Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 16:38)
Pažadu, kad ir  pasibarti su manim bus galima  nail.gif

Aha, aš irgi pažadu subinaites paspardyt cool.gif . Pažadu ir toliau nesuprast, kokį brangakmenį jūs savo alchašuose turit paslėpę, kad atsitraukt negalit g.gif (vai vai, tuoj bus man už tokius baisius žodžius- žinokit, pažadu ir toliau nevyniot žodžių į minkštą vatelę smile.gif ). Nu bet vistiek aš jus myliu wub.gif (vai vai, gausiu ir už šituos žodžius iš kokios radikaliai nusiteikusios bobelės).
Žodžiu, gyvenimas tęsiasi smile.gif .
Atsakyti
Vienu žodžiu trint tas visas temas. Ir šneka baigta.

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 09:26)
Vienas klausimėlis, ko tu čia purški. Na kam yra naudinga trijų metų pokalbiai? Kas tave domina, neramina, klausk dabar, atsakys moterys.
Atrodo, kad jei ištrins tas senas temas, tai tavo gyvenimas sugrius. doh.gif

Trinti tas temas reikia ir viskas. Gyventi reikia dabartim, kalbėti apie dabar, o ne kas buvo.

Nemanau kad leber turės tiek kantrybės vėl viską pakartoti. Man Jos pasisakymai labai padėjo. Ir visų mergaičių (senbuvių) mintys patinka. Gaila kad naujai atėjusios nebegalės su jomis susipažinti taip kaip aš "pažįstu", o ir minčių tikrai gerų buvo.
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2011 03 15, 17:47)
Aha, aš irgi pažadu subinaites paspardyt  cool.gif . Pažadu ir toliau nesuprast, kokį brangakmenį jūs savo alchašuose turit paslėpę, kad atsitraukt negalit  g.gif (vai vai, tuoj bus man už tokius baisius žodžius-  žinokit, pažadu ir toliau nevyniot žodžių į minkštą vatelę smile.gif ). Nu bet vistiek aš jus myliu  wub.gif (vai vai, gausiu ir už šituos žodžius iš kokios radikaliai nusiteikusios bobelės).
Žodžiu, gyvenimas tęsiasi  smile.gif .

friends.gif alc.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 00:56)
dar norejau paklaust kai ko ados, ale nebeklausiu, patiko tavo pasipasakojimas ada, savesne patapai, bent jau man

cia taip tipo lietuviskai ,kaimynui blogai tai man jau gerai biggrin.gif juokauju jei ka
Bet siaip merginos ir neatidziai skaitot, juk nekarta sakiau,kad yra problemu su alkoholiu, vairavimu isgerus ir t.t. Nu ka padarysi, sakiau jau matyt labai neaiskiai kazkaip reiskiuosi blush2.gif
Nu ko galu gle as toj temoj tiek praleisciau laiko jei pas mus viskas gerai butu g.gif
JAu mano vyras del to nervinasi ir pasipiai vadina super mama, o man kas ,dzin dabar biggrin.gif sakau, jo, o kas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2011 03 15, 01:42)
Aš skaitau visų ir visus postus.  smile.gif
Aš susiduriu su tokiu dalyku (nežinau kaip tai kitaip įvardyti).
Vyras geria, žmona nepatenkinta. Vyras niekaip nepasiduoda nei žmonos priekaištams, nei visom kitom priemonėm, jis geria, daugiau, mažiau, bet geria. Jei žmona intuityviai, gal pasąmonėje, pradeda nujausti, jog vyro ji nei pakeis, nei sustabdys, tai neretai ji visa dūšia pasineria į aplinkos keitimą, tipo- žmonijos blaivybės, besąlėgyškos meilės, religijos, sveiko gyvenimo būdo, ...... ar dar ko nors skleidimą, propagavimą, būna, kad maniakiškai jai prisireikia naujagimio....

Ar tavyje nieko panašaus nevyksta/nevyko?
Kodėl klausiu, tikrai nepiktai?
Tu man panaši į tokį, kaip čia apibudinti  g.gif  na, tipo, žinai, kai ateini į parduotuvę nusipirkti kelnėms diržo, o konsultantė bando įsiūlyti kelnes prie naujo diržo, švarką prie kelnių ir kailinius prie viso komplekto. Konsultantė šiaip tai gera, bet gi aš atėjau į parduotuvę visai ne to, tai ir susišnekėti sudėtinga.

Saziningai apgalvojau. Net nezinau, tai ,kad tie bruozai man ir taip kazkiek budingi, sakau kazkiek, nes informacija man patinka suteikti zmonems, nes galvoju,kad man butu gera ,jei kazkas mane ir apsviestu, jei ko nezinau, bet zmoniu paciai keisti man nesinori. Taip noreciau,kad zmones keistusi i gera visi, bet jau savom pastangom, nebent pasinaudoja mano teikiamom nuoruodom biggrin.gif taip sakant noriu nudirbti gerus darbus svetimom rankom biggrin.gif .
Nezinau ar tai surista su vyru, greiciau ne , nes jau minejau Sveikuoliu mkloj buvau 13 ir nuo tada duomiuosi sveiku gyvenimo budu ir jei kam idomu kazka papasakoju ar nukreipiu. Jei matau,kad zmogaus gyvenimo tikslai ir kelias visai kitoks tai ir tyliu...Viduj jauciunora svietsti (cia gera asociacija su sviesuoliuku lotuliukas.gif )LT dirbau mokytoja, cia antra darba susirandu bendruomenes centre, kuris suristas su zmn svietimu ir tai man labai patinka g.gif O ar tai maniakiska kazkaip nezinau, gal ne, nes 5 metus sedejau namie ir dziaugiausi su vaikais ir dabar gal dar sedeciau. Bet irgi taip idomiai gyvenimas tarsi spaudzia iseiti ir palikti kuri laika vaikus su teciu , ilgai vijau tas mintis(man taip gera pirma kart gyvenime paprasciausia gyventi, niekur nebegti, viska daryti tada ir taip kaip norisi), bet ziuriu viskas i gera po truputi eina.
O cia del vaiku norejimo, tai taip norejau gan seniai vaiku, bet daugiau ir bijojau ar busiu gera mama ir ilgai atmetinejau ta minti, vyras prikalbino gal labaiu ir pati gal subrendau ir atejo jie stebukliukai musu wub.gif
Nezinau ar atsakiau i klausima g.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 15, 18:57)
cia taip tipo lietuviskai ,kaimynui blogai tai man jau gerai  biggrin.gif juokauju jei ka

tikrai ne is tos "operos" schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Driulka @ 2011 03 15, 16:59)
Nemanau kad leber turės tiek kantrybės vėl viską pakartoti. Man Jos pasisakymai labai padėjo. Ir visų mergaičių (senbuvių) mintys patinka. Gaila kad naujai atėjusios nebegalės su jomis susipažinti taip kaip aš "pažįstu", o ir minčių tikrai gerų buvo.

blink.gif Man turbūt ir vėl turi būti gėda, bet aš kažkaip nepamenu tavęs.....Tu tik skaitai? O kodėl nepakalbi su mumis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 15, 18:57)
blink.gif Man turbūt ir vėl turi būti gėda, bet aš kažkaip nepamenu tavęs.....Tu tik skaitai? O kodėl nepakalbi su mumis? ax.gif

Aga, reik savizudziu but,kad cia prasiziotum lotuliukas.gif Bo kai spirs i viena vieta, tai ir iki amerikos nuskriesi lotuliukas.gif Juokauju aisku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2011 03 15, 20:19)
Aga, reik savizudziu but,kad cia prasiziotum lotuliukas.gif Bo kai spirs i viena vieta, tai ir iki amerikos nuskriesi lotuliukas.gif  Juokauju aisku biggrin.gif

melas, mes mielos ir pukuotos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 10:44)
Toks jausmas , kad rašo įsižeidusi penkiolikmetė...

Klysti, AIMEJA lotuliukas.gif
Nemanau, kad 15-mete isizeistu del zodziu "purški" ir "sapalioji"...
Idomu, kokiam rojaus kampely reikia gyventi, kad laikyti siuos zodzius keiksmazodziais? g.gif

Musu tema, palyginus su kitom SM temomis, yra mandagumo ir tolerancijos etalonas smile.gif
Vakar truputi paskaiciau tema "As esu marti" - keleta siu metu puslapiu perskaiciau ir isejau, daugiau neistveriau, ant tiek bjauru pasidare del atviros neapykantos priestaraujantiems ir oponentu izeidinejimu!
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 19:21)
melas, mes mielos ir pukuotos tongue.gif

Nu as tai po depiliacijos, o tu...Nu nezinau, nezinau, kazkaip neestetiskai lotuliukas.gif
Atsakyti