Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 10:12)
Čia tas „susigalvotas“ įžeidinėjimas.  cool.gif

Klausimeli, nesususireiksmink ir maziau kaltink kitas bloga nuotaika, piktumu ar pan. pamatysdi, bendraut tada seksis kur kas geriau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 03 15, 10:17)
Cia yra "gelytes". Jus turbut forume neilga laiko tarpa, nepatyret tikro izeidimo. Nieko, apsislifuosit.

Jau nebesitikiu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:35)
Ką reikės, susirasiu pati, dar yra laiko ir dėl savęs aš nepergyvenu. Bet man gaila žmonių, kuriems jau tikrai būna SOS.

Koks kilnumas.

Žmonių gailėti nereikia, žmones reikia mokėti atjausti.
Papildyta:
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 10:12)
Čia tas „susigalvotas“ įžeidinėjimas.  cool.gif

Atėjai į šitą temą su pirma žinute, kur sukritikavai bendravimą. Dabar vėl tas pats. Na jei tokia jautri, tai gal tu nediskutuok, nes tikrai sveikatą sugadinsi.
Atsakyti
merginos tik jau nepradėkit dėl senų temų čia nesutarti, matau vis tiek man reiks tas temas bent pervesti smile.gif, nors jų tiek daug kaip kažkas pastebėjo net nuo 2006 metų. Kadangi man pirminis įspūdis susidarė, kad ten labiau paplepėjimai ir dienos aktualijos ir tikrai labai atsiprašau jei kažko nesupratau. Ir patarimas suprantu, kad visuomet geriausiai badyti pirštais iš serijos yra kitų temų ten ir tvarkytis, bet tai ir bus daroma, bet viskas nuo kažko turi prasidėti 4u.gif . Nesipykit, geros dienos.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 10:24)
Atėjai į šitą temą su pirma žinute, kur sukritikavai bendravimą.

Na jei tokia jautri, tai gal tu nediskutuok, nes tikrai sveikatą sugadinsi.

Jei atidžiai skaitėt, tai klausimu pastebėjau, kad žmogus įžeidinėjamas. Neturėtumėt neprisiminti žodžio „sapaliojat“.

Na, gal pas jus čia toks bendravimo būdas. Tiesiog esu atpratusi nuo tokių dalykų. Nes jau kai ligonis, tai ligonis, tada kas kita. Bet juk ne visos čia ligoninės? g.gif
Ar tai reiškia, kad žmogus, gyvendamas su alkoholiku, ir pats sugrubėja? Kam tyčiotis iš Ados, kad ji bando ieškoti kažko šviesaus? g.gif
Aš irgi daug metų gyvenusi su sunkiu ligoniu (dėl to ir ieškau taip pat šviesių dalykų, kad atsilaikyčiau). Ir kažkaip keiksmažodžių neišmokau. Gal kad mano ligonis, galėdavęs net po 8 valandas per dieną prarėkalot, vis dėl to keikėsi vieninteliu žodžiu „š...“. Ir tai dalydavo santūriai. Inteligentija taip sakant. smile.gif

Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes „su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi“. O tokia būt nenoriu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 10:38)
Jei atidžiai skaitėt, tai klausimu pastebėjau, kad žmogus įžeidinėjamas. Neturėtumėt neprisiminti žodžio „sapaliojat“.

Na, gal pas jus čia toks bendravimo būdas. Tiesiog esu atpratusi nuo tokių dalykų. Nes jau kai ligonis, tai ligonis, tada kas kita. Bet juk ne visos čia ligoninės?  g.gif
Ar tai reiškia, kad žmogus, gyvendamas su alkoholiku, ir pats sugrubėja? Kam tyčiotis iš Ados, kad ji bando ieškoti kažko šviesaus?  g.gif
Aš irgi daug metų gyvenusi su sunkiu ligoniu (dėl to ir ieškau taip pat šviesių dalykų, kad atsilaikyčiau). Ir kažkaip keiksmažodžių neišmokau. Gal kad mano ligonis, galėdavęs net po 8 valandas per dieną prarėkalot, vis dėl to keikėsi vieninteliu žodžiu „š...“. Ir tai dalydavo santūriai. Inteligentija taip sakant.  smile.gif

Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes „su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi“. O tokia būt nenoriu.  verysad.gif

Toks jausmas , kad rašo įsižeidusi penkiolikmetė...

O mane, gal labai jau įžeidžia neatsakymas į mano konkretų klausimą? Tai ką man daryti?
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:38)
Na, gal pas jus čia toks bendravimo būdas. Tiesiog esu atpratusi nuo tokių dalykų. Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes „su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi“. O tokia būt nenoriu.  verysad.gif

Klausimeli, dar karta pasikartosiu - cia yra gelytes. Turbut nebuvot kitose temose, kur uz nepatikusi issireiskima gali buti pasiusta labai toli, ir isvadinta tokiais epitetais, kuriu gal net negirdejusi. Mano kuklia nuomone, mes cia bendraujam dar labai tvarkingai, neteko girdet atviro izeidimo.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 15, 10:36)
suprantu, kad  visuomet geriausiai badyti pirštais iš serijos yra kitų temų ten ir tvarkytis, bet tai ir bus daroma, bet viskas nuo kažko turi prasidėti  4u.gif .

Nesipykit, geros dienos.

Taip sakant, jautį už ragų? cool.gif

Lengva pasakyt „nesipykit“. Kažin ar į dienos pabaigą čia kas gyvas liks. frusty.gif doh.gif

Ai, geriau trinkit, galit ir šitą iškart. irnesakyk.gif Vis tiek nieko gero iš to nebus. verysad.gif Einu dirbt. construction.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 10:38)

Tikrai sunku šioje temelėje būt. Nes „su kokiu sutapsi, toks ir pats patapsi“. O tokia būt nenoriu.  verysad.gif

gera sioje temoje buti. Cia daug laaaabai skirtingu moteru, bet beveik visas sugebejote suerzinti . Dabar susimasciau-kuo? Na, pirmiausia, tai mane suerzino alkoholiko lyginimas su nepagydomu psichiniu ligoniu ir mums, alkoholikienems irodinejimas, kad jei jau istekejome, tai privalome vergauti ir aukoti savo ir vaiku gyvenimus alkoholikui. Na, o veliau tai manau problema islindo ta, kad jus nesugebejote su ne viena padiskutuoti. Neatsakote i uzduodamus klausimus, kurie paaiskintu jusu teoriju realiu pritaikyma gyvenime.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:47)
Ai, geriau trinkit, galit ir šitą iškart. irnesakyk.gif Vis tiek nieko gero iš to nebus.  verysad.gif

Juokai juokais, bet ne jums spresti, ka trinti. Jums gal nieko gero, o mums daug.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 10:47)
Vis tiek nieko gero iš to nebus.  verysad.gif

Jūs tik visus kaltinate, aplink visi blogi, visi skriaudžia, visos niekšės vyrus numetę vargšelius, visi jus įžeidinėja... Pati nesiteikėte atsakyti nei į vieną pateiktą konkrečiai jums konkretų klausimą.
Surizikuosiu ir paklausiu dar vieno konkretaus klausimo konkrečiai jūsų ir norėčiau konkretaus atsakymo- o ko gero jūs norėtumėte iš šios temos? Konkrečiai, nepilstydama iš tuščio į kiaurą, nekaltindama, nepozuodama kaip paauglė "ach tu man šitaip pasakei, tai aš dabar neatsakinėsiu" "tu mane įžeidei, tai dabar aš neatsakinėsiu", tiesiog atsakykite į klausimą.
Beje, turbūt jus žiauriai įžeisiu pasakydama, kad mano nuomone, tokius išsidirbinėjimus ir manipuliavimus įžeidimais ir pan. sau dažnai leidžia alkoholikai- vat jiems tai žmona visada kalta, kad ne taip pažiūrėjo, nemaloniai balsas nuskambėjo, negerai susišukavo, kavos puodelį 1 cm į šoną pastatė ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flamenko: 15 kovo 2011 - 10:04
QUOTE(flamenko @ 2011 03 15, 11:03)
Beje, turbūt jus žiauriai įžeisiu pasakydama, kad mano nuomone, tokius išsidirbinėjimus ir manipuliavimus įžeidimais ir pan. sau dažnai leidžia alkoholikai- vat jiems tai žmona visada kalta, kad ne taip pažiūrėjo, nemaloniai balsas nuskambėjo, negerai susišukavo, kavos puodelį 1 cm į šoną pastatė ir pan.

O tai ne. doh.gif Aišku, kad kalta, pati viską pridirba. Vaikšto blyn susiraukus, nelaiminga, o aš vargšas kenčiu pagirias, atsirado ponia, sunku išvalyt vėmalus, kas aš nežmogus, kad negaliu eilinį kartą išgerti. Nu jei susišukuotų normaliai, tai gal ir pradėčiau gerti rečiau, na ne kasdien, o kas antrą dieną.
Atsakyti