Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Sobieskos labai svelni ir grazi dezute wub.gif wub.gif . tik man ta paveiksliuka virsutini taip ir norisi ciut ciut patempti i apacia, nes mergytes galvyte siek tiek nukasta.

Sielonešė smagi linksma spalvinga dezute.

Crazy Daisy patiko ideja varduko isdeliojimas ant akcentelio mirksiukas.gif

gretusiu kazko truksta g.gif . gal dvikomponencio itrinima buciau ne taip staigiai uzbaigus galuose, o svelniai nyktu ir nebeliktu visai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 18 kovo 2011 - 21:05
sobieska labai miela smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 18 kovo 2011 - 23:27
Crazy, kaip gerai sugalvota, vardas iš tų kubelių thumbup.gif
Gretusiu, sendinimas kažkaip per staigiai baigiasi, ar ne? g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sobieska varo mane į neviltį. tobulas spavų pajautimas, stiliau pojūtis, et.
Atsakyti
Sobieską jau bijau girt, kad vėl nebūčiau klaidingai suprasta. Bet iš tikro tai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už išreikštą dėmesį 4u.gif

O velykos neišvengiamai artėja...

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų rasit mano temukėj.
Atsakyti
daug zaviu darbu naujoj temoj 4u.gif

Labai labai patiko jaunosios pakaba (nepamenu autoriaus blush2.gif )

Sobieska, labai zavus paskutinis darbelis... 4u.gif Liuks bliudukas...
O kaip sonus darei? Taskei? Kaip vaikystej darydavom mokyklose, ar kazkoks kitoks budas... bet kokiu atveju dailus ir baisiai smagiai velykinis 4u.gif

Skirtuku nepagyriau, nes nelabai jie man stilistiskai. bet cia tik mano skonio beda ax.gif ax.gif
Bet padaryti labai dailiai 4u.gif 4u.gif

Dar patiko Crazy dazy pakabeles su obuoliukais 4u.gif Labai vasariskos ir zaismingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 20 kovo 2011 - 21:33
QUOTE(sobieska @ 2011 03 20, 20:38)
Ačiū už išreikštą dėmesį 4u.gif

O velykos neišvengiamai artėja...

user posted image

Jei kam įdomu, daugiau nuotraukų rasit mano temukėj.

Labai grazu 4u.gif As nemegstu Velyku, nes nevalgau beveik kiausiniu biggrin.gif Bet vis tiek labai grazu, kaip gyvas gaidelis.
Atsakyti
Truputi ne i tema, bet...

Dzuiga, tave jau galima sveikinti, kaip suprantu is avataro? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Aš irgi taip supratau, taigi, Džiuga, didžiausi sveikinimai! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sobieska, superinė transformacija, tokia iš vaikystės laikų kompozicija "pas močiute kaime" ax.gif

Whatever?
, pakaba mano buvo, ačiu už gerą žodelį 4u.gif

Atitempiau šiandien parodyt tokį idomų darbą. Tam tikrai nuotraukai reikėjo sukurti rėmelį iš kitų nuotraukų. Rėmas yra 20x30 nuotraukai, tai deliojimo, piešimo ir galvos sukimo buvo daug biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Sobieska, pagirsiu skirtukų pateikimą ir spalvų suderinimą mirksiukas.gif Kažkada minėjai, kad ieškai ir nori kažką naujo savo darbuose atrasti, pateikti. Tai toks foto pateikimas galėtų būti ir tavo bruožas. Nežinau, ar tau patinka skrebas, bet jei kartais pridėtum ir jo elementų, tai galėtų būti nauja tavo kryptis. Idėja, kurią tau seniai nešiojau, bet nebuvo progos pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti