Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 15, 03:56)
Artimiausią savaitę planuoju ištrinti visas senesnes nei mėnuo temas.

Liūdna. verysad.gif Ir vėl bus taip: užkliuvom už varčios, ir vėl iš pradžios. doh.gif

Aš, kol atėjau, perskaičiau bent dvi temas. Tiesa, antrąją nuo vidurio atidžiai sekiau, kol pagaliau pasiryžau prisijungti. g.gif
Papildyta:
Artimiausią savaitę planuoju ištrinti visas senesnes nei mėnuo temas.

Jūs juokaujate? blink.gif Kiekviena tema po penkiasdešimt puslapių! Kiek laiko tai truks!? doh.gif Gal žinote kokį trumpesnį būdą tai padaryti? help.gif
Papildyta:
Jei yra kam noras kažką išsisaugoti galite tai padaryti per šią savaitę.

Išsisaugoti atskirų pasisakymų nėra prasmės. Nes ką reiškia mintis be konteksto. Tada jau tikrai tik skaityti knygytes. Jose bent viskas nuosekliai išdėstyta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2011 03 15, 08:29)
Laba ryta  4u.gif  kavos?
o as supratau kad ex 10 metu negeria, o jus to nezinojot, gal jis blaivus alkoholikas  blush2.gif
Proksi, esme ne tavyje, o tame zmoguje. Kuo artimesne noresi buti, kuo labiau noresi suprasti, tuo bus blogiau...

esme ir joje, kad per daug stipriai myli ta zmogu
Atsakyti
Jei manote, kad yra vertingos informacijos ką turėtų žinoti žmogus pakliuvęs į tokią situacija ir tai yra šiose temose, galbūt nesunku  nurodyti kur tuomet gal būtų galima konkretesnius ir labiau išliekamosios vertės turinčius postus patalpinti į kokią vieną info temą.

Tai įmanoma tik skaitant viską ištisai. Jei tikrai turi rimtą bėdą, tai gaudai net trupinėlius. book.gif Juk svarbu ir emocijos ir minties vingiai.
Aišku, suprantama, kad žmogus pasipasakojęs galvoja, kad visam pasauliui tai gali būti matoma ir svarbu. Bet, kiek pastebėjau forumuose, nelabai kas į tavo asmeninį gyvenimą gilinasi (na, nebent trumpam) – kiekvienas turi savų skaudulių. verysad.gif
Atsakyti
Vienas klausimėlis, ko tu čia purški. Na kam yra naudinga trijų metų pokalbiai? Kas tave domina, neramina, klausk dabar, atsakys moterys.
Atrodo, kad jei ištrins tas senas temas, tai tavo gyvenimas sugrius. doh.gif

Trinti tas temas reikia ir viskas. Gyventi reikia dabartim, kalbėti apie dabar, o ne kas buvo.
Atsakyti
Gerų pokalbių ir ramios nakties visoms.

Manau, kad šiame forume yra pakankamai temelių, kurios tikrai neturi išliekamosios vertės ir net dubliuojasi. Jos net prasideda ir nesibaigia. Nes ir problemos tokios nėra, kad ilgai aptarinėtum. Net yra temų, nesusijusių su Supermamos tematika (rašo kokia mergikė, dar kuriai toli iki vaikų, kad berniukas paliko. SOS visam pasauliui doh.gif , ar pan.)
O čia tema (beje, yra ir daugiau tokių, svarbių) – tai juk visas žmogaus gyvenimas. g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(giurza @ 2011 03 15, 01:09)
Cia tikrai rimta priezastis, apie tai nepagalvojau, kai puoliau ginti tema,
atleisk, NELABAI 4u.gif

Ner uz ka atleisti. Tiesiog vienoje temoje atsirado viena gyvate, kuri pradejo keleta tos temos mamyciu terorizuoti (netgi del ilgu pastangu pastoti ir pan., del vaiku didesniu trukumu ir pan.), tai pamasciau, kad tokiu gali kada ir daugiau atsirasti.
QUOTE(leber @ 2011 03 15, 02:18)

Aš tai kaip žinodama, įdomius momentus, mintis išsisaugojau nuo pat diskusijos pradžios.  assa.gif

idomu kas tie idomesni momentai?
QUOTE(proksi @ 2011 03 15, 02:40)
pastaruosius menesius as viska ne taip darau.... ne taip atsiguliau, per velai einu gulti, ne taip pasakiau - isipleskia nuo kiekvienno mano zodzio, ne taip paprasiau, ne paprasiau, o nurodziau, priestarauju, o ne sutinku ir t.t. as net pasimetusi kas yra jam

Turejau jaunystej kavalieriu. Mylejo jis mane labai, o as jo-ne. Stengesi, gerinosi ir t.t., o man niekas netiko. Nu erzino.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 09:26)
Vienas klausimėlis, ko tu čia purški. Na kam yra naudinga trijų metų pokalbiai? Kas tave domina, neramina, klausk dabar, atsakys moterys.
Atrodo, kad jei ištrins tas senas temas, tai tavo gyvenimas sugrius. doh.gif

Trinti tas temas reikia ir viskas. Gyventi reikia dabartim, kalbėti apie dabar, o ne kas buvo.

Mieloji, galiu kalbėti įvairiomis temomis, bet esu pažeidžiama atviriems įžeidinėjimams. Taigi prašyčiau parinkti atidžiau žodžius.

Ką reikės, susirasiu pati, dar yra laiko ir dėl savęs aš nepergyvenu. Bet man gaila žmonių, kuriems jau tikrai būna SOS.

Nors, kaip jūs sakote, pasiskaitys... knygučių. irnesakyk.gif
Papildyta:
Geros dienos! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:27)
Manau, kad šiame forume yra pakankamai temelių, kurios tikrai neturi išliekamosios vertės ir net dubliuojasi. Jos net prasideda ir nesibaigia. Nes ir problemos tokios nėra, kad ilgai aptarinėtum. Net yra temų, nesusijusių su Supermamos tematika (rašo kokia mergikė, dar kuriai toli iki vaikų, kad berniukas paliko. SOS visam pasauliui  doh.gif , ar pan.)
O čia tema (beje, yra ir daugiau tokių, svarbių) – tai juk visas žmogaus gyvenimas.  g.gif

As nemanau, kad tose temose yra kazko isliekamojo. Na, jei tu kalbi knygu istraukomis, tai bendram zinojimui jos naudingos. Taip, galima netgi kiekvienos temos pirmame lape nurodyti naudinga informacija. O visa kita tai yra zmoniu gyvenimas. Ir ne pas viena is cia ateinanciu jis nera panasus. Todel ir istorijos, patarimai, paguodimai negali buti netgi panasus , o kiekvienai individualus.
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:35)
Mieloji, galiu kalbėti įvairiomis temomis, bet esu pažeidžiama atviriems įžeidinėjimams. Taigi prašyčiau parinkti atidžiau žodžius.

bet tai cia tavo problema, kad esi pazeidziama susigalvotiems izeidinejimams, nieks apie tave cia nesokines ant pirstu galiuku.
Papildyta:
QUOTE(nelabai @ 2011 03 15, 09:35)
As nemanau, kad tose temose yra kazko isliekamojo. Na, jei tu kalbi knygu istraukomis, tai bendram zinojimui jos naudingos. Taip, galima netgi kiekvienos temos pirmame lape nurodyti naudinga informacija. O visa kita tai yra zmoniu gyvenimas. Ir ne pas viena is cia ateinanciu jis nera panasus. Todel ir istorijos, patarimai, paguodimai negali buti netgi panasus , o kiekvienai individualus.

visiskai pritariu.
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2011 03 15, 09:40)
bet tai cia tavo problema, kad esi pazeidziama susigalvotiems izeidinejimams

QUOTE(Aimeja @ 2011 03 15, 09:26)
Vienas klausimėlis, ko tu čia purški.

Čia tas „susigalvotas“ įžeidinėjimas. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienas*klausimėlis @ 2011 03 15, 09:12)
Čia tas „susigalvotas“ įžeidinėjimas.  cool.gif

Cia yra "gelytes". Jus turbut forume neilga laiko tarpa, nepatyret tikro izeidimo. Nieko, apsislifuosit.
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2011 03 15, 09:35)
Na, jei tu kalbi knygu istraukomis

Taigi, JEI... smile.gif

Primetama nuomonė pašnekovui nėra paties pašnekovo nuomonė. cool.gif

Vis galvoju, kaip čia tiksliau pasakyt. Bet ai... vistiek išvartysit. irnesakyk.gif
Atsakyti