Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(carela @ 2011 03 15, 20:29)
Nu as tai po depiliacijos, o tu...Nu nezinau, nezinau, kazkaip neestetiskai lotuliukas.gif

ui tu lotuliukas.gif
pasitelkite fantazija tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 10:47)
Klausimeli, dar karta pasikartosiu - cia yra gelytes. Turbut nebuvot kitose temose, kur uz nepatikusi issireiskima gali buti pasiusta labai toli

O kur labai toli? Ar čia?

Rodos, taip toli dar niekas nesiuntė... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 15, 13:29)
1.galesim, giurza, paskui knyga rasyt biggrin.gif

2.siaubas!!!! panos, jau 5-ti metai! na as ne nuo tiek prisijungus, nei nebezinau nuo kiek, bet faktas kad baliu kelti BUTINA!!!! cool.gif

1.Knyga tu apie mane rasysi ar as apie tave? biggrin.gif

2.Na, SSIIMMAA, ir trumpa atmintis pas tave lotuliukas.gif
Gruodzio menesi tave sudomino, kiek gyvuoja tema, ir as gana smulkiai surasiau: ir kada atsirado pati tema, ir kada kas is senbuviu i ja atejo...
O dabar tu vel nebezinai, kada prisijungei... g.gif
Papildyta:
QUOTE(flamenko @ 2011 03 15, 15:15)
Nu tai čia taip pat kai gaila išmest seną žiurstą, a mažu kur mazgotėlei panaudosiu... senus batus- nu gal kada į kokį purvyną reiks eiti smile.gif..... ir išvis ką nors išmeti gaila- a mažu susigadys kada  g.gif  smile.gif
Pavasarinis apsivalymas, merginos- tiek temose, tiek spintose, tiek kiemeliuose, tiek ir mūsų viduje smile.gif, nėra ko gailėt to, kas jau buvo- žiūrim, ką gero galim turėti ateity.

Tu absoliuciai teisi, FLAMENKO 4u.gif
Tiksliai pastebeta thumbup.gif
Bet vis vien gaila ismesti... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 15, 16:07)
O aš nenoriu nieko nei kopint, nei skaityt iš naujo....Kam? Kol leber bus gyva visada paklaust bus galima, kad ir 100 -ąjį kartą.  lotuliukas.gif

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 16:38)
Pažadu, kad ir  pasibarti su manim bus galima  nail.gif

Ir as tau eilini karta netycia (tik netycia!) ikasiu ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Senas geras anekdotas:

Atėjo vienas žmogus į barą ir prašo tris alaus. Barmenas pamatęs, kad daugiau niekas prie jo neprieina, sako:
„Jūs dabar imkite vieną bokalą, o paskui aš atnešiu kitus paeiliui.“
„Ne, – sako žmogelis, – turėjome su draugais nuo seno vieną gerą tradiciją. Kadaise buvome trise, tai vis užeidavome į barą alaus išgert. Dabar vienas draugas Anglijoj, kitas – Amerikoj. Tai man smagiau juos taip prisimint, lyg vis dar kartu sėdėtumėm.“
Ir pasideda žmogelis vieną alaus sau, kitus – prieš save ant staliuko. Visus paeiliui išgeria.

Ateina ir vėl po savaitės. Ir vėl prašo tris alaus.

Ir dar po savaitės, ir po kitos, ir dar po kitos...

Praeina kiek laiko, vėl ateina žmogus. Šįsyk paprašo du alaus. Barmenas su užuojauta į jį pasižiūri ir sako:
„Jūsų vienam draugui kažkokia rimta bėda?“
„Nea, – sako žmogelis, – tai gert mečiau.“
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vienas*klausimėlis: 15 kovo 2011 - 20:02
QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 21:24)
"As esu marti" - keleta siu metu puslapiu perskaiciau ir isejau, daugiau neistveriau, ant tiek bjauru pasidare del atviros neapykantos priestaraujantiems  ir oponentu izeidinejimu!

jergau, o as kazkuria diena galovu, ar rasyt ten ar ne, neskaiciau ten dar. Paskui pagalvojau kad tai beviltiska tema ir neprasidesiu biggrin.gif dabar matau kad gerai padariau...
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 13, 18:23)
dar norejau techninio dalyko pakaust. Saket vel perskaitet mano postus ar tam reikia vel visas temas versti psl ar kazkaip kitaip imanoma?

ADA, deja, perskaičiau tuo lėtuoju būdu – verčiau puslapį po puslapio. Kadangi buvau tavo mintis visas skaičiusi, tai nebuvo sunku pakartot iš naujo.
Taip aš visada darau, jeigu man žmogus patinka. Skaitau tik jo vieno pasisakymus, nemaišau su kitais, kad atsisijotų vien tik to žmogaus mintys be interpretacijos.
O skaitant pramaišiui, kartu su kitais, mintys išsivarto, nes kitų komentarai mintis iškreipia, suteikia jiems rūpimą atspalvį.

Taip aš perskaičiau ir Fėjos mintis. Labai patiko. Toks blaivus požiūris kapstantis iš duobės. Patiko ir jos gana tikslūs mano minčių komentarai. Įdomu, ką ir nuo savęs ji buvo pridėjusi. Apie juridinius dalykus. Pasipildžiau.

Skaičiau ir Leber. Buvau įsidėmėjusi ją iš detalių diskusių su Giurza. Paskui man pasirodė, kad Leber lyg ne visai taip supranta mano mintis, negu sakydavau. Todėl sugrįžau jos paskaityti. Bet pastebėjau, kad komentarų per mažai, kad galėčiau susidaryti aiškesnį vaizdą.

Dar čia yra ir daugiau žmonių, kurie rečiau lankosi. Pastebėdavau ir mintis jų. Bet kai kurie, atrodo, užeidavo tik pasilabinti ir priminti, kad dar „gyvi“. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 20:20)
ADA, deja, perskaičiau tuo lėtuoju būdu – verčiau puslapį po puslapio.

blink.gif taigis yra tokia funkcija "rasti visas nario zinutes" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 10:17)
Jus turbut forume neilga laiko tarpa, nepatyret tikro izeidimo. Nieko, apsislifuosit.

Suprast, kai kaukštels su vazonu kas gerai per galvą, jau nebejusiu, kaip atsidursiu ant šešių lentų? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 16:59)
Nemanau kad leber turės tiek kantrybės vėl viską pakartoti. Man Jos pasisakymai labai padėjo. Ir visų mergaičių (senbuvių) mintys patinka. Gaila kad naujai atėjusios nebegalės su jomis susipažinti taip kaip aš "pažįstu", o ir minčių tikrai gerų buvo.

Sveika prabylus, DRIULKA 4u.gif
Vat del tokiu tyliai skaitanciu ir nenorinciu/nedristanciu sneketi (kiekviena del savos priezasties) mergaiciu, man ir gaila senu temu...
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 15, 19:57)
blink.gif Man turbūt ir vėl turi būti gėda, bet aš kažkaip nepamenu tavęs.....Tu tik skaitai? O kodėl nepakalbi su mumis? ax.gif

Ner del ko gedytis, nusiramink lotuliukas.gif
Kiek atsimenu, DRIULKA nei vienos zinutes neparase, tik tyliai sedejo krumuose ir skaite (turiu iproti pereinant i kita puslapi paziureti, kas siuo metu temoje, ir patikek - tokiu nuolat tyliai skaitanciu, bet niekada nepasisakanciu yra ir daugiau...)
Atsakyti
QUOTE(gabyte_g @ 2011 03 15, 21:22)
blink.gif taigis yra tokia funkcija "rasti visas nario zinutes" unsure.gif

Žinau tas žinutes. Bet ten vis tiek, atrodo, reikia susirasti parašytą temą ir nuosekliai tokiu pat būdu perskaityti. g.gif Neradau lengvesnio būdo.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 15, 19:57)
blink.gif Man turbūt ir vėl turi būti gėda, bet aš kažkaip nepamenu tavęs.....Tu tik skaitai? O kodėl nepakalbi su mumis? ax.gif

Aš daugiau tik skaitau. Mano požiūris į MB panašus į Nelabai. Galvoju kad esu kompleksuota, nes ir viešoj erdvėj man rūpi ką apie mane pagalvos. Po Aimėjos kritikos turbūt nebeišlysčiau biggrin.gif Po leber postu stengiuosi keistis, bet nemoku taip savęs analizuot. Per beveik 2 metus su Jūsu visų pagalba tapau ramesnė, net ir čia išdrysau parašyt.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 15, 10:48)
Na, pirmiausia, tai mane suerzino alkoholiko  lyginimas su nepagydomu psichiniu ligoniu

O alkoholikas pagydomas? Ir kai jis skeryčiojasi visaip, tai kokiai čia populiariai ligai prilygint galima? mastau.gif
Atsakyti