Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Raseleb fantastika wub.gif wub.gif wub.gif nu nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 03 23, 15:32)
as tai jau turejau viena paroda rudeni, dabar ruosiuosi siam rudeniui  smile.gif

isivaizduoju turetu buti smagu smile.gif
kuriame mieste pasirodote?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 03 23, 16:32)
as tai jau turejau viena paroda rudeni, dabar ruosiuosi siam rudeniui  smile.gif

Labai grazus kiausinukai, Velykom jau kvepia 4u.gif
Adrev, jei ne paslaptis, kaip tu dekupazini tuos kiausinius, jie tusciaviduriai. Kaip ta turini pasalini is kiausinio g.gif
Atsakyti
Raseleb, nuostabu!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2011 03 24, 17:29)
Labai grazus kiausinukai, Velykom jau kvepia  4u.gif
Adrev, jei ne paslaptis, kaip tu dekupazini tuos kiausinius, jie tusciaviduriai. Kaip ta turini pasalini is kiausinio  g.gif

cia yra medinukai biggrin.gif , o dabar esu pasiruosusi daryti is tikru kiausiniu.As praduriau abu galus ir su dantu krapstuku pasmaigsciau, kad trinys issileistu, tada ispuciau juos.po to po kranu kisau ir i vidu stengiausi vandens prileisti, kad issiplautu.Kai padarysiu is tikru kiausiniu, tai ikelsiu, man paciai idomu, kaip cia eis daryti juos, ar nesuskils biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2011 03 24, 17:45)
cia yra medinukai biggrin.gif , o dabar esu pasiruosusi daryti is tikru kiausiniu.As praduriau abu galus ir su dantu krapstuku pasmaigsciau, kad trinys issileistu, tada ispuciau juos.po to po kranu kisau ir i vidu stengiausi vandens prileisti, kad issiplautu.Kai padarysiu is tikru kiausiniu, tai ikelsiu, man paciai idomu, kaip cia eis daryti juos, ar nesuskils biggrin.gif  doh.gif

Nu va, as ir galvoju, kaip tau nesuskyla, o cia medinukai lotuliukas.gif Lauksim parodeles su tikrais kiausiniais 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kaip cia Pavasariu kvepia!!! Ir jauciasi, kad tuoj tuoj atkeliaus Velykos! Visu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Nu Sobieskos paskutiniai kiausiniai kokie fainuoliai, o ir nuotrauka thumbup.gif Atrodo, kad ka tik is gustos vista nuejo kiausiniu pridejus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2011 03 24, 21:07]
labai originalus 4u.gif 4u.gif 4u.gif , jei nepaslaptis, kaip siulelis ikisai ar cia jau tokie buvo? biggrin.gif
Atsakyti
L.M.A ačiū...labai stengiausi, kad butent sukelčiau tokias asociacijas, vadinasi nebereikalo-panašu smile.gif

ADREV, dėkui 4u.gif pragrežiau viršuje su smulkiu gražtu skylute, pasiemiau knatinę virvelę, perlenkiau per puse ir galus sutepiau moment klijais, idėjau i pragręžtą skylutę ir viskas, laikosi rolleyes.gif

Čia dar vieni...folkloriniai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Buvo digęs ūpas man, bet pamažu vėl grįžtas smile.gif
Maža mergaitiška "dramblionė" smile.gif

user posted image

Nuotraukoje skirtingos skirtuko pusės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 25 kovo 2011 - 20:02