??
alkoholikas ir psichinis ligonis yra tas pats tas, tas pats, tas pats
klausykit, mane viena veda is kantrybes klausimelis??
mus dvi
QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 23:03)
Aš nebijau įsižeisti, aš bijau būti įskaudinta.
nebijok to skausmo mes jau tiek patyrusios, kad cia tikrai niekas daugiau nebeiskaudins.
QUOTE(giurza @ 2011 03 16, 01:40)
is tikruju tapatinu save su kate - nepriklausomybes ir laisves isikunijimu... MIAU
myliu katinus!!! man jie tokie nerealus, tokie laisvi, tokie beproto paslaptingi ir atsargus, svelnus, nu tokie labai labai
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 09:03)
1. Nu gal man rimtai dingti? Tokios jautrios visos.
2. Tik dėl to ir sėdžiu šioje temoje. O vaikų ateitis ir gyvenimo kokybė priklauso nuo teisingo mamos pasirinkimo-gyventi ar ne su alkoholiku.
2. Tik dėl to ir sėdžiu šioje temoje. O vaikų ateitis ir gyvenimo kokybė priklauso nuo teisingo mamos pasirinkimo-gyventi ar ne su alkoholiku.
1. nu jau tiktais. sedek kur sedi
2. cia tokia kvailas juokas kilo. del to ir sedi. sedi ir registruoji, kiek pagerejimu, kiek isvis atveju nurasyti jau. sita nebegyvena, sita dar gyvena tokia mintis kilo ai cia is po tu visu klausimeliu man nusisnekejimai uzplauke
taip, atsiprasau, kaip as galejau suabejoti. einu susitvarkysiu namus geriau, paruosiu minksta patala, pora buteliu alaus, nes gris vyras be abejo isgeres, tai reiks jam issimiegot po keliones, ryte atsigaivinti.. tai kas, kad dar beveik menuo iki grizimo, nu reikia tinkamai pasiruosti. aciu, kad priminei.
QUOTE(minha @ 2011 03 16, 13:25)
sima, jus kazko blogos nuotaikos ir visa pykti liejate cia, forume.
oi negaliu, balsu net susijuokiau
ir psichiniam ligoniui dažniausia tik spyris šiknon padeda pradėti sveikti, pradėti suvokti savas problemas.
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 16, 13:46)
2. cia tokia kvailas juokas kilo. del to ir sedi. sedi ir registruoji, kiek pagerejimu, kiek isvis atveju nurasyti jau. sita nebegyvena, sita dar gyvena tokia mintis kilo
aišku, turiu storą knygą, ir registruoju, o ką
QUOTE(nelabai @ 2011 03 16, 10:39)
Ir ne isgere gali nesivaldyti. O jei zmogus zino, kad isgeres ima nesivaldytai, tai tegu negeria
Gerai. Taip jam ir pasakysim. Manot, paklausys?
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 13:56)
as tai visas kaip nuluptas jau zinau
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 16, 13:56)
gerai gerai, saunuole, metu gale galesi suvestine pateikti. jau ziema sarase prie tu, kur issiskyre. kitos vis dar zaidziasi nu ir kaip tu gali is cia dingti, nebebus registratores. sedek tik, kad gerai sedi ir jokiu kalbu apie isejimus
QUOTE(alfija @ 2011 03 16, 13:49)
ir psichiniam ligoniui dažniausia tik spyris šiknon padeda pradėti sveikti, pradėti suvokti savas problemas.
Ne, nu išprotėjimas dar viena keiktis pradėjo, ne tema o total košmar.
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 16, 13:57)
Gerai. Taip jam ir pasakysim. Manot, paklausys?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kam cia tokiam sakysit? gi negeria pas jus niekas. o jei kaimynui, nu tai koks jusu reikalas ar jis geria ar ne?