gert maziau?? ar as daug geriu..k. tu.. atsirado karaliene, vaiksto susiraukus, atsibodo jau.
nesusilaikiau ir as
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 10:25)
gert maziau?? ar as daug geriu..k. tu.. atsirado karaliene, vaiksto susiraukus, atsibodo jau.
Ar as voliojuos prie konteineriu? Tu turbut tikro chroniaus nemaciusi, prasitrink biski akis!
Gerai, gerai, tyliu jau tyliu , varau gal alučio kokio, džiaugsmai jūs mano, parnešiu , vis ne tokios piktos būsit..... šukuoseną ir spalvuoseną tai pakeičiau praeitą savaitę- bet turbūt vistiek ne taip, ane......
O dėl senų temų trynimo- manau, kad labai jau didelės išliekamosios vertės jos neturi. Be abejo, yra ten gilių minčių ir patirčių, bet reta kuri puola skaityt 3 metus atgal.
O dėl senų temų trynimo- manau, kad labai jau didelės išliekamosios vertės jos neturi. Be abejo, yra ten gilių minčių ir patirčių, bet reta kuri puola skaityt 3 metus atgal.
QUOTE(flamenko @ 2011 03 15, 11:35)
Gerai, gerai, tyliu jau tyliu , varau gal alučio kokio, džiaugsmai jūs mano, parnešiu , vis ne tokios piktos būsit..... šukuoseną ir spalvuoseną tai pakeičiau praeitą savaitę- bet turbūt vistiek ne taip, ane......
nepades tau ta nauja sukuosena, aks i tave beziures
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 07:38)
Jei atidžiai skaitėt, tai klausimu pastebėjau, kad žmogus įžeidinėjamas. Neturėtumėt neprisiminti žodžio sapaliojat.
Na, gal pas jus čia toks bendravimo būdas. Tiesiog esu atpratusi nuo tokių dalykų. Nes jau kai ligonis, tai ligonis, tada kas kita. Bet juk ne visos čia ligoninės?
Ar tai reiškia, kad žmogus, gyvendamas su alkoholiku, ir pats sugrubėja? Kam tyčiotis iš Ados, kad ji bando ieškoti kažko šviesaus?
Aš irgi daug metų gyvenusi su sunkiu ligoniu (dėl to ir ieškau taip pat šviesių dalykų, kad atsilaikyčiau). Ir kažkaip keiksmažodžių neišmokau. Gal kad mano ligonis, galėdavęs net po 8 valandas per dieną prarėkalot, vis dėl to keikėsi vieninteliu žodžiu š.... Ir tai dalydavo santūriai. Inteligentija taip sakant.
Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi. O tokia būt nenoriu.
Na, gal pas jus čia toks bendravimo būdas. Tiesiog esu atpratusi nuo tokių dalykų. Nes jau kai ligonis, tai ligonis, tada kas kita. Bet juk ne visos čia ligoninės?
Ar tai reiškia, kad žmogus, gyvendamas su alkoholiku, ir pats sugrubėja? Kam tyčiotis iš Ados, kad ji bando ieškoti kažko šviesaus?
Aš irgi daug metų gyvenusi su sunkiu ligoniu (dėl to ir ieškau taip pat šviesių dalykų, kad atsilaikyčiau). Ir kažkaip keiksmažodžių neišmokau. Gal kad mano ligonis, galėdavęs net po 8 valandas per dieną prarėkalot, vis dėl to keikėsi vieninteliu žodžiu š.... Ir tai dalydavo santūriai. Inteligentija taip sakant.
Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi. O tokia būt nenoriu.
hmmm bet kiek skaiciau, tai visose temose turite problemu su bendravimu, tai kaip cia iseina dabar?!
Man vis keistai skamba tas Jusu lyginimas alkoholiko su sunkiais ligoniais reikalingais slaugos, tai leiskite paklausti gal galima slaugos pinigeliu gauti ir uz alkoholiko slaugyma?? o jeiug ne, tai gal jis vis tik gali pats save paslaugyti?
QUOTE(ada21lt @ 2011 03 14, 18:51)
Atleisti, sako , tai paleisti vilti,kad praeitis galejo buti kitokia
sita vieta ir man aukso vertes. reiks jauciu didelem raidem ant sienos uzsikabinti
QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 01:09)
nes savo zinutes as tikrai noreciau nusikopijuoti ir issaugoti, o tam reikia laiko - daug spejau prirasyti
ir as sito darbo imsiuosi. tokia galybe temu kopinsiu. o kur dingt, tikrai yra geru minciu ten. galesim, giurza, paskui knyga rasyt
QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 02:29)
2.Bet ar turesi noro ir kantrybes vel ir vel atsakineti i tuos pacius klausimus ir n+1 kartu kartoti tuos pacius patarimus?
oi, jau kam kam, bet leber pas mus ir kantrybes ir noro nestinga
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 15, 10:36)
merginos tik jau nepradėkit dėl senų temų čia nesutarti, matau vis tiek man reiks tas temas bent pervesti , nors jų tiek daug kaip kažkas pastebėjo net nuo 2006 metų.
siaubas!!!! panos, jau 5-ti metai! na as ne nuo tiek prisijungus, nei nebezinau nuo kiek, bet faktas kad baliu kelti BUTINA!!!!
ir kazkodel man gaila, kad istrintu senas temas. net ir pati radus laiko labai noreciau persiskaityti viska, kaip sveikau, kaip po truputi viskas sviesyn ejo negi dabar rimtai gausiu knyga parasyt, kad nedingtu niekas. ei, ko as tos praeities taip isikabinus
nekopijuokit ir nevarkit, vistiek neskaitysit
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 15, 13:29)
ir kazkodel man gaila, kad istrintu senas temas.
Nu tai čia taip pat kai gaila išmest seną žiurstą, a mažu kur mazgotėlei panaudosiu... senus batus- nu gal kada į kokį purvyną reiks eiti ..... ir išvis ką nors išmeti gaila- a mažu susigadys kada
Pavasarinis apsivalymas, merginos- tiek temose, tiek spintose, tiek kiemeliuose, tiek ir mūsų viduje , nėra ko gailėt to, kas jau buvo- žiūrim, ką gero galim turėti ateity.
QUOTE(ssiimmaa @ 2011 03 15, 13:29)
ir kazkodel man gaila, kad istrintu senas temas. net ir pati radus laiko labai noreciau persiskaityti viska, kaip sveikau, kaip po truputi viskas sviesyn ejo negi dabar rimtai gausiu knyga parasyt, kad nedingtu niekas. ei, ko as tos praeities taip isikabinus
Paleisk geriau... Jei tuo metu skaudėjo, apie tai rašei, padėjo, praėjo. Dabar vėl imsi nagrinėti skaitydama ką ne taip padariau, kodėl ir pan. Praeities nereikia užmiršti, bet paleisti reikia
Čia manau visoms, žinau kiek sentimentų kelia šita tema, bet paleiskit, nenagrinėkit, gal lengviau bus
O aš nenoriu nieko nei kopint, nei skaityt iš naujo....Kam? Kol leber bus gyva visada paklaust bus galima, kad ir 100 -ąjį kartą.
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2011 03 15, 16:07)
O aš nenoriu nieko nei kopint, nei skaityt iš naujo....Kam? Kol leber bus gyva visada paklaust bus galima, kad ir 100 -ąjį kartą.
Pažadu, kad ir pasibarti su manim bus galima
o as o as o as hm nu irgi kazka pazadu