Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

ruosiuosi velykoms
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar viena kompozicija...

user posted image

Bus_ka labai patiko norų išpildymas... paplūdimio smėliukas toks tikroviškas...taip realu,rodos jaučiu net vandens skalavimą ir ošimą wub.gif

Aline ačiū už pasiūlymą 4u.gif Skrapbookin-ius darbus mielai žiūriu, man jie gražu,patinka... bet pačiai daryt kažko noro nėra,o ir neatrodo, kad susitvarkyčiau ax.gif ...mieliau pasiliksiu žaist su dekupažu, augalais... smile.gif

Whatever
tu pati paklausei ir pati atsakei mirksiukas.gif ...ačiū 4u.gif

Džiuga
ačiū 4u.gif ...šiaip aš irgi kiaušinių nelabai mėgstu, bet pati velykų dvasia, pasiruošimas joms, velykų bobutės laukimas...veža nerealiai wub.gif

ADREV...faini kiaušinukai...fotografavimo klausimais neturiu kompetencijos aiškint, bet, jei aš demonstruočiausi, tai vienetinius kiaušinukus fotografuočiau iš toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 03 21, 09:14)
Truputi ne i tema, bet...

Dzuiga, tave jau galima sveikinti, kaip suprantu is avataro?  bigsmile.gif  g.gif

Visai ne. Cia mano antroji dukra.
Atsakyti
Sobieska, smėlis tikras smile.gif vyras kažkada parvežė iš Nidos, dar išbariau, kam atitempė, bet vat nežinai kada ko prireiks lotuliukas.gif Ačiu, kad įvertinai 4u.gif
Tavo kiaušinukai thumbup.gif
Atsakyti
Retai bepasirodau, bet visų darbelius apžiūriu ax.gif Tik vis laiko pritrūksta pakomentuoti. Visoms darbštuolytėms siunčiu po 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O aš po truputuka bandau įvažiuoti į vėžes lotuliukas.gif

"Egipto piramidės"
13,5 x 8 x 6

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia įdomi dėžutė su piramidėmis 4u.gif

Pasirodau ir aš su darbeliais: arbatine ir papuošalų dėžute.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2011 03 21, 19:01)
Visai ne. Cia mano antroji dukra.

Supratau 4u.gif Sveikinsim veliau mirksiukas.gif

Kookie grazus kiausinukai.... Andrev tai tie ne su gelem labai dailus..
Sobieskos visi grazuciai...Rodos tuoj is ju islys paksciukas thumbup.gif
Tik kompozicija, mano akimis yra "too much"... Kas yra fotografuojamas pagrindinis objektas isduoda tik temos pavadinimas smile.gif
Bet tai vistiek nesugadina kiausinuku grozio, kuriuos, beje, noretusi ir is arciau pamatyti... bigsmile.gif

Dar raudona arbatine naujausia daili 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 22 kovo 2011 - 10:59
QUOTE(Whatever? @ 2011 03 22, 11:55)
Sobieskos visi grazuciai...Rodos tuoj is ju islys paksciukas  thumbup.gif
Tik kompozicija, mano akimis yra "too much"... Kas yra fotografuojamas pagrindinis objektas isduoda tik temos pavadinimas smile.gif

Ačiū, teisingas pastebėjimas. 4u.gif Tai buvo daryta sąmoningai, nes kompozicija gražesnė, nei, kad patys margučiai...jie tokie paprastučiai, kad girtis tokiais man kaip ir nelabai padoru smile.gif

Piramidės...gražu...jaučiu joms nostalgiją, kažkaip traukia pakartotinai prie tu luitų prisiliest smile.gif ...graži dėžutė.

Bitutės man spalviškai gražesnė dėžutė su pavasario gėlėmis-narcizais wub.gif Arbatinėj-natūralumas ima viršų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 22 kovo 2011 - 11:43
QUOTE(sobieska @ 2011 03 22, 12:39)
Ačiū, teisingas pastebėjimas. 4u.gif Tai buvo daryta sąmoningai, nes kompozicija gražesnė, nei, kad patys margučiai...jie tokie paprastučiai, kad girtis tokiais man kaip ir nelabai padoru smile.gif

Paprastume dazniausiai ir slypi grozis mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pastebejimus 4u.gif , o fotoaparata man reiketu seniai keisti, nes nekaip gaunasi nuotraukos biggrin.gif
sobieskosdarbeliai be priekaistu 4u.gif 4u.gif , o piramides tai taip tikroviskai atrodo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Raseleb, tavo piramidės SUPER!

Margučiai visų labai dailūs (žėk, gal ir aš užsikrėsiu......) 4u.gif O paprasta, tai nėra prasta mirksiukas.gif

Labai simpatiška bitutės papuošalų dėžutė, tokia irgi pavasariška, velykinė.
Arbatinė irgi. Bet aš tai būčiau vidų taip nepalikusi. Žinau, žinau..... natūralus medis, arbata ir t.t. Bet aš vis tiek būčiau beicavusi raudonmedžiu.....

Rėmeliai irgi nuostabūs! Iš pradžių net nesupratau, apie kokias čia nuotraukas rėmeliui kalbi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viskas kaip čia buvę thumbup.gif

P.S. Beje, apie tuos margučius. Už katros vietos laikot, kai dažot ar lakuojat (ypač vsis tie užbaigimai su sendinimais ir t.t.). Ar čia kita pusė visa nučiupinėta, o nufotkinta tik paradinė? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kita mama: 22 kovo 2011 - 15:49
Aš kalbėdama apie paprastumą, turėjau potekstę apie SAU iškeltą kartelę...mano pastarųjų kiaušinių dekupavimas nereikalavo daug pastangų, lyginant su tais, kuriuos dabar darau smile.gif ,todėl turėdama su kuom palyginti TAI ir akcentavau rolleyes.gif

Šitoji dėžutė taip pat nieko ypatingai neišsiskirianti apart to, kad visos spalvos perdažytos, antraip dapiešti šonai nuo viršelio būtų turėję didelį spalvinį skirtumą.

user posted image

user posted image

Atsakyti