Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 22:42)
Dabar kazka atsimenu...
Mazdaug taip buvo atsakyta: "be pasivoliojimo pusnyje nieko neiseis"?
LEBER karta labai gerai issireiske: niekas negali mane izeisti, jei as neisizeisiu thumbup.gif
Auksiniai zodziai!
Buk drasesne, rasyk, prasyk patarimu ir nekreipk demesio i nepatinkancius tau atsiliepimus 4u.gif
Visiems vis vien niekada neitiksi - buk nors angeleliu su sparneliais lotuliukas.gif

Ž.R Ten atsakė:- Į pusnį ponia, į pusnį lotuliukas.gif
Stengiuosi atrasti savyje stiprybės ir šis forumas tikrai padėjo. Pati savimi stebiuosi, kad čia rašau. Vis dėliodavau mintis ir neparašydavau.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 22:46)
cia tau

ogi alkoholikui telkti valia ir NEGERTI.

Ačiū. 4u.gif

O tokie turi valios negerti? Taip realiai. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 15, 22:39)

Ačiū už balioną.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 22:56)
Ačiū.  4u.gif

O tokie turi valios negerti? Taip realiai.  mastau.gif

tie kurie turi valios gyvena kaip zmones, o kurie neturi voliojas prie konteineriu.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 22:59)
tie kurie turi valios gyvena kaip zmones, o kurie neturi voliojas prie konteineriu.

Jums geriau žinot. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 22:03)
Giurza, perskaiciau visa tema apie marcias. Nu ka galiu pasakyt - zaluma.

Pastebejau tave krumuose lotuliukas.gif
nes pati tuo pat metu grizau daskaityti... Dabar jau aistros aprimo, bet vasario pabaigoje-kovo pradzioje buvo brrr schmoll.gif
Ir zinai, kas man labiausiai nepatinka? Ne tik sioje temoje pastebejau, cia bendra tendencija g.gif
Atsiranda viena-dvi bjauriai snekancios dalyves - ir norom-nenorom ir kitos, iki siol daugmaz mandagai bendravusios, isitraukia i abipusiu izeidinejimu maratona...
Gal ne taip arsiai, gal truputi graziau, bet esme ta pati - lenktynes: kas ka geriau pazemins ir nusodins... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 22:44)
Driulka, virtualioje erdveje kaip tik lengviau atsipalaiduoti ir destyti kas ant sirdutes gula, o del isizeidimu, as labai retai isizeidziu, nusprendziau, kad tai puscias laiko gaisimas smile.gif

Aš nebijau įsižeisti, aš bijau būti įskaudinta.
Atsakyti
einu paskaitineti ir as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 22:03)
Pastebejau tave krumuose lotuliukas.gif
Atsiranda viena-dvi bjauriai snekancios dalyves - ir norom-nenorom ir kitos, iki siol daugmaz mandagai bendravusios, isitraukia i abipusiu izeidinejimu maratona...
Gal ne taip arsiai, gal truputi graziau, bet esme ta pati - lenktynes: kas ka geriau pazemins ir nusodins... verysad.gif

Irgi maciau tave.
Is vienos puses - mauc, naujoke, jausk savo vieta.
Is kitos - nelegva kesti drabstyma veidan ir nutyleti.
Atsakyti
QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 22:33)
Aš daugiau tik skaitau. Mano požiūris į MB panašus į Nelabai. Galvoju kad esu kompleksuota, nes ir viešoj erdvėj man rūpi ką apie mane pagalvos. Po Aimėjos kritikos turbūt nebeišlysčiau  biggrin.gif Po leber postu stengiuosi keistis, bet nemoku taip savęs analizuot. Per beveik 2 metus su Jūsu visų pagalba tapau ramesnė, net ir čia išdrysau parašyt.

tu zinok nebijok sakyti, nes cia gi nieks taves nezino, jei nesupras, tai ir nereikia, o suprantanciu visada atsiras. Jei as jautri asmenybe istveriau Aimejos kritika, tai ir tu istversi biggrin.gif svarbiausia pasiimti sau reikalingiausia info

QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 23:03)
Giurza, perskaiciau visa tema apie marcias. Nu ka galiu pasakyt - zaluma.

nu ir man jau idomu, einu paveizesiu rolleyes.gif

QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 23:38)
Gyvenu su MA, nes man taip patogiau, nes nėra kur dingt ir žinau kad geriau nerasiu. Todėl stengiuosi nebesinervinti dėl to ko aš pakeisti negaliu.

o man nesigauna nesinervyti doh.gif visas salygas turiu, juk dabar nei matau, nei girdziu kaip geria ir ka daro - ne LT juk, o vistiek nervinuosi, jaudinuosi, skaudinuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 23:06)
Is kitos - nelegva kesti drabstyma veidan ir nutyleti.

Apie ką ir kalbam. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 15, 23:15)
o man nesigauna nesinervyti  doh.gif visas salygas turiu, juk dabar nei matau, nei girdziu kaip geria ir ka daro - ne LT juk, o vistiek nervinuosi, jaudinuosi, skaudinuosi  verysad.gif

O ką tada darai, kai nerviniesi, jaudiniesi, skaudiniesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 23:03)
Aš nebijau įsižeisti, aš bijau būti įskaudinta.

DRIULKA,
o izeidimas ir iskaudinimas labai skiriasi?
Patikslinu savo ankstesni issireiskima: kuo tave gali iskaudinti virtualus pasnekovai virtualioje erdveje?
Pasakyti tau ta, ka tu ir pati apie savo situacija zinai? Ne paguosti, o isvadinti kvaila boba? Na ir kas???
As aplamai nesuprantu, kuo (net realiame gyvenime) svetimi zmones gali iskaudinti?
Izeisti - taip, ir svetimi zmones gali izeisti iki asaru, jei esi jautrus ir turi polinki isizeisti, bet iskaudinti...

O jus, panos, kaip manote? Teisi as ar sapalioju?
Atsakyti